Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    15. Prosinac 2024. 10:58

Sunchica ajme strašno! Drago mi je da lijepo zacjeljuje i da joj to što ne može hodati ne pada teško. Iskreno,ja nemam pojma kak bi to izvela sa malim. Bila bi nemoguća misija. Držim fige da vrijeme što brže prođe i da zacijeli u predviđenom razdoblju. Moji nisu tako često u igraonici. Sa mlađim sam bila samo jednom u Westgateu i bila je puna ko šipak. Došli smo jedno kišno nedjeljno popodne i nisam ga mogla pratiti. Sad je bio tu,sad je bio tamo. Onda je ušao u jedan dio di je zip line ali to je bilo ko u nekom kavezu,bojala sam se da ga ne udari. Pa sam se tamo provlačila za njim pa pazi pa nemoj.... od moje frendice mala je već 2 puta slomila rukicu na trampolinu. 
    .
    Burito dobro je. Trajalo je 2 dana. Sva sreća pa je pio jako puno vode. Išli smo vaditi krv jer je bio dobio i temperaturu pa nisam htjela prepuštat slučaju i čekat. Hvala Bogu sve je u redu,radilo se o virozi. Ali svejedno je i dalje jako razdražljiv i nervozan. Već 5.dan u komadu cvili,bit će da mu je dosadno doma. Budi se u 5 ujutro

• sunchica555
    15. Prosinac 2024. 12:55

I ja sam mislila da će biti katastrofa, ali iznenadila je čak i mene da je tak zrela i poslušna kad smo joj rekli da ne smije stajati na nogicu, čak je i doktor gledao gips i jel stajala jer je tim malcima teško dokazati da ne smiju. 
    Ne znam sta da ti kazem, doslovce nikad nije u igraonici. Ovo je neka u sklopu centra, na sredini centra, nije niti klasična igraonica već neki kutak za djecu, koji nit ne možeš zaobići pa djeca kad to vide naravno žele, tamo su samo spužve i strunjače. Ma sve u svemu njoj je ok, više je meni već dosadno jer neda na sekundu da odem, eventualno dnevno spavanje pa dok spava. 
    Ja sam mislila da će moja loše spavat s obzirom da je po cijele dane doma i ne troši energiju al spava top, dva sata po danu i po noći 11 bez buđenja. Eto sreća u nesreći da je dobro i poslušno dijete pa ćemo skupa to lakše pregrmit. 
    E da i ti trampolini su koma. Ma ne mogu biti nit pod staklenim zvonom ali definitivno takve stvari više ne, te igraonice su svakako krcate, sudaraju se guraju, sklisko je, za čas se slome. Mislim da je čak kod ove igraonice bilo to što se ona poskliznula, ubiti svi imaju one normalne čarapice koje nisu protuklizne tu a trebalo bi uvesti protuklizne.
    E da, valjda kako ne moze razvijati grubu motoriku skuzila sam da joj sad samo mozak radi, neki dan je slozila rečenicu od 12 riječi, teško mi je i bilo ponovit za njom. Samo je najednom ispričala da jedna curica u vrtiću ima lijepu bocu mica macu i da bi ona takvu, ja ostala paf. Gledat ću ovo kao pozitivu da smo imale period za sebe, a ako ništa za 20 godina će imati ludu uspomenu sebe u gipsu ispod bora. Samo da sve prodje ok i da se što prije oporavi 

Nadam se da će i tvoj dečko brzo ozdraviti i doći na svoje. :)

Crazypeach
    16. Prosinac 2024. 08:10

Napišem i onda nešto krivo stisnem i sve se izbrisalo uglavnom,ako si me krivo shvatila oprosti. Nisam mislila da si nešto krivo napravila jer je malena bila u igraonici,nego sam to napisala razgovorq radi. Zapravo,moj stariji je često u igraonici ali jer ide na proslave rođendana. A eto,s malim slabo idem jer velim,nije mi se dopalo. Nisam ga mogla pratiti i isto sam se bojala da mu se ne dogodi nešto. Uglavom krivo sam napisala,nije slomila rukicu na trampolinu nego na napuhancu ali dobro slično jeMoji obožavaju te napuhance ali stvarno bude opasno. Pogotovo na rođendanima gdje se skupi ova starija djeca. Buduci da su teži i veći ovi maleni onda polete u zrak kad oni skoče (doslovno). Što bude odlična igra-sve dok se nekome nešto ne dogodi. 

• sunchica555
    16. Prosinac 2024. 09:27

Hej ma nisam krivo shvatila, sve oknego eto baš mi je krivo što nit ne ide tamo, bili isto jednom na napuhancu za jedan rođendan, tu sam ja stalno bila kraj nje jer to što kazes stariju skaču i guraju se i nisam joj dala gore i ovdje bila drugi put, djeluje skroz bezazleno, niti djeluje opasno i onda se tu desi. Al nema to pravila, neki su stalno po igraonicama pa nikad ništa, dešava se to i u parku, na toboganu, bazenu, ljuljačkama. Tako je očito moralo biti i sad se možeš slikat i drugi put pametnije.

