Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunchica555
    25. Svibanj 2024. 20:33

Slažem se i meni je dvoje maksimala, mislim da bi previše emotivno i psihički bila iscrpljena za tri komada al u isto vrijeme se divim ljudima koji to tako lako hendlaju i mislim si koja je tajna predivno mi je vidjeti brace i seke malih razlika. Jedino ako mi se dese blizanci, bože moj bit će ih onda troje.
    Pa provjeri svakako, moze biti nesto bezazleno al tijelo očito šalje neki signal ako tako kasni uz te simptome. 

• sunchica555
    25. Svibanj 2024. 21:18

**emotivno i fizički sam htjela reći, mala me ometala pa nisam ni skuzila sta sam napisala

Crazypeach
    26. Svibanj 2024. 07:15

Pa da,baš tako nismo svi isti. Moja prijateljica je  baš željela imati troje djece-ima dva dečka i rekla je da se ne želi jednog dana pitati zašto nije išla po curicu. Rekla je ako bude 3.dečko znam da mi nije bilo suđeno,a ako bude cura još bolje. Rodila je curicu i super hendla njih troje. Još žive i u jako malom stanu. Ona baš ima strpljenja. 

• sunchica555
    26. Svibanj 2024. 11:51

Ma da,ovisi to sve o puno faktora, netko i ima više sreće s karakterima djece, mene je taj refluks bas iscrpio na početku, baš nam je jako teško bilo taj prvi period ishendlat, neki dan odem u babinje mala samo spava, kaze kolegica takva je po cijele dane i noći, znači dijete ne zna plakat moja se samo derala prvih par mjeseci. Al ajd poslije mi se vratilo da je postala super spavač.
    Valjda kolko te prvo izmori odlučuješ dalje, nakon toga mi je fkt ok, al ne mogu se zamisliti da sam još pet šest narednih godina u periodu pelena, nespavanja, tantruma, mozda da sam s 20 i nešto krenula, ovako osjetim već po sebi da ne bi išlo. 
    To je baš lijepo, pogotovo kad si je tako željela curicu 

Crazypeach
    26. Svibanj 2024. 17:27

Sunchica slažem se oko karaktera,puno tu toga igra. Ako te.potrefi dijete koje puno spava i općenito je "dobro"puno ti je lakše odlučit se oko broja djece. Znam jednu ženu koja ih ima 6 ali za to valjda trebaš biti skroz flegatičan. Bili smo s njima na nekim krstitkama,ona i tata od klinaca na mobitelu a klinci posvuda. Uopće ih nije diralo. Samo da vas obavjestim-došla je baš sam se bila uplašila

• Burito
    27. Svibanj 2024. 18:14

Crazypeach, napeto sam citala do kraja da vidim rasplet Zato je najbolje ne pratit ciklus. Ja nikad nemam pojma kad mi treba il ne treba doc, sve nesto otprilike nabadam, nekad me skroz iznenadiAl moram rec da je i meni nedavno krenuo taj neki iscjedak lagani prije menge. Bas me podsjeca na implantacijsko krvarenje. I ja sam prvi put bas sumnjala da sam trudna. Nikad mi prije nije tako bilo. Par dana tak neko smedjarenje, i onda dodje moja klasicna obilna mengaSad mi je tako sbaki puta. Bar imam najavu kad cu je dobit :)

Za obican jogurt ako ne vole, mi kao napravimo domacu verziju vocnog jogurta. Pomjesam taj obicni s jagodama, borovnicama ili sto vec imam. I bas bude fini vocni jogurt. Moze i malo limunovog soka ili neki dodatak za koji si raspolozen u ton trenu. Moji klinci odobravaju :)

Tecaj je bio bas zanimljiv. Pricali smo npr o tome kako probliziti namirnice djetetu. Pa je objasnjavala kak je dalek put do toga da dijete stavi nesto u usta ako to odbija. Da prvo treba poticati dijete da se navikne da drzi namirnicu u ruci. Npr zamolis da ti raspakira povrce iz vrecice iz ducana, da s tobom opere tu salatu/brokulu sto vec. Da sami odete u prirodu ubrat nesto (npr moj mali se bas gadio smokava dok nije na moru imao priliku sam ih ubrati, to je bila ljubav :)). Vec ako npr drzi brokulu da ju opere, korak blize je da je jednom proba. Pa kak se nosit s ponasanjima za stolom i kak odgovorit na prohtjeve, npr treba li zabranit stalno repete kruha, dok dijete nece nista drugo sa stola. Kako se postaviti ako hoce jesti posvuda, sto tolerirati do kada. Bas je bilo fora savjeta al ne dolaze mi sada 

Moja mala opet losa sa zeljezom, ne kuzim kak se izborit s time. Jede sve zivo, raznoliko, super odabire. I opet stalno to zeljezo lose nas prati. Opet smo dobili Ferum da popijemo dve bocice pa ponovimo nalaze Ona je ful za nas navezana bila, al uspjeli smo u dogovoru s tetama imat najbolju prilagodbu ikad i jako je lijepo prihvatila vrtic. Od ljeta ce vjerojatno u gradski i strepim kak bude to izgledalo. Mislim da nije tip kojem ce to dobro sjest. 

Crazypeach
    29. Svibanj 2024. 10:03

Burito imam onaj kalendar na mobu,ne znam čisto okvirno volim znati kolko mi traje ciklus. I mene nekqd iznenadi,pa trk u dućan po uloške. Jel tvoja curica ozdravila?

• Burito
    02. Lipanj 2024. 03:27

Crazypeach, sad se vise ne sjecam, jel mislis na sarlah? Ona ga na kraju nije dobila, samo ga je mali pokupio. Sto me zbilja cudi jer dok je bio zarazan sa simptomima su zamjenili cetkice za zube jedan dan. Da ne spominjem da nekad djele case, pa bi se dok je bio bolestan tu i tamo zabunili i popili tudje. A i non stop su jedan na drugom... bas sam se iznenadila. Al pedijatrica mi je odmahnula i rekla da streptokok A koji uzrokoje sarlah nece na mladje🤷‍♀️

• sunchica555
    02. Lipanj 2024. 09:07

Cure jel ste dočekale druge rođendane? Kako ste proslavili? 

Prvi smo baš imali veću feštu, al ovaj drugi ne bi nekako tako u širinu išla al nemam ideja dal' da samo obitelj zovemo ili ipak ljude s malom djecom. 

• Tinchy300
    02. Lipanj 2024. 12:48

sunchica555

Cure jel ste dočekale druge rođendane? Kako ste proslavili?

Prvi smo baš imali veću feštu, al ovaj drugi ne bi nekako tako u širinu išla al nemam ideja dal' da samo obitelj zovemo ili ipak ljude s malom djecom.

Mi jos nismo. L rockas je krajem 7mj i mislim da ce biti velik. Prvi rodjendan smo proslavili doma i ne mislim opet to prolaziti. A mi cemo zvati frendove sa djecom jer je to ipak njezin dan pa da se podruzi sa djecom. Mislim da ce nas biti fakat dosta po meni i previse ali ne znam kako da to srezem kad se samo siri popis. Sogorica je trebala biti na moru ali ce biti u Zgu pa ce i oni doci i tako. Budemo vidjeli. Sljed tjedan idemo gledati prostor za najam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.