Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunchica555
    15. Kolovoz 2025. 12:46

Tinchy super nisam ni znala za taj Zenland, iako ja nisam mogla još ove godine tak nešto zbog nogice koju je bila slomila, željela sam izbjeći vratolomije, iduće godine definitivno tako nešto. 
    Evo mi se vratili s mora, nije se dala iz vode, super smo proveli ljeto, htjela je čak spavat u šatoru na plaži po danu pa sam i ja imala vremena uživati sama sa sobom i citat knjige kako smo se vratili primjetila sam da je samostalnija, ne traži mene za svaku sitnicu u parku, mogu sjesti malo i pustit ju, lakše se diše 

Samoja to oni doslovce u jedan dan uspiju samo kad si poslože u glavi, moja dva dana kao da ništa nije kuzila, nije htjela kakat da bi treći dan sama od sebe. Desit će se i njemu klik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.