• Burito
    17. Prosinac 2024. 22:14

Mi znamo otici u igraonicu, a na kraju lomovi su se desili za ruckom, ili u setnji... Mi obicno idemo s malim na sprave kad smo u igraonici. Ili smo non stop pored da nadziremo. Jedino na rockasu budu animatori, to ko zna kak zgleda... Ne mogu rec da sam fan igraonica, al tipa nez, svakih par tjedana, ili cak i rijedje, odemo kad nemamo pametnijih ideja. Sprave se cesto ne koriste prema pravilima sigurnosti (npr vise od jednog djeteta na trampolinu, mi to nikako ne dozvoljavamo), ali opet, mislim da je isto i cista statistika. Napravis prostor gdje stotine djece dnevno dolaze skakat i ludovat. Moraju se dogadjat x sranja dnevno. Vi ste sunchica bas imali pravi peh... al vec ste dosta i zgurali, super da vam dobro ide.
    Nas je pedijatrica slala sa malcem na eeg zbog nekih tikova koje ima i bas su dosta izrazeni. Veec drugi put da smo s njim morali na eeg. Na to dijete mora doci kronicno umorno i zaspati dok mu snimaju mozak. Znaci bio je budan cca 5 sati od 30 prije pregleda. Koje su to animacije bile. Prosli smo sve drustvene igre u stanu, a vani mrakaca. Pa gledanje crtica u 5 ujutro, kolaci i slatkisi na kraju kad je vec bio kronicno umoran. Ajme meni koji pregled... 

• Burito
    17. Prosinac 2024. 22:16

Htjela sam reci da je spavao sve skupa 5 sati od 30 prije pregleda... 

• Burito
    17. Prosinac 2024. 22:20

Ja ne kogu docekat blagdane. Bit cu 2 tjedna na godisnjem. Bas osjecam da me posao u zadnje vrijeme ubija u pojam. Bezvoljna sam, sam blejim u taj komp po cijele dane, nis mi se neda nakon toga...Nadam se da cu se resetirat na blagdanima. Iako se ne veselim tome sto nismo jos napravili ni jedan kolac i kupili poklone za obitelj, ne znam vise kad da i to ubacim...Razmisljam da uzmem neplanirano i petak ovaj go... 

Crazypeach
    18. Prosinac 2024. 08:16

Burito znam za eeg. Išli smo sa starijim kak je bio ranije rođen. Mislim da je imao oko 3 mjeseca kad smo išli na to. I ono isto kao nemojte dat djetetu da spava. Ne znam kak da probudim bebu koje kad uđe u autosjedalicu zaspi odmah. Nisam naravno uspjela,onda smo se tamo mučili. Pa ajde budemo mu napravili flašicu,pa je voda prevruća pa je hladi pod pipom jer je obično poslije toplog mlijeka zaspao. Onda smo ga i muž i ja uspavljivali zajedno. Pa onda samo ja,pa samo muž. Sestra je vidjela da niš od toga,već smo postali obadvoje nervozni pa ga je onda ona uspjela uspavati,ali velim bila borba. Super da ste uspjeli,a kakve tikove ima? Nadam se da je sve u redu,da je samo neka faza u pitanju. 
    .
    Ako te tješi ni ja nisam ništa napravila. Neke stvari si jesam počistila ali opet s druge strane ima još posla. Kolače nisam ni počela,planirala sam sad u subotu. Nadam se da ću stići. Pokloni još nisu kupljeni a niti namirnice. Muž je kupio samo za djecu poklone. Sad me to nekak jako unervozilo. Kao MORAM napraviti kolače;MORAM napraviti to to i to. A znamo svi da će u kupovini sad u bilo kojem.dućanu bit kaos. Nemamo čak ni bor. Voljela bi da sam flegma. 

Crazypeach
    18. Prosinac 2024. 08:23

Žao mu je jer mi je mlađi bio bolestan,ali šteta kaj ga (ako ga je moralo)nije zahvatilo ovaj tjedan. Prošli tjedan kad sam bila doma s njim mi je kao sve bilo prerano. A ovaj tjedan mi je sada krcat. Ja ću nažalost cijelo vrijeme raditi nadam se da ćemo barem na badnjak moći malo ranije doma. Inače naš gazda ima neku foru da dođe na badnjak u urede oko 15 sati (do kad i radimo)i onda veli pa mogli ste već u 13 h ići doma 

• sunchica555
    18. Prosinac 2024. 09:52

Burito ajme koji pregled, nisam ni znala da postoji tako nešto. Nadam se da će barem otkriti uzrok problema.
    Pa evo mi kolko god da je ovo sad loše za nju imamo puno vremena za sebe, radimo od plastelina kolače, snjegovića, kapu za njega, šal, baš se igramo puno i maksimalno koristimo situaciju, sljedeći tjedan ćemo kolače, ja se odmorila od svakodnevnog odlaska na posao, ako ništ ruzno je vrijeme pa ti je lakše biti doma, zao mi je samo sto nećemo baš advent uloviti, mozda zadnji tjedan. A nevjerojatno je kako se oni brzo prilagode situaciji, mogu reći da čak i uziva u mojoj paznji i igrama. Bili smo jučer u vrtiću nakratko uzet stvari i račun i nije ni progovorila, nije joj drago bilo. Valjda neće biti problema kad se opet vrati.

Ma ne znam jel ima veze što je moja mala ljevakinja, statistički su skloniji lomovima ljevaci, sve radi s lijevom, od pisanja do jela, lijevu nogu je i slomila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.