Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Crazypeach

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

Burito baš mi je drago da ste napunili baterije i da su klinci uživali. Meni je Gorski Kotar baš želja. 

• sunchica555

Broj poruka: 335

Prijavi adminu

Moja nije bolesna i onda slomi nogu, tj. Dvije potkoljenične kosti u igraonici, šta reć, bolje da je stalno bolesna nego ovo, mora te nešto očito zahvatiti. Sreća je da je jako poslušna, ne smije hodati i u gipsu će biti cetiri tjedna (trebalo je biti pet) smanjeno je na 4 jer lijepo zacjeljuje hvala Bogu, ona ubiti uziva, kad ju pitam jel hoće u vrtić, neće, svi ju tetošimo i dajemo joj sve što zeli. 
    E da i mi smo uplatili kuću 17.01 u Delnicama, sad upitno jel će biti taj termin ili odgadjamo, sve nam se zbog ovog pobrkalo. 03.01 skida gips, doktor veli da će trebati još nekih 2, 3 tjedna da izvjezba nogicu kroz igru. 
    Što se tiče posla, da moram priznat da radim puno manje nego kod privatnika, iako ne mogu reći moji nadređeni stvarno puno rade, trenutno nemam dovoljno znanja da preuzmem tako neke kompliciranije zadatke, mozes raditi ako želiš. Kod nas nema tih prekovremenih subotom. Al ovu godinu ću zato iskoristit za završetak specijalističkog fakulteta jer mi je ovo premalo zadataka, znam da mogu više, poslije ćemo vidjeti. 

• Burito

Broj poruka: 223

Prijavi adminu

sunchica, Ajmeeee, koma:( Pa kak onda, jel cijele dane lezi ili? jel izadjete u kolicima ili kako? A kako se dodio lom, jel pala s necega?
    Crazypeach, pa to je onda bio gadan bronhitis, oni su rijetko uzrokovani bakterijom. Mi smo stalno bili na lijekovima zbog bronhitisa, al kod oboje je to uvijek bilo virusno.

Ma daleko od toga da nitko ne radi, posao se ipak obavi tako da mora biti i neko ko potegne. Ja ne mogu docekat 'praznike'. Na go sam. od 23.12. Jedva cekam! 

• Burito

Prijavi adminu

Crazypeach, kak je mali? Ima puno svakavih djecjih bolesti, al ta povracanja kad ne mogu ni tekucine popiti, to mi spada u najuzi krug najgorih bolesti. Jeste morali dr? 

• sunchica555

Prijavi adminu

Ma skroz bezveze, nekako s one male spuzvaste kockice je krivo doskočila. Taj tren je bila s bakom tako da zapravo nisam ni vidjela jer sam nešto išla kupiti i nije neka visina, kao da s kauča siđeš ili doskočiš i to na strunjaču , možda se poskliznula, nisam vidjela a baka je bila u šoku sva mislim da ni ona nije sigurna što se točno desilo.
    Mislim motorički je malo nespretnija ona je tek nedavno naučila pravilno skakati plus to što je malo teza joj ne ide u prilog. Mi smo prvo mislili da je samo uganula gležanj, a opet neki instinkt mi je govorio da nešto nije ok, jer nije htjela stat na nogicu više i malo bi se umirila i opet plakala, na kraju išli na hitnu i eto, nismo mislili da je baš slomila jer se nije ništa vidjelo ovako, uzas,  gore od tog je samo bedrena kost, sreća u nesreći je što kod djece to jako brzo zaraste.
    Da, leži, sjedi, igramo se sjedilačkih igri (puzzle, bebe, kinetički pijesak, slikovnice, naljepnice, crtići kad sve dosadi), čak joj to teško i ne pada jer je i inaće tip za mirnije igre i ne voli divljati pa je još ironičnije što se njoj to desi koja niti ne divlja nešto. Pa prvih dana nisam izlazila, tad ju je i bolilo, nije ni imalo smisla, sad je već super, smije se, radosna je ko prije i spava cijelu noć, skuzila je već valjda kak se kretati s gipsom. Jučer smo namjestili ergobaby kolica da se moze voziti da ne smeta nogici pa smo išli po kvartu, na autosjedalici smo isto tamo gdje idu noge stavili hrpu odjeće i deka da noge ne padaju nego budu paralelne s podom. Doktor je rekao da skoro na dnevnoj bazi imaju prijelome iz igraonica, posebno Amazinge, ovo mi je bila lekcija za cijeli život, mislim da ću trampoline i sve vrste takvih igraonica otpisati zauvijek. Iako je ovdje bila baby igraonica u pitanju u sklopu supernove, tamo idu čak bebe do godinu dana, ali psihički bi mi bilo jako teško pustiti ju opet tako negdje, potrebna je doslovce sekunda da se desi sranje a oporavak je jako nezgodan, više psihički nego fizički, njih to boli dva tri dana i onda misle da mogu po starom a ne mogu i moraju baš mirovati.

