Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchy300

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Trenutno je bas izazovam period. Bude sve to proslo. Eto mene sada muci jer se budi cesto za bocice po noci. Nisam joj to izbacila i sad kad je bila bolesna tj kad ju je uho jako boljelo se posebno navikla na bocicu i sad se budi vise puta. Tako da ja je spavam i strgana sam i onda imam jos manje strpljenja jer jednostavno ne mogu. Al eto bude sve to proslo. 🥰

• sunchica555

Broj poruka: 335

Prijavi adminu

Uf veselje 
    moja je što se tiče spavanja dobra i dalje, 11 sati po noći u komadu i cca dva sata po danu, na početku vrtićke sezone je malo bilo problema jer ih je baš puno bilo pa su je budili i onda je luda bila poslijepodne jer nije dovoljno spavala. Stvarno im je to velik okidač za tantrume i glad. Mi ujutro imamo borbe iz stana do auta, ne želi ići, pa iz vrtića krene trčati s papučama prema vratima, baš testira granice, nekad imam strpljenja i sve skulirano ili pokažem stav a nekad ti je tolko loš dan da si i ti živčan od tog, posebno ako žurimo a ona ne sluša, al šta je tu je, proći će i ta faza. Moja udari ako ju netko provocira ili se unosi u lice, (deda ju zna zezat) onda mu čak u naletu bijesa ko bijesni pas pokazuje zube i škrgućenikad ne ide prva na nekog al će vratiti ako ju netko zeza, burno reagira al poslije joj je zao i ne voli biti s nikim u svađi, mislim da joj je smrtna kazna ako je mama ljuta i ne priča s njom

Samoja6

Broj poruka: 981

Prijavi adminu

Hej cure... Ja se nemogu sastaviti sama sa sobom a ne sa mobitelom... Trenutno je prilično izazovno... Stariji 2,5 godine, mlađi 3 mjeseca... I meni on priča samo na svom jeziku, zna dosta riječi i apsolutno sve razumi, ali neće i neće... I dalje moramo ići u taj neki kabinet gdje ga prate, mada to meni djeluje kao totalno gubljenje vremena ali dobro. Hiperaktivan je, nema ni sekunde odmora i još mi zadnja 2-3 dana ne želi ići popodne na spavanje tako da sam luda. Muž radi po cijele dane, ja sama s njih dvoje, nekad stvarno pomislim da ću na psihijatriji završiti. Danas sam mlađeg jedva uspavala i nakon nekog vremena ovaj ga se sjeti i viče tu, tu, tu i pokazuje na kauč jer ga želi držati. I pravac u sobu po njega! I kad sam rekla ne može, braco spava podivlja je. To vrišti, baca se po podu, lupa, znači strašno. Ako nešto nemože imamo cirkus. Dnevno napravim po 10 km po kući ( ali kile nikako ne idu )! Zamišljam kako sama sjedam u auto i samo se vozim. Stvarno nekad poželim biti sama. Ovo sve dosta tužno zvuči, sretna sam ja što su oni meni živi i zdravi i obožavam ih, ali stalno biti u kući, kuhaj, čisti, peri, daj jesti, promini pelenu - izludit ću! Svaki dan isti! Ajde dosad bi nekako naštimala da mi popodne oboje u isto vrijeme spavaju, sad više ni to...

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Crazypeach

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

Samoja6 u potpunosti te razumijem. I ja sam prije negdje mjesec dana ludila. Mali isto divlja,isto je hiperaktivan,u kući je kaos,nikako pospremit ni uvest neki red. Kuhaj peri spremaj čisti baš to,ovi se dvojica tuku na kauču. Pa se svađam s mužem jer on mi govori da se ja samo derem. Bilo mi je baš teško. Sad smo u nekom mirnijem razdoblju. Malo su se obojica primirila.u stanu je i dalje kaos. Moram sve to srediti prije Božića.Bilo bi ti svakako lakše kad bi stariji išao u vrtić. I za kile te razumijem. Puno se krećem ali kile su se zacementirale. 

