Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    18. Lipanj 2022. 23:16

Samoja mi vodimo veliku borbu s grcevima od nekih 15 dana njegovih i bas su veliki problem. I kad nije epizoda jakog plakanja to je uvijek grcenje, prduckanje i natezanje.. 
    Dajemo bio gaiu svaki dan ali kad plakanje bas pocne i krenu oni pravi grcevi pomogne nam HOMEOLAB Kids Relief Colic. Espumisan probali - nije nesto puno pomogao. 
    Kombiniramo svasta nosimo, pjevamo, ljuljamo i cekamo da prode. Nas malac neda masirati trbuscic, nekako mu ne prija ali mu dobro dodu vjezbice za kukove jer se tako uspije oslobodit plinova. 
    Cestitam svima na bebicama, citam vas i pratim ali ne stizem bas pisati 😊❤️ 
    Cure koje tek trebate roditi - sretno i hrabro😊

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Lejla12
    18. Lipanj 2022. 23:18

Molim vas,da li ima neko iskustva sa dm trakicama za trudnocu,ocekujem trudnocu i imam odredjene simptome uradila sam danas test trakicu iz dm medjutim negativna ne.I da napomenem uradila sam je danas a imam jos 3 dana do ocekivane menstruacije??

Mallla
    19. Lipanj 2022. 00:20

Demetria

Mallla

Demetria

Tams

Evo jucer je stigla i moja cupava princezica 🤩 porod je bio malo tezi vaginalni, ali vridilo je 🥰🥰🥰 po ginekologu je rodena 2 tjedna ranije sa 3600g.
    Čestitam.
    *
    Mi moramo za mjesec dana operirati frenulum jezika ne kužim kako svugdje to capnu odmah a kod nas ne.
    Malo smo žuti pa je bili rubin graničan ali Bogu hvala danas ne moram pod foto svjetlo samo dojimo i sunce hvatamo kroz prozor.
    Ima i Hidrokelu to navodno prođe kroz tri mjeseca.
    Meni su uvedeni opet fragmini 6 tjedana plus čarape ili hulahopke.
    Sretno svima curama na pregledu i sretno svim budućim mamicama na porodima
    E da, kod nas s tim kompliciraju umjesto da odma capnu, al dobro barem su skužili pa dojenje ne bi trebao biti problem.
    Sunčajte se fino, ti odmaraj svoje noge i malo po malo doći će sve na bolje!
    Nismo se sunčali jer je bio ispod granice ali evo cijeli dan doji i kaki ali mi se i dalje čini žut

I mislila sam na to pred prozorom. Ma znaš i sama da dok jede i što više kaki da to više izbacuje žuticu, pa samo hrabro. Postoji velika vjerojatnost i da vas s malo žutice puste doma jer je ljeto i može biti na dnevnoj svjetlosti veći dio dana (pred prozorom, balkon itd). Bit će to sve dobro!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    19. Lipanj 2022. 00:25

Samoja6

Cure koje imate već svoje bebice kraj sebe, zanima me dali se koja već susrela sa grčićima?
    Meni se čini da ih moj već ima, loše spava i kad ga uzmem počne baš baš prduckati, spasi se… Onda kad se oslobodi tih plinova traži jesti, pa opet ispočetka…
    Neznam što da radim, da mu pomognem, a i nama…

Što jede? Jel sisa ili jede bočicu? Izdojeno ili AD? Ako je AD koji točno i ako je bočica koja točno?
    Meni su se pokazale waya kapi dobre, nikakvo čarobno rješenje al je olakšavalo. Nošenje u položaju tigar na grani uz bijelu buku (tipa zvuk fena). Davala sam i ove Kids relief od Homeolaba i grijala bi one koštice od trešnje u jastučiću i stavljala to na trbuh (bilo je kupiti u Milera). Grčevi općenito jednostavno moraju proći, valja ih izdržati. Ovi raznonrazni dodatci i metode ih malo olakšavaju ali ih ne rješavaju u potpunosti.

Samoja6
    19. Lipanj 2022. 00:30

Bočicu jede, meni mlijeko nikad nije došlo (kažu, od stresa) i nastavila sam mu davati PreNan, isto što su mu davali u bolnici... 
    I baš sam čitala  i gledala te proizvode od Homeolaba... 
    Kako se koriste? Jeste same na svoju ruku uzele ili ste se posavjetovale s nekim? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• nina_
    19. Lipanj 2022. 01:12

Lejla12

Molim vas,da li ima neko iskustva sa dm trakicama za trudnocu,ocekujem trudnocu i imam odredjene simptome uradila sam danas test trakicu iz dm medjutim negativna ne.I da napomenem uradila sam je danas a imam jos 3 dana do ocekivane menstruacije??

Ja sam radila test 4 dana prije očekivane M i bio je negativan, a evo me u 33. tjednu trudnoće tako da...

Demetria
    19. Lipanj 2022. 02:13

Samoja6

Cure koje imate već svoje bebice kraj sebe, zanima me dali se koja već susrela sa grčićima?
    Meni se čini da ih moj već ima, loše spava i kad ga uzmem počne baš baš prduckati, spasi se… Onda kad se oslobodi tih plinova traži jesti, pa opet ispočetka…
    Neznam što da radim, da mu pomognem, a i nama…

S malom smo biogaiu i espumisan probali i svašta nešto od masiranje, grijanja jastucica i nošenja u pozi supermena 
    Jednostavno su nas ubili grčevi mislila sam da neće nikada proci. Kod nas su dugo trajali.
    S malim planiram HOMEOLAB Kids Relief Colic.
    I ako budu jaki jaki odvesti ga na Emmet terapiju.
    Ili onu drugu moram se sjetiti naziva.

Lejla12

Meni je ovulacija 27 dan bila u prvoj trudnoći a test pozitivan tek 40 i neki ne znam sad tocno napamet koji dan ciklusa.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Mrvica722
    19. Lipanj 2022. 07:46

Čestitam svim mama i brz oporavak 💖💖💖
    Je su vama sjeli regres? 

Anushka
    19. Lipanj 2022. 08:04

Demetria

Cure stigao moj dečko jutros. U 6 sati krenuli trudovi odmah oko 5 minuta dosta nepravilni, Seka i ja skakale na pilates lopti između trudova dok se tata sređivao.
    Kad je prošlo sat vremena a bolovi postali sve jači polako smo se spremali za hitnu.
    Došli smo oko 7:45 muž me išao prijaviti, a ja trudove na koljenima u cekaonici prodisala nisam htjela bez muža u box.
    Rekli : zvati ćeš ga kad ti kažemo u boxu da možeš
    U boxu otvorena 7-8 prstiju, prokinuli vodenjak rekli da je mekonijska voda i da zovem muža da će to brzo
    Dali drip a ja pitala za stolcic oni negodovali i žugali.
    Tek poslije sam skužila da je stolčić bio do kreveta 🤬🤬🤬
    Uglavnom muž se brzo obukao došao
    Malo sam popucala stavili su gel …trudovi bili neki mlaki nisam ih dobro osjećala pa se to sve malo odužilo ali kad mu glava izašla nisam trebala više tiskati jer je malac sam kopao put van.
    Znači jutros u 8:40 naš dečko 3830 gr 52 cm…veći je od Seke za 700grama i 2 cm.

Čestitam🥰

Anushka
    19. Lipanj 2022. 08:05

Čestitam svim curkama na bebicama koje su rodile, ne stignem baš često na forum🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.