Tams čestitam ❤️ Brz oporavak ti želim. I veliika cura baš s obzirom na 2 tjedna ranije!
url=https://lilypie.com]
Cestitam na bebici. 😆💕 da velika bebica. Kad stignes i ako zelis napisi nam detalje poroda.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ariel, malo si nešto zbrzala s datumima, mislim da ovo što piše danas pregledi je u ponedjeljak, barem kod mene. Ma nije ni bitno zapravo. Tams čestitam ne velikoj curki! Brz oporavak ti želim, napiši nam još koje slovo kad stigneš.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Nisam se jucer stigla javiti. Bebolino izgleda uziva, protoci uredni, on procjenjen na 3800 🙄 nadam se da ce ipak biti manje 😂 leda me stezu danima, a otvorila se samo 2 cm do sad. Ctg dobar, ocitao jednu kontrakciju, bolje da nije ni to. Znam da to brzo ide kad krene, al ne mogu viseee. Iducu kontrolu imam 28.6.i mislim da ako i nju do docekam, da radije idem na psihijatriju..Cestitaam svima na bebicama i nadam se da cu se ja isto uskoro maziti sa tvrdoglavcem svojim❤️
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Evo jucer je stigla i moja cupava princezica 🤩 porod je bio malo tezi vaginalni, ali vridilo je 🥰🥰🥰 po ginekologu je rodena 2 tjedna ranije sa 3600g.
Čestitam.
*
Mi moramo za mjesec dana operirati frenulum jezika ne kužim kako svugdje to capnu odmah a kod nas ne.
Malo smo žuti pa je bili rubin graničan ali Bogu hvala danas ne moram pod foto svjetlo samo dojimo i sunce hvatamo kroz prozor.
Ima i Hidrokelu to navodno prođe kroz tri mjeseca.
Meni su uvedeni opet fragmini 6 tjedana plus čarape ili hulahopke.
Sretno svima curama na pregledu i sretno svim budućim mamicama na porodima
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
čestitke novim mamama 🤗🤗🤗
one koje jos cekaju svoje smotuljke, sretno ❤💙
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Evo jucer je stigla i moja cupava princezica 🤩 porod je bio malo tezi vaginalni, ali vridilo je 🥰🥰🥰 po ginekologu je rodena 2 tjedna ranije sa 3600g.Čestitam.
*
Mi moramo za mjesec dana operirati frenulum jezika ne kužim kako svugdje to capnu odmah a kod nas ne.
Malo smo žuti pa je bili rubin graničan ali Bogu hvala danas ne moram pod foto svjetlo samo dojimo i sunce hvatamo kroz prozor.
Sretno svima curama na pregledu i sretno svim budućim mamicama na porodima
E da, kod nas s tim kompliciraju umjesto da odma capnu, al dobro barem su skužili pa dojenje ne bi trebao biti problem.
Sunčajte se fino, ti odmaraj svoje noge i malo po malo doći će sve na bolje!
url=https://lilypie.com]
Evo jucer je stigla i moja cupava princezica 🤩 porod je bio malo tezi vaginalni, ali vridilo je 🥰🥰🥰 po ginekologu je rodena 2 tjedna ranije sa 3600g.Čestitam.
*
Sretno svima curama na pregledu i sretno svim budućim mamicama na porodimaE da, kod nas s tim kompliciraju umjesto da odma capnu, al dobro barem su skužili pa dojenje ne bi trebao biti problem.
Sunčajte se fino, ti odmaraj svoje noge i malo po malo doći će sve na bolje!
Nismo se sunčali jer je bio ispod granice ali evo cijeli dan doji i kaki ali mi se i dalje čini žut
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure koje imate već svoje bebice kraj sebe, zanima me dali se koja već susrela sa grčićima?
Meni se čini da ih moj već ima, loše spava i kad ga uzmem počne baš baš prduckati, spasi se... Onda kad se oslobodi tih plinova traži jesti, pa opet ispočetka...
Neznam što da radim, da mu pomognem, a i nama...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure koje imate već svoje bebice kraj sebe, zanima me dali se koja već susrela sa grčićima?
Meni se čini da ih moj već ima, loše spava i kad ga uzmem počne baš baš prduckati, spasi se… Onda kad se oslobodi tih plinova traži jesti, pa opet ispočetka…
Neznam što da radim, da mu pomo9gnem, a i nama…
Ja nisam jos rodila ali sam si narucila ovo.
https://ibb.co/1RrsmmC iz bioteka zagrebacke zupanije. Budemo probali 🤞
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji