Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Burito
    29. Prosinac 2024. 19:47

Ma da, smije naravno :) Naselje Jasenak, u neposrednoj blizini onog izgorjelog sportskog centra Bjelolasica. Kao mala sam bas dosta puta bila u tom centru, i bilo mi je nostalgicno proc sada kroz rasulo koje je ostalo. Nevjerojatno kak se to nije odmah i obnovilo, cijelo mjesto je zivjelo od toga... A kako mi se cini nije bila ni tako velika steta.
    Nasli smo ponudu na crnom jajetu, 80 eura noc je bila kuca. Vele da su sad za novu godinu skroz popunjeni. Mislim da ce biti snijega tamo jos i u kasnijim mjesecima, mi smo razmisljali da odemo jos jednom ove god. 

Crazypeach
    30. Prosinac 2024. 07:36

Hvala Burito baš mi je drago da ste se odmorili i da je bilo lijepo. Šteta što kod nas nema snijega. Budem baš skicnula poslije Nove da vidim jel ima kakvih ponuda da moji klinci barem malo iskuse te zimske radosti. Prošle godine (ili ove)smo bili na sanjkanju malo na Sljemenu i jednom smo išli na Činovničku livadu,sve u svemu dosta slabo. 

• Tinchy300
    30. Prosinac 2024. 15:16

Drage moje sretan Bozic vama i vasima.
    Mobitel mi steka i nikako da odem na forum i procitam sve sta ste pisale. Vidim da se pisalo o poslu. I mene moj posao nervira i bas mi ga je dosta. Nekako zelim rijesiti jos jedsn porodiljni ovdje pa onda traziti nes drugo, al eto nikako da se to ostvari. Par puta mi je kasnila menga sto meni znaci da se nes desilo al nije se primilo i prokrvarila sam. Meni mega fakat ne kasni tako da eto bas me sve to zbediralo. Sada suprug i ja radimo pretrage sa vidimo dal je sve ok. Al ocito nes nije ok. Mislim da je mozda kvaliteta jajnih stanica losa. Vadila sam AMH i iznosi mi 6.7. To je malo nize u odnosu na moje godine (imam 37 godina), al to oznacava kvantitetu a ne kvalitetu. U biti imamo jos par pretraga za obaviti. Nekako je nama zenama taj posao bas tesko mijenjati em porodiljni em bolovanje. A nadam se da ce se trudnoca sto prije desiti jer vec imam godina :).
    Mi smo trenutno prehladjeni. Ocito zesca viroza, meni nikako da se kasalj smiri. Go mi je prosao i na poslu sam nazalost hahaha.
    Sunchica kako curici noga? Ja ne znam kak bi da se to mojoj dogodi, ona samo skace po cijele dane.
    Sad je u fazi udaranja sebe kad nes nije po njenom. Kak rijesavate te tantrume? Jel vasi tuku sami sebe. Bas sam bsz ideja vise. Eto ne znam kaj napraviti.

• sunchica555
    01. Siječanj 2025. 07:09

Curke Sretan Božić i Nova Godina! 
    Tinchy nemoj se opterećivati doći će kad se najmanje nadate❤️kad bude sudjeno bit će, nisi još tak stara da se ne može realizirati, moje kolegice s posla su s 40 plus prvu djecu dobile, pa još bebača nakon tog, prije tog u 30 tima isto pobačaji i tak svašta nešto, samo strpljenja, drzim fige u Novoj godini začeću, nema tu pravila 🤞.

Što se tiče moje curke ja njoj skidam kapu kako je to vrhunski odradila, zapravo smo se dodatno zblizile i povezale ovaj period, na kraju će mi ostati u slatko gorkom sjećanju. Tek sad kad sam svaki dan s njom vidim kolko svakim danom napreduje mentalno i govorno i zao mi je što sve to propuštam od obaveza i svakodnevne žurbe i posla . Sad me zove "mamice moja" jako je slatka. Pa trenutno nit nema neke tantrume kad nema baš ni situacija u kojima bi ih bilo, zna i ona pljusnut sama po sebi po licu ako ju npr. poljubim a nije joj do ljubljenja, kaze "nemoj" i pljusne se ili briše lice 😂. Inaće je dobra al ako joj netko digne tlak, prijavi meni, kaze: "mama deda me zeza", prava tužibaba ili vrišti na tu osobu al to je onaj visoki piskutavi ton, npr. deda joj kaze: " ja sam dobar čovjek", nju to nanervira pa mu se dere, "ti nisi dobar čovjek ti si deeedaaa"😂 -show je. Ako ju nastavi zezat se rasplače i to je to. Kazu da je vrhunac tantruma 2.5 god, nama je to baš danas, ako je ovo najgore moguće dobro je🤣. Zadnja dva dana mi ustaje u 5:00 pa sam malo ko zombi, očito se nogica oporavila i ne treba joj više tolko sna jer se ne kreće, vidim da je puno energičnija, lamata s tom nogom po kinderbetu, ne štedi ju, vrijeme je za skidanje

Burito i mi imamo kuću rezerviranu 17.01 u Delnicama na 4 dana, ja jedva čekam, imam osjećaj kao da sam u kućnom zatvoru, malo se maknut od stana😅.Vjerujem da je to top. U petak skidamo gips, nadam se da će bar nekak hodat do tad, ako ne, imamo one sanjke iz dechatlona za bebe gdje je fiksirana s nogama ravno, pa ju možemo voziti okolo po ravnom😊. Ako ništ bit će s drugom curicom svoje dobi i malo se maknut od stana, vidim već da joj fale djeca kad nam netko dodje u posjetu. Jedva čekam da se malo pokrenemo 💞