Crazypeach

Prijavi adminu

Sunchica ajme strašno! Drago mi je da lijepo zacjeljuje i da joj to što ne može hodati ne pada teško. Iskreno,ja nemam pojma kak bi to izvela sa malim. Bila bi nemoguća misija. Držim fige da vrijeme što brže prođe i da zacijeli u predviđenom razdoblju. Moji nisu tako često u igraonici. Sa mlađim sam bila samo jednom u Westgateu i bila je puna ko šipak. Došli smo jedno kišno nedjeljno popodne i nisam ga mogla pratiti. Sad je bio tu,sad je bio tamo. Onda je ušao u jedan dio di je zip line ali to je bilo ko u nekom kavezu,bojala sam se da ga ne udari. Pa sam se tamo provlačila za njim pa pazi pa nemoj.... od moje frendice mala je već 2 puta slomila rukicu na trampolinu. 
    .
    Burito dobro je. Trajalo je 2 dana. Sva sreća pa je pio jako puno vode. Išli smo vaditi krv jer je bio dobio i temperaturu pa nisam htjela prepuštat slučaju i čekat. Hvala Bogu sve je u redu,radilo se o virozi. Ali svejedno je i dalje jako razdražljiv i nervozan. Već 5.dan u komadu cvili,bit će da mu je dosadno doma. Budi se u 5 ujutro

• sunchica555

Prijavi adminu

I ja sam mislila da će biti katastrofa, ali iznenadila je čak i mene da je tak zrela i poslušna kad smo joj rekli da ne smije stajati na nogicu, čak je i doktor gledao gips i jel stajala jer je tim malcima teško dokazati da ne smiju. 
    Ne znam sta da ti kazem, doslovce nikad nije u igraonici. Ovo je neka u sklopu centra, na sredini centra, nije niti klasična igraonica već neki kutak za djecu, koji nit ne možeš zaobići pa djeca kad to vide naravno žele, tamo su samo spužve i strunjače. Ma sve u svemu njoj je ok, više je meni već dosadno jer neda na sekundu da odem, eventualno dnevno spavanje pa dok spava. 
    Ja sam mislila da će moja loše spavat s obzirom da je po cijele dane doma i ne troši energiju al spava top, dva sata po danu i po noći 11 bez buđenja. Eto sreća u nesreći da je dobro i poslušno dijete pa ćemo skupa to lakše pregrmit. 
    E da i ti trampolini su koma. Ma ne mogu biti nit pod staklenim zvonom ali definitivno takve stvari više ne, te igraonice su svakako krcate, sudaraju se guraju, sklisko je, za čas se slome. Mislim da je čak kod ove igraonice bilo to što se ona poskliznula, ubiti svi imaju one normalne čarapice koje nisu protuklizne tu a trebalo bi uvesti protuklizne.
    E da, valjda kako ne moze razvijati grubu motoriku skuzila sam da joj sad samo mozak radi, neki dan je slozila rečenicu od 12 riječi, teško mi je i bilo ponovit za njom. Samo je najednom ispričala da jedna curica u vrtiću ima lijepu bocu mica macu i da bi ona takvu, ja ostala paf. Gledat ću ovo kao pozitivu da smo imale period za sebe, a ako ništa za 20 godina će imati ludu uspomenu sebe u gipsu ispod bora. Samo da sve prodje ok i da se što prije oporavi Nadam se da će i tvoj dečko brzo ozdraviti i doći na svoje. :)

Crazypeach

Prijavi adminu

Napišem i onda nešto krivo stisnem i sve se izbrisalo uglavnom,ako si me krivo shvatila oprosti. Nisam mislila da si nešto krivo napravila jer je malena bila u igraonici,nego sam to napisala razgovorq radi. Zapravo,moj stariji je često u igraonici ali jer ide na proslave rođendana. A eto,s malim slabo idem jer velim,nije mi se dopalo. Nisam ga mogla pratiti i isto sam se bojala da mu se ne dogodi nešto. Uglavom krivo sam napisala,nije slomila rukicu na trampolinu nego na napuhancu ali dobro slično jeMoji obožavaju te napuhance ali stvarno bude opasno. Pogotovo na rođendanima gdje se skupi ova starija djeca. Buduci da su teži i veći ovi maleni onda polete u zrak kad oni skoče (doslovno). Što bude odlična igra-sve dok se nekome nešto ne dogodi. 

• sunchica555

Prijavi adminu

Hej ma nisam krivo shvatila, sve oknego eto baš mi je krivo što nit ne ide tamo, bili isto jednom na napuhancu za jedan rođendan, tu sam ja stalno bila kraj nje jer to što kazes stariju skaču i guraju se i nisam joj dala gore i ovdje bila drugi put, djeluje skroz bezazleno, niti djeluje opasno i onda se tu desi. Al nema to pravila, neki su stalno po igraonicama pa nikad ništa, dešava se to i u parku, na toboganu, bazenu, ljuljačkama. Tako je očito moralo biti i sad se možeš slikat i drugi put pametnije.

• Burito

Prijavi adminu

Mi znamo otici u igraonicu, a na kraju lomovi su se desili za ruckom, ili u setnji... Mi obicno idemo s malim na sprave kad smo u igraonici. Ili smo non stop pored da nadziremo. Jedino na rockasu budu animatori, to ko zna kak zgleda... Ne mogu rec da sam fan igraonica, al tipa nez, svakih par tjedana, ili cak i rijedje, odemo kad nemamo pametnijih ideja. Sprave se cesto ne koriste prema pravilima sigurnosti (npr vise od jednog djeteta na trampolinu, mi to nikako ne dozvoljavamo), ali opet, mislim da je isto i cista statistika. Napravis prostor gdje stotine djece dnevno dolaze skakat i ludovat. Moraju se dogadjat x sranja dnevno. Vi ste sunchica bas imali pravi peh... al vec ste dosta i zgurali, super da vam dobro ide.
    Nas je pedijatrica slala sa malcem na eeg zbog nekih tikova koje ima i bas su dosta izrazeni. Veec drugi put da smo s njim morali na eeg. Na to dijete mora doci kronicno umorno i zaspati dok mu snimaju mozak. Znaci bio je budan cca 5 sati od 30 prije pregleda. Koje su to animacije bile. Prosli smo sve drustvene igre u stanu, a vani mrakaca. Pa gledanje crtica u 5 ujutro, kolaci i slatkisi na kraju kad je vec bio kronicno umoran. Ajme meni koji pregled... 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.