Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Burito

Broj poruka: 237

Prijavi adminu

Tinchy, ja koristim blazinice i namacem ih u vodu. Kad posusim namazem kremom (Bepanthen) zato sto joj je stalno lagano crvena koza i pece je. Da nemamo taj problem nebi mazala.
    Ja imam 33. Ma bas nam je nezgodno s tim balansiranjem, nekad bas ko da osjecam nepravdu zbog toga. Ja trenutno imam savrsen posao za planiranje obitelji, balansiranje s privatnim, kaj god zelim. Al imamo zelju ja i muz sagradit kucu, ili odseliti malo dalje od grada u nesto vece i lijepo s vrtom, dvoristem... Oboje smo siroti sto se tice rodnog stabla, tako da smo sve kupili od nule i ne vidim kak bi to dobro zavrsilo da sad moramo zamjenit ovaj stan za nesto drugo, i k tome ulazit u puno nepovoljniji kredit. Tak da se prijavljujemo za poslove vani. Ideja nam je zaradit kroz par godina pa se vratit prije nego su klinci vec preveliki za takve sheme. Oboje smo neka podvrsta ITa, tako da je vani to puno bolje placeno. Tako da ako se taj plan ostvari onda je sve drugo na pauzi, a i kad bi se vratila opet ko zna koji posao cu onda radit... Vjerojatno stresniji nego trenutni 

• Burito

Prijavi adminu

Ja bi bas htjela i trece, mozda i cetvrto Kad gledam ovo dvoje kak se vole bas mi je milo i mislim da bi samo jos ljepse bilo. Pa se nekak nadam da ce i muz doc do tog zakljucka :D

• sunchica555

Broj poruka: 345

Prijavi adminu

Burito lijepo je htjeti još dječice, tko zna mozda će i htjeti kad ovi malo narastu 
    Ja imam 32, stignem još jedno, sumnjam da ću na troje,
    Nekako da ne živim u zgradi i da mi muž ne radi posao koji radi bi mozda, ovako ne, jer kad radi taj dan ne računam na njega, dosta toga na mene padne. Iako smo uvijek govorili dvoje kao idealno, ako ne dobijemo blizance hahah.
    Mi smo se borili s bebama refluksom prvih šest mjeseci, baš je bilo pakleno, mora malo stasat curka ako će opet doći takva beba  jer onda nema ni dan ni noć vremena za išta (često je genetski, ako ima jedno ima i drugo i curice su kao sklonije) pa se moram spremiti za najgori scenarij. Još malo imamo ptps od tog perioda pa se bojimo.znali smo na hitnu zbog neutješenog plača od 10 sati, kad se samo sjetim...Što se tiče posla ja prelazim s privatnog u drzavni sektor, nije mi više tolko ni do novca iako će biti bolje plaćeno nego do puno više godišnjeg i manje pritiska općenito. Muž isto recimo ima 35 dana a ja imala 20 15 dana me šišao u startu, sad ćemo to vrijeme moći iskoristiti zajedno za odmore. 

Crazypeach

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

Ni ja se ne osjećam kao da imam 35.Jučer je moj sin u 3 navrata išao "na kahlicu". Pod navodnicima kahlica jer ništa ne napravi unutra. Navečer sam mu obukla jednodjelu pidžamu i samo odjednom ga primi piškiti. Počeo ju je otkopčavati ali on govori piškiti kad se već popiški. Mislim da ću ga sad redovito u neko vrijeme stavljati popodne na kahlicu kad je već tak krenuo. Možda je to u vrtiću vidio jer stariji samo ode na wc bez ikakvog govora;on je već velik.

• sunchica555

Broj poruka: 345

Prijavi adminu

Ja nju ako se jako ukaka operem, inaće vlazne, prije sam blazinice, možda sad preko ljeta se opet prebacim na njih. Ima zahvalnu kožu, koristimo biobazu ili Jadran galenski ako se zacrveni sudokrem, to je bas rijetko kod nje.. tamnoputa je, vec sad ima put tri put tamniju od moje, valjda joj zato koža nije osjetljiva.

