Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunchica555
    22. Svibanj 2024. 18:17

Moja je od drugog mjeseca zdrava, za sad sam baš zadovoljna njezinim zdravljem i imunitetom, mislila sam da će prva godina u vrtiću proći puno gore što se tiče bolesti jer su me svi pripremali na to.  Niti jedan antibiotik, par viroza i to je to, očito ima veze i s tim što papa dobro. Ja sam samo dva put bila na bolovanju par dana. 

Crazypeach
    22. Svibanj 2024. 22:07

Pa iskreno ja niti ne pratim koliko pije mlijeko. Ponekad doma pije još na bočicu oko 2 dcl. Jogurte...pa nekako slabo. 
    Meni je L na početku jako dobro prihvatio vrtić,znam da su tete govorile da prilagodba ide odlično,međutim on dan danas zna plakati kad ga ostavljam. Valjda ima veze kakve volje je ujutro. Ponekad bude sve divno,bajno i krasno,a ponekad bolje da ga nisam ni budila jer zna biti izrazito loše volje. Danas su mi rekle da je cijelo jutro proplakao-ali večers je dobio temperaturu. Burito i kod nas u vrtiću vlada šarlah,ali ne znam jel L.pokupio. 
    Bila je situacija kad je L bio ugrižen,a bila je situacija i kad je on ugrizao. Uglavnom rečeno mi je.

Crazypeach
    25. Svibanj 2024. 05:38

Opet se ja javljam,možda ćete mi vi moći pomoći. Ovaj mjesec mi m kasni danas 5.dan. luda sam već. Inače imam točne cikluse. Radila sam test 3.dan izostanka (clear blue)-negativan. Onda sam si mislila beta se dupla svakih 48 sati-danas bi test trebao bit ppzotivan. Ovaj puta sam radila First sign. Test je opet negativan. Meni ide malo neka sukrvica i kad se pobrišem bude na papiru ali to nije to. Sorry na opširnom opisu. Mislila sam da će mi bit lakše kad napravim 2.test ali nije. Ne želim bit trudna,ali ne želim biti niti bolesna. Sad me kopka jesam li ja dobro napravila taj 2.test. bili smo na rođendanu jučer i popila sam čašu bambusa-ne znam jel bi to moglo utjecati na test;a i išla sam po noći piškiti možda oko 2 ujutro. Test sam radila već oko 5 jer nisam dobro spavala

Crazypeach
    25. Svibanj 2024. 06:34

Nije ovaj mjesec bilo ništa drugačije. Kilaža ista,stres više manje isti. Razmišljam o tome da prekosutra ponovim test pa da u utorak vadim betu još.

• Tinchy300
    25. Svibanj 2024. 11:00

Ja mislim da bi ti test bio pozitivan da si trudna. Ipak ti menga kasni. Mozda ti je zbog stresa. Mozda ti mislis da ti je stres vise manje isti al tijelu je mozda malo veci stres pa tako reagira. 

• sunchica555
    25. Svibanj 2024. 12:34

Crazypeach postoji li mogućnost trudnoće? 
    Muž i ja kad smo htjeli dijete dijete se i dogodilo inaće pazimo, znam da je mogućnost nikakva inaće na ovaj način. Mislim da je meni maksimalno kasnila 4 dana, isto su mi redoviti ciklusi, kad sam zatrudnila mi je sve djelovalo kao da ću dobiti menstruaciju al je predugo kasnila i s obzirom da smo radili na tome znala sam da je to to. Ne bi inaće sumnjala ako ne postoji mogućnost sumnje i ja mislim da je to samo stres

Crazypeach
    25. Svibanj 2024. 13:32

Nadam se da će ipak na kraju doći jer me zabrinjava. Sunchica i mi pazimo zato mi je i bilo čudno ali opet...ništa u životu nije 100%. 
    Čini se da i moj mali ima šarlah. Doktorica nije potvrdila,ali vadio je krv kad smo primjetili osim i nalaz je bakterijski. Sad je na antibiotiku i cijeli drugi tjedan ću biti s njim na bolovanju.

• sunchica555
    25. Svibanj 2024. 17:31

Istina al opet nekako s godinama opada plodnost, ja sam sa svojim mužem od 18 te godine, ako nam se nije zalomilo nikad do sad sumnjam bome da bude i sad u tridesetima kad je i sve manje jajašaca na raspolaganjusigurno bi test pokazao makar i blagu crtu da si trudna, posebno jer već dosta kasni, sad bi već trebala debela crta biti, svakako provjeri s ginekologom tu sukrvicu. 
    Meni je nakon poroda papa bila loša, ginekologica me isprepadala da je HPV kad je na kraju uzrok da su se neke stanice okrenule i zadebljale i dale loš nalaz s nekim abnormalnim stanicama, pokazalo se da je to često nakon poroda, uglavnom radjen mi je piling vagine s nekim štapićem i ginić je rekao da će se to ljuštiti nekih tjedan dana i da ponovimo papu za šest mjeseci al da je siguran da će biti uredna jer su te stanice davale abnormalan nalaz. Čisto da vidiš da svega ima, ja za to nisam ni znala da se može dogoditi, inače sam radila i sve briseve i sve je bilo negativno. Možda da provjeriš za svaki slučaj, nakon poroda se svašta dolje desi i ima puno promjena, nismo ni svjesne, a tijelu je ipak porod veliki stres. Da napomenem da su mi sve godine do sad pape bile uredne, stvarno nisam nikakvih problema imala. 

Crazypeach
    25. Svibanj 2024. 19:10

Sunchica-vau od 18.godine... ja i moj muž smo bili prije braka 7 godina u vezi i.isto mi je prošlo kroz glavu nije nam se nikad zalomilom. Kad smo htjeli djecu isto smo se prestali paziti i čim mi je menga kasnila 2 dana znala sam zašto-isto kao i ti. Uglavnom, ova situacija mi je malo rasvjetlila sve i zaključila sam da ne želim više djece. Zadovoljna sam sa svoja dečkića koje volim najviše na svijetu i stvarno ne želim zvučati nezahvalno ali ne bi više. Ni pod cijenu curice svakako ću otići ginekologu. Sutra će biti 6.dan kašnjenja

Crazypeach
    25. Svibanj 2024. 20:11

Bila sam.krajem 1.mjeseca kod ginekologa i papa je bila ok. Ne znam kaj se sad desilo. Mislim da ću čak i.betu izvaditi pa s tim nalazom ići na pregled 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.