Crazypeach

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

Uglavnom,htjela sam ti reći da će biti bolje s vremenom. Klinci će odrasti,svakim danom su sve veći. Znam da ti je teško,mislim da svima dođe taj neki period di im je puna kapa svega.drži se! 

• sunchica555

Prijavi adminu

Samoja vjerujem da će proći to razdoblje, najteži je taj period nakon poroda, hormoni, oporavak, nema odmora s dvoje male djece. I to kad ne radiš i svaki dan isti je koma, tako sam se ja osjećala prvi period porodiljnog i onda nekako nakon sest mjeseci ili pred kraj se nisam htjela vratiti, taman je i ljeto dosloova zima, hladnoća, kraći dani te još više izdeprimiraju, ja pokupim malu iz vrtića i već je noć.mi smo ok trenutno, al moja je bila jako zahtjevna beba i imala refluks tako da ne budem išla na drugo dok god ona ne bude malo svjesnija i zrelija, mislim da bi me dokrajčilo da se potrefi isto takva beba s kojom nisam ni dan ni noć spavala a ona isto trazi svoju pažnju i još je u tim tantrumima, al tebi će biti top samo da ovo pregrmiš na početku, kad beba uhvati svoj ritam bit će lakše

• Burito

Broj poruka: 223

Prijavi adminu

Hej curke, evo i mene. I kod nas dinamicno. Ak se sjecate klinci su prije bili jako slozni. Sad je to ili sunce ili pljusak. Mogu se igrati tako lijepo i duze vrijeme, a onda odjednom preokret, vriska, guranje, svadja bez prestanka. To me iz lu di. Sama ideja da se svadjaju mi ne smeta toliko, ali kad u stanu stalno iza ledja cujem dreku i plac, mene taj dio ispali iz cipela. I onda se i ja krenem derat, a znam da nema nikakvog efekta i samo bude sve jos gore, strasno Mala je postala dosta izazovnija, usla je u fazu protestiranja, sve ce sama, ako joj krivo obucem jaknu ili slicno poslozi se po podu... Novo neko izazovno ponasanje. No kod brata joj je bilo jos puno jace to izrazeno tako da sam djelomicno bila i spremna, mada s obzirom na njen njezniji karakter nekako sam bila u zabludi da mozda s njom ne bude uopce tako. U vrticu kad pitam najbolje dijete na svijetu. Cim je pokupim zna krenuti drama vec dok cipele preobuvamo. Tete mi vele kak uvijek u cudu to slusaju jer je takvu ne poznajuJa bi rado trece dijete. Jeste vidjeli da ce roditeljska naknada biti puna placa cijelu prvu godinu djeteta? Naravno, ako se ispune to na sto su se obvezali :D

• Burito

Prijavi adminu

Crazypeach, ja vjecito nesto cistim po stanu. Par dana je bio takav kaos da mi se nije niti dalo boraviti u tom stanu, a svako pospremanje se cinilo tako besmisleno, ko da pokusavam pomesti pjesak sa plazeSad je napokon ok situacija, al uvijek se ima jos za pospremati. Uzas, mrzim to pospremanje, koliko besprovatno potracenih sati

• Burito

Prijavi adminu

Kad sam napravila to vece pospremanje (jednu subotu sam cistila od jutra do spavanja, katastrofa), klinci gledjau okolo, po wcu i vele 'ko je to tako lijepo pocistio, pa bravo mama' 

• sunchica555

Prijavi adminu

Hej burito baš lijepo za treće dijete,  a ta naknada, napokon, mislim da je stvarno logična mjera za povećanje nataliteta, nama bi isto svakako predstavljala neku sigurnost, posebno za stambeni kredit jer su cijene katastrofalne. 
    Mi smo u nekoj fazi kupovine nekretnine, ja sam odlučila još barem pola godine ili godinu na edukacije i obrazovanje uložiti pa bi onda nekako isla na drugo. Voljela bi i da riješimo kupovinu nekretnine pa da smo konačno mirni s tim. Al eto vidjet ćemo, nekako do 35 si računam za rađanje, sad sam na 32, uskoro 33. Valjda će se nekako i ostvariti po mojim okvirnim planovima 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.