Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchy300

Broj poruka: 185

Prijavi adminu

Hej ne pijem vrkutu. Bas cu si pogledati za to. Suprug sljed tjedan ide na spermiogram, a ja na briseve. Pa kariogram 13.1. Onda cemo vidjeti kaj cemo dalje. A da tesko se pomiriti i reci da je ocito to to, da vise necemo imati djecu. Iako vjerujem da cim tako pomislim da bi zatrudnila. Al eto sta bude biti ce. 
    Sunchica super da idete malo na snijeg i svjezi zrak. Vjerujem da cete uzivati.
    Crazypeach nadam se da je to malom faza i da ce sto prije proci. Mi maloj jos nismo skinuli pelenu. Sad cu pricekati da malo zatopli pa cemo onda.

Crazypeach

Broj poruka: 461

Prijavi adminu

Tinchy pročitaj malo na internetu za vrkutu,to dam ja pila jedno par mjeseci kad sam htjela ostati trudna. Nedavno sam ga opet kupila jer mi je u lipnju iz (meni)nepoznatog razloga bila skroz izostala menga. Uglavnom nisam sigurna ako sam ga uopce otvorila. Možda sam skuhala samo jednom čaj. Ako želiš pokljanjam ti ga jer mi je bezveze piti ga ako baš nemam razloga. Od tada imam uredne menstruacije. Ima za kupit u dm-u i čaj i kapi. 

• Tinchy300

Prijavi adminu

Jel se vrkuta pije samo kada su menge neredovite ili? Meni su ciklusi uredni. Ma ne treba hvala. Mozda ce ti zatrebati pa ces si je iskoristiti :). 

• sunchica555

Broj poruka: 340

Prijavi adminu

Tinchy kad provjerite barem ćete znati do čega je, moja jedna frendica radila isto svakakve pretrage sve ok kod oboje, tek nakon dvije godine se primilo, ona je pila macinu travu, za povećanje plodnosti i hormonalnu ravnotežu, sad čeka dečkića, uskoro termin, ne znam ima li veze sa čajem al eto primilo se napokon 
    Nismo ni mi skinuli pelenu, obožava slikovnicu kakagrad koja govori o tome svemu, mislim da sve kuzi al ima neku barijeru, kad bude spremna vjerujem da će to ići lako, samo se mora u glavi posložiti. i mi ćemo sad čekati ljepše vrijeme...

Crazypeach

Prijavi adminu

Tinchy nije samo za redovite menstruacije nego se koristi i za plodnost kod žena. Ako se predomisliš tu sam vrijedi do 2027 godine ali ne vjerujem da budem pila jer se bojim da ne ostanem trudna ja pak obrnuto od tebe. 

• Burito

Broj poruka: 228

Prijavi adminu

Tinchy, a koliko dugo pokusavas? Mi kad smo isli na drugo 10+ mjeseci nije islo. Onda nakon toga smo uspjeli, al se na zalost na kraju dogodio spontani. Nakon toga sam isla traziti svog ginekologa da napravimo pretrage, al on nije htio cuti za to. Rekao je da s obzirom da sam prirodno zatrudnila i rodila prvo dijete da nema nikakva razloga jos za preglede. Cak mi je rekao da i ako bude vise spontanih u nizu, da i dalje to nije razlog da krenemo u pretrage. Na kraju sam ubrzo nakon spontanog ponovno zatrudnjela i sve je bilo ok. Velim, mozda samo treba bit strpljiv, iako ne znam koliko vec pokusavate i koja je situacija kod vas. Ja sam dugo sama racunala plodne dane, al zapravo cim sam pocela koristiti trakice i kad sam po njima mogla skuziti koji su mi tocni dani ovulacije i kad je tocno ona najjaca, nakon toga je sve vrlo brzo islo. Ne znam na koji nacin ti to pratis?

Moji se ne udaraju, al znam da je i to normalna faza. Mislim da je ignoriranje najbrza metoda da prestanu, ako se bas ne supaju prejako😅 

Meni je curka nakon upale mjehura zaglibila s tim pisanjem, sve se preokrenulo. Kako nije mogla kontrolirati mjehur, uopce je izgubila naviku da kaze kad joj se pisa. Sad je to vec dosta bolje, i pocela je goviriti kad zeli ici, al ja je od te bolesti svejedno svakih par sati stavim na tutu, cim primjetim da nije duze bila. I popisa se tada svaki put. Tak da zasad funkcionira, a nadam se da cemo se uskoro vratit tome da ona uvijek sama inicira.