Crazypeach
    01. Siječanj 2025. 13:45

Cure i vama i vašima želim puno sreće i naravno zdravlja u novoj godini!
    .
    Tinchy joj baš mi je žao jer nikako da ti se ostvari želja. Mojoj prijateljici se "zalomilo" na prvoj godini faxa. Udala se i onda kad je htjela na drugo dijete isto nikako. Mislim da su pokušavali oko godine dana i onda su isto krenuli neke pretrage obavljat i bilo je da je od muža spermiogram dosta loš. Mislim da je čak onda pio neke čajeve da mu se poboljša stanje. I onda kad je se pomirila sa situacijom kao ok imam jedno dijete očito je to to-onda je ostala trudna. Znam da je puno lakše to reći nego se stvarno i pomiriti sa situacijom. I sama znam da je pomalo frustrirajuće vidjeti krv na ulošku ili papiru kad radiš na bebi jer ni nama nije uspjelo od prve pa se malo zapitaš. Uglavnom,ta moja frendica je i nakon drugog djeteta zatrudnila i sad ima i curicu. Nije loše da obavite neke pretrage. Ne znam ako si pila čaj od vrkute,navodno je jako dobar. 
    .
    Moj nema trantrume u smislu da udara sebe nego udara druge ljude. Sad se počeo i beljiti. Ne znam kaj da ti velim jer nemam ni ja ideja. Odnosno mene čak ni ne udara ali muža zna štipati kad se naljuti. 
    .
    Mi sad imamo s njim drugi problem. Relativno brzo samo se riješili pelena i već dugo nije bilo problema,išao je uredno na wc kad je trebao ali sad opet ima fazu pišanja. Ok,znalo mu se desit kad bi došli gosti pa se zaigrao (to mi je razumljivo). Jedno jutro je sjedio na kauču i skužili smo da se popišao,ne znam više jel nam rekao sam da je mokro. Znači ono skidaj presvlake dolje i peri. Onda sam taj jastuk maknula i oprala ga i  tam di nije bilo jastuka se opet popišao. Puno,ne malo. Jučer su nam došli prijatelji. Sjedimo svi za stolom i jedemo ovaj se popiša po stolici. Danas ujutro mu kaže muž odi pišati još odgovara da ne ide. I opet se popišao po kauču ovaj puta po oba jastuka. Grozno. Nadam se da je neka luda faza. 
    .
    Sunchica baš mi je drago da idete i da ćete malo promjeniti okolinu. To uvijek dobro dođe. Lijepo se odmorite

• Tinchy300
    02. Siječanj 2025. 13:30

Hej ne pijem vrkutu. Bas cu si pogledati za to. Suprug sljed tjedan ide na spermiogram, a ja na briseve. Pa kariogram 13.1. Onda cemo vidjeti kaj cemo dalje. A da tesko se pomiriti i reci da je ocito to to, da vise necemo imati djecu. Iako vjerujem da cim tako pomislim da bi zatrudnila. Al eto sta bude biti ce. 
    Sunchica super da idete malo na snijeg i svjezi zrak. Vjerujem da cete uzivati.
    Crazypeach nadam se da je to malom faza i da ce sto prije proci. Mi maloj jos nismo skinuli pelenu. Sad cu pricekati da malo zatopli pa cemo onda.

Crazypeach
    02. Siječanj 2025. 14:25

Tinchy pročitaj malo na internetu za vrkutu,to dam ja pila jedno par mjeseci kad sam htjela ostati trudna. Nedavno sam ga opet kupila jer mi je u lipnju iz (meni)nepoznatog razloga bila skroz izostala menga. Uglavnom nisam sigurna ako sam ga uopce otvorila. Možda sam skuhala samo jednom čaj. Ako želiš pokljanjam ti ga jer mi je bezveze piti ga ako baš nemam razloga. Od tada imam uredne menstruacije. Ima za kupit u dm-u i čaj i kapi. 

• Tinchy300
    02. Siječanj 2025. 15:33

Jel se vrkuta pije samo kada su menge neredovite ili? Meni su ciklusi uredni. Ma ne treba hvala. Mozda ce ti zatrebati pa ces si je iskoristiti :). 

• sunchica555
    02. Siječanj 2025. 18:55

Tinchy kad provjerite barem ćete znati do čega je, moja jedna frendica radila isto svakakve pretrage sve ok kod oboje, tek nakon dvije godine se primilo, ona je pila macinu travu, za povećanje plodnosti i hormonalnu ravnotežu, sad čeka dečkića, uskoro termin, ne znam ima li veze sa čajem al eto primilo se napokon 
    Nismo ni mi skinuli pelenu, obožava slikovnicu kakagrad koja govori o tome svemu, mislim da sve kuzi al ima neku barijeru, kad bude spremna vjerujem da će to ići lako, samo se mora u glavi posložiti. i mi ćemo sad čekati ljepše vrijeme...

Crazypeach
    02. Siječanj 2025. 21:01

Tinchy nije samo za redovite menstruacije nego se koristi i za plodnost kod žena. Ako se predomisliš tu sam vrijedi do 2027 godine ali ne vjerujem da budem pila jer se bojim da ne ostanem trudna ja pak obrnuto od tebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.