Bočicu jede, meni mlijeko nikad nije došlo (kažu, od stresa) i nastavila sam mu davati PreNan, isto što su mu davali u bolnici…
I baš sam čitala i gledala te proizvode od Homeolaba…
Kako se koriste? Jeste same na svoju ruku uzele ili ste se posavjetovale s nekim?
Na svoju ruku sam to davala, sve te kapi.
E sad možeš razmisliti o prelasku na drugu hranu tipa Novalac i Aptamil imaju formule za ublažavanje grčeva. Kod Aptamila je to Comfort formula, a kod No alaca je to Novalac AC. Možda imaju i drugi proizvođači al nisam upućena. Ako budeš prelazila radiš postepeni prelazak (radi probave). Svaki dan 1 bočicu zamjeniš tj napraviš s novom formulom i tako dok sve bočice ne budu nova formula. Ako pređeš neka te ne zabrinjava zelena boja kakice, takve formule je uzrokuju. Bočice - za umanjenje grčeva što manja rupica i filter, ideala bi bio Dr.Browns ili Tomme Tippe ili Mam duplo dno. I dodatno istraži pbf tehniku hranjenja bočicom - zvuči ultra pametno komplicirano ali nije. Radi se o hranjenu u polu podignutom položaju uz pauze i eventualna podrigivanja između. Nakon hranjenja isto pokušati da beba podrigne. Kad i primjeniš ovo sve grčevi moguće neće nestati ali može smanjiti njihov intenzitet i duljinu trajanja. Sve u svemu što god odlučila sretno i proći će kad tad!
url=https://lilypie.com]
Čestitam svim mama i brz oporavak 💖💖💖
Je su vama sjeli regres?
Da
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Bočicu jede, meni mlijeko nikad nije došlo (kažu, od stresa) i nastavila sam mu davati PreNan, isto što su mu davali u bolnici…
I baš sam čitala i gledala te proizvode od Homeolaba…
Kako se koriste? Jeste same na svoju ruku uzele ili ste se posavjetovale s nekim?Na svoju ruku sam to davala, sve te kapi.
E sad možeš razmisliti o prelasku na drugu hranu tipa Novalac i Aptamil imaju formule za ublažavanje grčeva. Kod Aptamila je to Comfort formula, a kod No alaca je to Novalac AC. Možda imaju i drugi proizvođači al nisam upućena. Ako budeš prelazila radiš postepeni prelazak (radi probave). Svaki dan 1 bočicu zamjeniš tj napraviš s novom formulom i tako dok sve bočice ne budu nova formula. Ako pređeš neka te ne zabrinjava zelena boja kakice, takve formule je uzrokuju. Bočice - za umanjenje grčeva što manja rupica i filter, ideala bi bio Dr.Browns ili Tomme Tippe ili Mam duplo dno. I dodatno istraži pbf tehniku hranjenja bočicom - zvuči ultra pametno komplicirano ali nije. Radi se o hranjenu u polu podignutom položaju uz pauze i eventualna podrigivanja između. Nakon hranjenja isto pokušati da beba podrigne. Kad i primjeniš ovo sve grčevi moguće neće nestati ali može smanjiti njihov intenzitet i duljinu trajanja. Sve u svemu što god odlučila sretno i proći će kad tad!
Ja bih dodala da može probati hraniti na čašicu.
Bolje od bocice
A ima jos alternativa https://www.roda.hr/portal/dojenje/problemi-i-poteskoce-u-dojenju/alternativne-metode-hranjenja.html
*
Mi produljili dan u bolnici zbog žutice. Od poroda je pao na kilaži 150 grama do jučer, od jucer do danas vratio 90.
