Meni L ima 10.5 kg. Sad kada vidim da tvoja ima 17kg mislim si kaj je sa mojom malom🤣. Al ona mi uopce nije mrsava nego je onak taman. Al realno nema niti na koga biti velika. Ja svoju stavljam sama. Ne znam kak bi se uopce popela u sjedalicu kad je visoka i okrece se za 360 stupnjeva.
Tinchy ajme grozno! Vjerujem da ste se uplašili kad prvi ni drugi antibiotik nisu pomogli. Drago mi je da joj je bolje. I moj je početkom prošlog mjeseca bio na antibiotoku jer je imao bakterijsku upalu grla.
Joj i moj je u fazi ljutnje,tj. već sam i pisala da je oduvijek takav i bio čim nije po njegovom jasno daje do znanja da mu se ne sviđa ni jedna druga opcija ,pogotovo ako je loše volje. Znači zna se baciti na pod nasred dućana i lupati rukama i nogama po podu (grozno). Baš smo jučer bili u dućanu i zapela su mu kinder jaja za oko. Stvar je u tome da on stalno uzima u dućanu ili bombone ili jaja i dosta mi je toga jer se mora naučiti da nije svaki odlazak u dućan razlog za kupnju slatkiša. Tulio je u kolicima (onim iz dućana) tolko da mi je bilo sve neugodno ali nisam popustila. Osim udaranja zna i vrištati. Baš visoki c.
Mislim da L ima negdje oko 14 kg (već dugo je na istoj kilaži). Sam se popne u sjedalicu,ne znam valjda nije toliko visoka.
Tinchy moja nije baš mjerodavna, ima je na sve strane i jako voli papati inaće ako je bolesna malo padne na kilazi jer slabije jede al sad je već i dugo zdrava pa se neda. Al mislim da je oko 13, 14 neki prosjek za njihovu dob.
Moja je u dućanu relativno ok, nedavno smo imali show trebale smo u muzej čokolade i sama si je pripremila šta će obući, trebala je ručati grah koji stvarno voli i neće ona najednom ona hoće nešto drugo ( nešto drugo znači desert) Reko ne moze, ne idemo gledati čokoladu dok ne pojedeš i nije htjela, baš je zajebavala a nisam namjeravala krenut tamo da ne ruča prije, reko ništa vraćamo haljinu i sve u ormar i ne idemo nigdje i krene dernjava od deset min, ja njoj velim nisi ispoštovala dogovor, mama je sad ljuta i ne idemo nigdje. I ona u svojoj sobi tuli a pratim na kameru što radi, prvo plač pa je krenula ležat i pjevat bratec Martin i za par min dosla do mene da će ona pojesti ipak .
Općenito ako ne sluša kad kazem mama je sad jako ljuta ju baš pogodi, pa se krene ulizivati, govori: mama nije ljuta, evo pusa mami, pa legne na mene, radi blesave face da me nasmije, smiješno mi je da tak mala već tak manipulira. a ja se pravim ozbiljna a pukla bi od smijeha.
Inaće isto ima tak smiješne izraze, valjda iz vrtića pokupi, kad se igra poreda bebe i plišance da spavaju pa im kaze: "djeco spavajte, Miki sad spavaj, nemoj raditi gluposti." Skuzila sam da pola tih izraza valjda iz vrtića pokupi od teta jer joj ja ne govorim to npr. za spavanje
Ovaj moj ide glavom kroz zid. MORA biti kako on želi. Definitivno već duže vrijeme zeza što se tiče popodnevnog spavanja. U vrtiću mislim da spava,ne žale se da ne jer se rano budi a doma preko vikenda zeza. Još donekle sluša dok smo sami;ali ako pozovemo nekoga na ručak-nema šanse. Jučer je bio jedan od takvih dana. Na kraju dana naravno bude premoren i na sve burno reagira. Jučer navečer smo išli kod susjeda na igranje;uff ne da je bio 100 na sat nego 200 valjda. Bacao igračke,uzimao sve što ne treba... i muž i ja smo ga pokušavali smiriti. Na kraju nas je tukao oboje,mene grizao. Grozno al sve zbog nespavanja. Eto,sve se nadam da će za koju godinu biti lakše.
