A da tesko se odluciti ako je trudnoca bila teska. Mislim si da li cu ikada pozaliti ako ih nece biti troje. Eto ne znam niti sama ali imam jos vremena. Nekako je nama zenama tesko u tom pogledu. Mijenjala bi posao al opet ne mogu sada jer bi drugo dijete i tako. Sve nekako vuce jedno sa drugim.
Burito super za govor 🙂.
Sunchica mozda je i to do crtanja. Moja bas to ne voli. Tj dam joj bojice pa nes crtamo al onda radije jede tu bojicu. Jos uvijek joj zubi izlaze pa bi stalno nes grickala.
Eh da, mi žene uvijek moramo balansirati izmedju privatnog i poslovnog pa i da uz to imamo vremena za sebe. Meni se nekako novi posao dobro uklopio i u privatni plan za dijete, nakon tri mjeseca ide ugovor za stalno pa mogu razmišljati o bebi bez brige od gubitka posla.
I mojoj bas trojke izlaze, neki dan je gornja probila
Tinchy teta mi je rekla da se moja bojala tempera, ali kad je skuzila sta je to sad navaljuje na njih i Neda joj ni da otvori, ko pčela oko meda zuji kad rade s temperama.
Kad smo kod godina -koliko imate godina? Ja sam nedavno navršila 35.
Kad smo kod godina -koliko imate godina? Ja sam nedavno navršila 35.
Pile malo🥰. Ja cu u 6mj 37 😇 iako se tako ne osjecam hahahaha. Naravno osjecam se mladje🙂
Hej curke koje imaju cure, kako njegujete intimno podrucje curica?
Sa cime cistite, da li mazete sa kremom i sl.
Tinchy, ja koristim blazinice i namacem ih u vodu. Kad posusim namazem kremom (Bepanthen) zato sto joj je stalno lagano crvena koza i pece je. Da nemamo taj problem nebi mazala.
Ja imam 33. Ma bas nam je nezgodno s tim balansiranjem, nekad bas ko da osjecam nepravdu zbog toga. Ja trenutno imam savrsen posao za planiranje obitelji, balansiranje s privatnim, kaj god zelim. Al imamo zelju ja i muz sagradit kucu, ili odseliti malo dalje od grada u nesto vece i lijepo s vrtom, dvoristem... Oboje smo siroti sto se tice rodnog stabla, tako da smo sve kupili od nule i ne vidim kak bi to dobro zavrsilo da sad moramo zamjenit ovaj stan za nesto drugo, i k tome ulazit u puno nepovoljniji kredit. Tak da se prijavljujemo za poslove vani. Ideja nam je zaradit kroz par godina pa se vratit prije nego su klinci vec preveliki za takve sheme. Oboje smo neka podvrsta ITa, tako da je vani to puno bolje placeno. Tako da ako se taj plan ostvari onda je sve drugo na pauzi, a i kad bi se vratila opet ko zna koji posao cu onda radit... Vjerojatno stresniji nego trenutni
Ja bi bas htjela i trece, mozda i cetvrto Kad gledam ovo dvoje kak se vole bas mi je milo i mislim da bi samo jos ljepse bilo. Pa se nekak nadam da ce i muz doc do tog zakljucka :D
Burito lijepo je htjeti još dječice, tko zna mozda će i htjeti kad ovi malo narastu .
Ja imam 32, stignem još jedno, sumnjam da ću na troje,
Nekako da ne živim u zgradi i da mi muž ne radi posao koji radi bi mozda, ovako ne, jer kad radi taj dan ne računam na njega, dosta toga na mene padne. Iako smo uvijek govorili dvoje kao idealno, ako ne dobijemo blizance hahah.
Mi smo se borili s bebama refluksom prvih šest mjeseci, baš je bilo pakleno, mora malo stasat curka ako će opet doći takva beba jer onda nema ni dan ni noć vremena za išta (često je genetski, ako ima jedno ima i drugo i curice su kao sklonije) pa se moram spremiti za najgori scenarij. Još malo imamo ptps od tog perioda pa se bojimo.znali smo na hitnu zbog neutješenog plača od 10 sati, kad se samo sjetim...
Što se tiče posla ja prelazim s privatnog u drzavni sektor, nije mi više tolko ni do novca iako će biti bolje plaćeno nego do puno više godišnjeg i manje pritiska općenito. Muž isto recimo ima 35 dana a ja imala 20 15 dana me šišao u startu, sad ćemo to vrijeme moći iskoristiti zajedno za odmore.
Ni ja se ne osjećam kao da imam 35.Jučer je moj sin u 3 navrata išao "na kahlicu". Pod navodnicima kahlica jer ništa ne napravi unutra. Navečer sam mu obukla jednodjelu pidžamu i samo odjednom ga primi piškiti. Počeo ju je otkopčavati ali on govori piškiti kad se već popiški. Mislim da ću ga sad redovito u neko vrijeme stavljati popodne na kahlicu kad je već tak krenuo. Možda je to u vrtiću vidio jer stariji samo ode na wc bez ikakvog govora;on je već velik.
Ja nju ako se jako ukaka operem, inaće vlazne, prije sam blazinice, možda sad preko ljeta se opet prebacim na njih. Ima zahvalnu kožu, koristimo biobazu ili Jadran galenski ako se zacrveni sudokrem, to je bas rijetko kod nje.. tamnoputa je, vec sad ima put tri put tamniju od moje, valjda joj zato koža nije osjetljiva.
Sortiraj odgovore
Najstariji