I evo danas opet koma
Njega od popodneva nikako probuditi za jest 😳😳😳 sve se bojim da nećemo ni sutra doma
*
Ciao ekipa.... Imala bi jedno pitanje jer sam u velikoj nedoumici. Sutra je 30.tjedan i ono šta bi imala pitat za savjet nevezano za to je... Da li se kupati u moru ili ne( kad kažem kupat mislim na otok otić na otvoreno more di je svakako čišće nego ode kod nas u Splitu i okolici)? Moja ginekologica i još 2 uz 2 patronažne su preporučili baš kupanje u moru jer kažu da je jako dobro za mamu i bebu ali čim se izađe iz mora se treba presvući u suhi kostim. Međutim, evo sad čujem da su neke cure dobile bakterije dole kad su se kupale i jake grčeve i završile u bolnici pa me strah malo a tako bi se tila kupat 😁. Ima ko kakva iskustva i savjete? Hvalaaa i nadam se da su sve žene/cure super 😊👶
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Ciao ekipa…. Imala bi jedno pitanje jer sam u velikoj nedoumici. Sutra je 30.tjedan i ono šta bi imala pitat za savjet nevezano za to je… Da li se kupati u moru ili ne( kad kažem kupat mislim na otok otić na otvoreno more di je svakako čišće nego ode kod nas u Splitu i okolici)? Moja ginekologica i još 2 uz 2 patronažne su preporučili baš kupanje u moru jer kažu da je jako dobro za mamu i bebu ali čim se izađe iz mora se treba presvući u suhi kostim. Međutim, evo sad čujem da su neke cure dobile bakterije dole kad su se kupale i jake grčeve i završile u bolnici pa me strah malo a tako bi se tila kupat 😁. Ima ko kakva iskustva i savjete? Hvalaaa i nadam se da su sve žene/cure super 😊👶
Evo ja sam ti se kupala na Firulama samo kroz jutro kad je najcisce a ta uvala je u slovu U.
I to sam do brisa na streptokok se kupala poslije ne
I u prvoj i u drugoj trudnoći
*
Samoja6, mi smo imali velikih problema s grcevima kod malca. Nista nije pomagalo prvih par mjeseci. Probali sve zive kapi i savjete. Nekak mi se cini da svi isprobavaju ukrug sve zivo, i u jednom trenu grcici moraju proc, a onda koje kapi je netko koristio u tom trenu njih i smatra zasluznima. Svejedno, znam kolka je to nemoc kad se satima bebica grci tako da bih opet probala sve zive kapi u krug da mi se ponovi takva situacija :P Sretno!
.
Bachata, evo mene kupala se u moru zadnja 3 tjedna. Uvijek ce biti netko ko je bakteriju skupio ovako ili onako, ili mu je nesto negdje poslo po krivu, al cinjenica je da se plivanje preporuca trudnicama (iskljucivo u moru naravno). Samo naprijed na kupanac :)
Ciao ekipa…. Imala bi jedno pitanje jer sam u velikoj nedoumici. Sutra je 30.tjedan i ono šta bi imala pitat za savjet nevezano za to je… Da li se kupati u moru ili ne( kad kažem kupat mislim na otok otić na otvoreno more di je svakako čišće nego ode kod nas u Splitu i okolici)? Moja ginekologica i još 2 uz 2 patronažne su preporučili baš kupanje u moru jer kažu da je jako dobro za mamu i bebu ali čim se izađe iz mora se treba presvući u suhi kostim. Međutim, evo sad čujem da su neke cure dobile bakterije dole kad su se kupale i jake grčeve i završile u bolnici pa me strah malo a tako bi se tila kupat 😁. Ima ko kakva iskustva i savjete? Hvalaaa i nadam se da su sve žene/cure super 😊👶
Evo ja se kupam, zatvorena sam tako da nema razloga da se ne kupam. Da budem otvorena onda ne bi.
url=https://lilypie.com]
Bachata ja bih samo pripazila da na otoku di idete nema puno jedrilica blizu jer one ispuštaju smeće tako kad se usidre
*
Ja da sam blize moru sigurno bi se kupala, streptokok sam pokupila iako uopće nisam isla ni na bazene ni u more, mislim da to tolko nema veze s tim i da kupanje u moru ima vise prednosti nego mana i za mišiće, cirkulaciju, vitamin D :) da sam bar blize, ovako pitanje jel cu ove godine i vidjet mora, mozda se u devetom mjesecu usudim otići, ako bude sve ok s bebicom. Treba prezivjet vrucine koje slijede u gradu, a svi vec počeli stavljati slike s mora na mreže😅😄🙉
Sortiraj odgovore
Najstariji