Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Crazypeach

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

Burito moj stariji je imao faze kad su mu stalno bili prsti u ustima. Pogotovo kad je gledao tv. Non stop prsti po ustima. Hvala Bogu prošlo ga je. 
    .
    Sunchica baš to kaj veliš,samo da je zdravlja jer stvarno uzimamo stvari zdravo za gotovo. Ali to je tako. 
    .
    Možda čak i na badnjak uzmem godišnji. Još mi svekrva kao veli da.je to bezveze iskorišten dan godišnjeg jer tak i tak idemo ranije. U mojoj firmi baš i ne mislim da smo prošle godine na svoju ruku otišli ranije. 

• Burito

Broj poruka: 223

Prijavi adminu

Sretan Bozic zenske! Crazypeach, kako je prosao badnjak. Jeste zbegali ili uzimali GO? 

Crazypeach

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

Sretan Božić cure svima!  Nisam radila uzela sam ipak godišnji,nemam pojma kakvo je bilo stanje u firmi ali uglavnom nije bilo rečeno da ne radimo. Malac mi opet ima šarlah. Prije 6 mjeseci je harao vrtićem,onda su ga dobili oboje i sad opet. Znam da se spominjao u vrtiću,međutim nisam znala da se može dva puta dobiti. Idemo u 1.mjesecu u Vinogradsku jer je 2 puta u kratkom periodu dobio. Burito ti si na godišnjem? Ja ću vidjet,sutra idem svakako raditi a drugi tjedan moram vidjeti s mužem tko će ostat doma.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.