Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    21. Lipanj 2024. 10:55

Da,i mi doma imamo komarnike pa ih valjda zato nema. U vrtićima je koma,nažalost došli su takve situacije da u privatnim vrtićima može teta biti bilo tko. Moraš položiti tečaj za tetu-niti ne odmah. Znam to jer se moja dobra prijateljica zaposlila kao teta,inače je po struci ekonomist. Medutim ajde ona je stvarno za djecu oduvijek bila. Ima doma svojih troje. Ali velim,za nepovjerovat da možeš imati samo tečaj i to je to. Naš vrtić ne radi prva 2 tjedna u osmom mjesecu pa ćemo ih voziti u matični. Moj stariji voli taj vrtić jer je to njegov 1.vrtić (u područnom smo čekali mjesto) a nadam se da će se i malom dopasti. Veći je.

Crazypeach
    30. Lipanj 2024. 16:44

Malo mi bedsto pisati,ali saga se nastavlja.... i ovaj mjesec mi kasni i to 6 dana. To je 35. dan ciklusa. Povremeno me zna boljeti trbuh i čak su me danas boljele cicke ali i dalje ništa. Ne znam koliko puta je bilo neke akcije,više ne nego da a i imali smo čak zaštitu. S obzirom na to mislim da je mogućnost trudnoće vrlo mala,ali naravno postoji. Napravila sam 2 testa. Jedan kasno navečer mislim da 3. dan kašnjenja-negativan i jučer ujutro ponovila opet negativan. Za tjedan dana bi trebali ići na more i ja nemam pojma kaj da radim. Jel bi trebala doktoru? Pa kad se vratim eventualno provjerit neke hormone? Jel imala koja sličnu situaciju? 

• Tinchy300
    30. Lipanj 2024. 18:56

Crazypeach

Malo mi bedsto pisati,ali saga se nastavlja…. i ovaj mjesec mi kasni i to 6 dana. To je 35. dan ciklusa. Povremeno me zna boljeti trbuh i čak su me danas boljele cicke ali i dalje ništa. Ne znam koliko puta je bilo neke akcije,više ne nego da a i imali smo čak zaštitu. S obzirom na to mislim da je mogućnost trudnoće vrlo mala,ali naravno postoji. Napravila sam 2 testa. Jedan kasno navečer mislim da 3. dan kašnjenja-negativan i jučer ujutro ponovila opet negativan. Za tjedan dana bi trebali ići na more i ja nemam pojma kaj da radim. Jel bi trebala doktoru? Pa kad se vratim eventualno provjerit neke hormone? Jel imala koja sličnu situaciju?

Meni od kada sam rodila je bas tocna npr dan dva vise manje. Al imam frendica kojima isto tako zna kasniti, kako koji mjesec. Mozda je stvarno stres u pitanju ali ako te brine javi se ginicu pa neka te on savjetuje sta da radis. Po simtomima koje si navela vjerujem da ces dobiti uskoro. Da si trudna vec bi ti test bio pozitivan obzirom da si ga radila nakon izostanka menge. Meni su ciklusi prije bili neuredni jer sam imala policisticne jajnike. Al nekako mi se to sve izreguliralo nakon sto sam prestala piti kontracepcijske i nakon  trudnoce pogotovo.

• sunchica555
    30. Lipanj 2024. 20:34

Meni su se ciklusi smanjili nakon poroda, sad su 28 dana, bili su 31, duzina je ista i sad me ne boli ništa prije nego trebam dobiti. Isto su me prije cicke jako boljele u pmsu, to je sada prestalo, mozda zbog dojenja, al kao da se opet malo taj simptom vraća, mozda su se kanalići ti malo "odčepili" a kako ne dojim već godinu dana vraća se valjda na staro. 
    I ja vjerujem da nisi trudna al svakako provjeri s obzirom da je učestalo, možda je do nečega drugog. 