• Burito

Prijavi adminu

Pretpostavljam da je ovo moje razmisljanje subjektivno, al bas se iznenadim kad cujem da netko jako zeli djecu, dugo pokusava, i onda se na kraju pomiri s time da je nece imati kad ne ide (ili se pokaze da ne moze imati djecu). Meni se u toj situaciji namece posvajanje. Nekak sam sigurna da to nebi vise bila tuzna prica. Ne mogu zamisliti da ne zavolis posvojeno dijete kao 'svoje'. A jos ktome spasis neko dijete tuzne sudbine...Sam cim posvajanja mi je toliko lijep, iznenadi me koliko ljudi to ne razmotre... Koji je vas stav o tome? Ja sam uvijek imala i zelju posvojiti dijete, jos dok sam na faksu bila sam o tome razmisljala. Ali moj suprug nije tome sklon s obzirom da mozemo imati svoju djecu. Iako sam sigurna da ne mozemo, da bi u tom slucaju i on htio. 

• Burito

Prijavi adminu

Sunchica, moram se osvrnuti na tvoj komentar da curka nije u prilici imati tantrume Kad je dijete sklono tantrumima, svaka situacija je prilika. Od 'dala si mi krivu zlicu pa cu napraviti tantrum', do 'pogledala si kroz prozor pa cu sad imati tantrum'  Tak da super se curka drzi i nek vas zauvijek zaobidje ta faza. Cula sam da ima i takve djece

Crazypeach

Prijavi adminu

Ja nisam imala problema sa začećem,nisam ni pratila plodne dane sa trakicama nikad ali zato sam imala problema sa "održavanjem"trudnoće jer sam u obadvije morala strogo mirovati. 
    .
    Oduvijek sam htjela posvojiti. U 2.razredu osnovne škole sam bila u posjetu domu u Nazorovoj  jer je djevojčica iz mog razreda završila tamo. Meni je to kao djetetu izgledalo super. Mami sam prepričavala kako im je tamo lijepo,djeca se igraju žive skupa međutim sada znam da nije baš tako. Uglavnom,taj me se posjet duboko dojmio. Od tada sam uvijek govorila da ću posvojiti dijete. Ali eto,u međuvremenu se dogodio život. Dobila sam dvoje svoje djece a moj muž je isto "protiv"toga. Rekao je da bi posvojio kada ne bi imao vladtito dijete ali isto tako da ne zna bi li to dijete volio jednako kao svoje biološko. 

• Tinchy300

Prijavi adminu

Burito krenuli smo u 12mj 2023. Onda sam zatrudnila i imala spontani u 3mjesecu. Nakon menge smo opet pokusavali, jedino smo malo stalo dok sam radila pretragu za trombofiliju. Nakon nalaza se nismo pazili i 2x mi je kasnila menga, a meni ne kasni. Ova sad zadnja je dugo trajala i bilo je ugrusaka tak da se ocito nes desilo al je samo otislo. 
    I moj ginic ima te fiksne ideje. Kao imas jedno dijete samo pokusavaj al sekundarna neplodnost je cesta. Eto koliko bi ja trebala pokusavati. Sljed tjedan idem na briseve pa cu sa njime razgovarat da vidim kaj kaze. Taman suprug ide ja spermiogram dan prije mog ginica pa cemo imati i te rezultate. Malo mi je glupo praviti se blesava kad smo curku brzo napravili. Prije nje sam imala spontani u 12om tjednu i onda nakon kaj sam isla na kiretazu dobila mengu pazili se par ciklusa i zaceli nju. Al eto sad nes steka tj ocito mi nije problem ostati trudna ali se ne primi kako treba. Il je do spermija il do jajnih stanica. Eto nemam pojma.
    Crazypeach hvala javim ako se predomislim :).
    Kaj se tice posvajanja iskreni nikada nisam imala ti zelju. Divim se ljudima koji to rade al znam da se kod nas jako dugo ceka da dobijes dijete. Sto se tice ljubavi vjerujem da bi voljela to dijete kao i biolosko pogotovo ako ga dobijes kaj malo pa ga odmalena odgajas. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.