Onda mi budr neugodno,pa nije on inače takav,nije se naspavao.... dobro u takve ekstreme stvarno i ide kad je neispavan. Uglavnom nije to ništa loše. Ne mislim na to nas tuče (to svakako nije dobro) nego na to da ce se izboriti za samoga sebe.
Trenutno je bas izazovam period. Bude sve to proslo. Eto mene sada muci jer se budi cesto za bocice po noci. Nisam joj to izbacila i sad kad je bila bolesna tj kad ju je uho jako boljelo se posebno navikla na bocicu i sad se budi vise puta. Tako da ja je spavam i strgana sam i onda imam jos manje strpljenja jer jednostavno ne mogu. Al eto bude sve to proslo. 🥰
Uf veselje
moja je što se tiče spavanja dobra i dalje, 11 sati po noći u komadu i cca dva sata po danu, na početku vrtićke sezone je malo bilo problema jer ih je baš puno bilo pa su je budili i onda je luda bila poslijepodne jer nije dovoljno spavala. Stvarno im je to velik okidač za tantrume i glad. Mi ujutro imamo borbe iz stana do auta, ne želi ići, pa iz vrtića krene trčati s papučama prema vratima, baš testira granice, nekad imam strpljenja i sve skulirano ili pokažem stav a nekad ti je tolko loš dan da si i ti živčan od tog, posebno ako žurimo a ona ne sluša, al šta je tu je, proći će i ta faza
. Moja udari ako ju netko provocira ili se unosi u lice, (deda ju zna zezat) onda mu čak u naletu bijesa ko bijesni pas pokazuje zube i škrguće
nikad ne ide prva na nekog al će vratiti ako ju netko zeza, burno reagira al poslije joj je zao i ne voli biti s nikim u svađi, mislim da joj je smrtna kazna ako je mama ljuta i ne priča s njom
Hej cure... Ja se nemogu sastaviti sama sa sobom a ne sa mobitelom... Trenutno je prilično izazovno... Stariji 2,5 godine, mlađi 3 mjeseca... I meni on priča samo na svom jeziku, zna dosta riječi i apsolutno sve razumi, ali neće i neće... I dalje moramo ići u taj neki kabinet gdje ga prate, mada to meni djeluje kao totalno gubljenje vremena ali dobro. Hiperaktivan je, nema ni sekunde odmora i još mi zadnja 2-3 dana ne želi ići popodne na spavanje tako da sam luda. Muž radi po cijele dane, ja sama s njih dvoje, nekad stvarno pomislim da ću na psihijatriji završiti. Danas sam mlađeg jedva uspavala i nakon nekog vremena ovaj ga se sjeti i viče tu, tu, tu i pokazuje na kauč jer ga želi držati. I pravac u sobu po njega! I kad sam rekla ne može, braco spava podivlja je. To vrišti, baca se po podu, lupa, znači strašno. Ako nešto nemože imamo cirkus. Dnevno napravim po 10 km po kući ( ali kile nikako ne idu )! Zamišljam kako sama sjedam u auto i samo se vozim. Stvarno nekad poželim biti sama. Ovo sve dosta tužno zvuči, sretna sam ja što su oni meni živi i zdravi i obožavam ih, ali stalno biti u kući, kuhaj, čisti, peri, daj jesti, promini pelenu - izludit ću! Svaki dan isti! Ajde dosad bi nekako naštimala da mi popodne oboje u isto vrijeme spavaju, sad više ni to...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Samoja6 u potpunosti te razumijem. I ja sam prije negdje mjesec dana ludila. Mali isto divlja,isto je hiperaktivan,u kući je kaos,nikako pospremit ni uvest neki red. Kuhaj peri spremaj čisti baš to,ovi se dvojica tuku na kauču. Pa se svađam s mužem jer on mi govori da se ja samo derem. Bilo mi je baš teško. Sad smo u nekom mirnijem razdoblju. Malo su se obojica primirila.u stanu je i dalje kaos. Moram sve to srediti prije Božića.Bilo bi ti svakako lakše kad bi stariji išao u vrtić. I za kile te razumijem. Puno se krećem ali kile su se zacementirale.
Uglavnom,htjela sam ti reći da će biti bolje s vremenom. Klinci će odrasti,svakim danom su sve veći. Znam da ti je teško,mislim da svima dođe taj neki period di im je puna kapa svega.drži se!
Sortiraj odgovore
Najstariji