Crazypeach
    02. Srpanj 2024. 16:11

Evo da se javim,napravila 3 testa,negativni su bili. Onda sam nazvala polikliniku gdje inače idem na pregled kaj da napravim pa su me poslali vadit betu (zašto ne znam ako su 3 testa napravljena u različito vrijeme....) uglavnom i beta je negativna. To je onda sad definitivno isključeno. Idem sad na more na 2 tjedna i očekivat je a kad dođe onda idem na pregled i vadit hormone

Crazypeach
    09. Srpanj 2024. 10:33

Bok cure,evo da se vratim na temu-mi smo na moru pa smo se odlučili početi s odvikavanjem od pelena. U subotu smo došli i odmah sam mu skinula pelenu. Prih 2 dana je išlo čak iznenađujuće dobro,piškio je u kahlicu i čim sam rekla mužu kak mu super ide je počeo piškiti posvuda. Nekako mislim da ne želi više ići na tutu iz nekog protesta prema nama. Imamo pun ormarić raznoraznih poticaja od voća,pa do gumenih bombona;plješćemo i veselimo se kad obavi u tutu ali sad je par dana neki njegov inat igri. Stvaljam mu pelenu kad ide na popodnevno i noćno spavanje i bude suha. Znači da može kontrolirati donekle. Jel koja od vas krenula s odvikavanjem? 

• Tinchy300
    09. Srpanj 2024. 16:17

Crazypeach

Bok cure,evo da se vratim na temu-mi smo na moru pa smo se odlučili početi s odvikavanjem od pelena. U subotu smo došli i odmah sam mu skinula pelenu. Prih 2 dana je išlo čak iznenađujuće dobro,piškio je u kahlicu i čim sam rekla mužu kak mu super ide je počeo piškiti posvuda. Nekako mislim da ne želi više ići na tutu iz nekog protesta prema nama. Imamo pun ormarić raznoraznih poticaja od voća,pa do gumenih bombona;plješćemo i veselimo se kad obavi u tutu ali sad je par dana neki njegov inat igri. Stvaljam mu pelenu kad ide na popodnevno i noćno spavanje i bude suha. Znači da može kontrolirati donekle. Jel koja od vas krenula s odvikavanjem?

Hej ja nisam jer mislim da jos nije spremna. Pelena joj je puna tako da ne mislim forsirati. Vidjeti cu kako ce biti pa mozda probamo na proljece. 

• sunchica555
    10. Srpanj 2024. 08:15

hej nismo ni mi još, pokazuje neke znakove ali nije to još to, iako sam mislila probati za tri tjedna kad smo na godišnjem pa vidjet jel bude išlo, po noći joj je pelena kako kada, nekad suha, nekad skroz puna, tako da nema pravila.

Crazypeach
    10. Srpanj 2024. 15:52

Meni je znao u par navrata dolaziti iz vrtića i govorio bi "piškiti,piškiti" i skidao je pelenu. Onda sam ga znala posjesti na tutu,međutim on bi se popišao prije nego bi skinuo pelenu. Svejedno,mislila sam da je to dobar početak. Stariji sin nije radio to. Vrlo često se znao,a pogotovo u posljednje vrijeme buditi suhe pelene. Po tome svemu sam se ponadala da će odvikavanje ići puno brže. Počelo je iznenađujuće dobro ,ali sad opet malo štrajkamo. Ponekad zna sam sjesti na pelenu i napraviti što treba,ponekad se sjedne nakon što obavi (npr. Danas kod br.2) a ponekad se samo popiški i ne doživi to,nastavi normalno ko da nije mokrih gaća. Nadam se da će drugi tjedan već biti malo lakše. Sada kad smo već počeli ne smijem odustati

• Tinchy300
    10. Srpanj 2024. 20:33

Crazypeach

Meni je znao u par navrata dolaziti iz vrtića i govorio bi "piškiti,piškiti" i skidao je pelenu. Onda sam ga znala posjesti na tutu,međutim on bi se popišao prije nego bi skinuo pelenu. Svejedno,mislila sam da je to dobar početak. Stariji sin nije radio to. Vrlo često se znao,a pogotovo u posljednje vrijeme buditi suhe pelene. Po tome svemu sam se ponadala da će odvikavanje ići puno brže. Počelo je iznenađujuće dobro ,ali sad opet malo štrajkamo. Ponekad zna sam sjesti na pelenu i napraviti što treba,ponekad se sjedne nakon što obavi (npr. Danas kod br.2) a ponekad se samo popiški i ne doživi to,nastavi normalno ko da nije mokrih gaća. Nadam se da će drugi tjedan već biti malo lakše. Sada kad smo već počeli ne smijem odustati

Ma da sada ne odustaj. Bude sigurno bili bolje. Drzim fige🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.