• Tinchy300

Broj poruka: 187

Prijavi adminu

Burito

Tinchy, ja koristim blazinice i namacem ih u vodu. Kad posusimnamazem kremom (Bepanthen) zato sto joj je stalno lagano crvena koza i pece je. Da nemamo taj problem nebi mazala.
    Ja imam 33. Ma bas nam je nezgodno s tim balansiranjem, nekad bas ko da osjecam nepravdu zbog toga. Ja trenutno imam savrsen posao za planiranje obitelji, balansiranje s privatnim, kaj god zelim. Al imamo zelju ja i muz sagradit kucu, ili odseliti malo dalje od grada u nesto vece i lijepo s vrtom, dvoristem… Oboje smo siroti sto se tice rodnog stabla, tako da smo sve kupili od nule i ne vidim kak bi to dobro zavrsilo da sad moramo zamjenit ovaj stan za nesto drugo, i k tome ulazit u puno nepovoljniji kredit. Tak da se prijavljujemo za poslove vani. Ideja nam je zaradit kroz par godina pa se vratit prije nego su klinci vec preveliki za takve sheme. Oboje smo neka podvrsta ITa, tako da je vani to puno bolje placeno. Tako da ako se taj plan ostvari onda je sve drugo na pauzi, a i kad bi se vratila opet ko zna koji posao cu onda radit… Vjerojatno stresniji nego trenutni

Mazes samo guzu ili i pipicu🤣. Meni L neda blizu tog podrucja. Bas place al mislim da je to jer sam joj nedavno dala cepic. Necu joj ih vise davati. Jucer sam ju pogledala i malo je crveno, mozda ju nesto muci oko toga. Ne bi bzvz htjela ici pedici i raditi joj dodatan stres..
    Ma super da ste u IT-Uu. Vjerujem da cete lako naci posao vani.

• Burito

Prijavi adminu

Mazem i pipicu i guzu Bude joj bas crveno i na pipici, kad samo malo pomaknes onu kozu. I kaze mi da je pece. Gledam samo da krema ne udje di nebi smjela. Prije sam mazala samo guzu, i to ne svaki put, al eto, unazad recimo dva mjeseca se odjednom pocela redovno svugdje crvenit. Nemam pojma sto je bio triger. Prosle godine nam je s pocetkom ljeta izbio dermatitis, ili ne znam vise kakva je to reakcija kkze na sunce bila. Pristevi/piknjice po svuda. Na 35 stupnjeva je morala nosit duge rukave Sad cekam ljeto da vidim jel joj sazrela koza ili cemo opet imat problem. To bas jako svrbi i bas ju je mucilo prosle god. Cesto bi plakala kolko ju je smetaloPa nisam znala dal je bolje tusirat, ili ne, dal pit fenistil, dal mazat s necim. Ped nam nije htjela dat nista jace, kao mala je bila i koza joj je bila top dok nije ljeto pocelo, pa nek se strpimo da zavrsi. 

• Tinchy300

Prijavi adminu

Burito

Mazem i pipicu i guzuBude joj bas crveno i na pipici, kad samo malo pomaknes onu kozu. I kaze mi da je pece. Gledam samo da krema ne udje di nebi smjela. Prije sam mazala samo guzu, i to ne svaki put, al eto, unazad recimo dva mjeseca se odjednom pocela redovno svugdje crvenit. Nemam pojma sto je bio triger. Prosle godine nam je s pocetkom ljeta izbio dermatitis, ili ne znam vise kakva je to reakcija kkze na sunce bila. Pristevi/piknjice po svuda. Na 35 stupnjeva je morala nosit duge rukaveSad cekam ljeto da vidim jel joj sazrela koza ili cemo opet imat problem. To bas jako svrbi i bas ju je mucilo prosle god. Cesto bi plakala kolko ju je smetaloPa nisam znala dal je bolje tusirat, ili ne, dal pit fenistil, dal mazat s necim. Ped nam nije htjela dat nista jace, kao mala je bila i koza joj je bila top dok nije ljeto pocelo, pa nek se strpimo da zavrsi.

Tnx. A bepanthen kupis u ljekarni il? To je onaj obican bepanthen il ima neki djecji🤣. 

• Burito

Prijavi adminu

Kupim onaj u tubi. Ima ga i u dmu gde stoje kreme za guzu pa tamo najcesce i uzmem. Al bas sam neki da skuzila da imam doma bepanthen tester u tubi, izgleda gotovo isto kao ta koju kupujem u dmu, samo na pakiranju dodatno pise nesto tipa 'nappy care' i nacrtana je beba. Ne znam ima li uopce razlike medju njima, al sad oboje koristim koja mi dodje pod ruku.

• Tinchy300

Prijavi adminu

Burito

Kupim onaj u tubi. Ima ga i u dmu gde stoje kreme za guzu pa tamo najcesce i uzmem. Al bas sam neki da skuzila da imam doma bepanthen tester u tubi, izgleda gotovo isto kao ta koju kupujem u dmu, samo na pakiranju dodatno pise nesto tipa 'nappy care' i nacrtana je beba. Ne znam ima li uopce razlike medju njima, al sad oboje koristim koja mi dodje pod ruku.

Evo bas uzela u ljekarni bepanthen baby pa cu vidjeti. Hvala.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.