Cure, se događa išta kod vas? Ja sam imala menstrualne grčeve jučer čitav dan i već se ponadala, ali evo, sve je stalo 😅🙈
I dalje ništa. A sad se nadam da neće za produženi vikend krenuti 🤞🤭
Bole leda na menga nacin,plus pritisak dole,plus boli me gornji dio noge,,neki pravilni intervali koji su pali na 10 min neznam kaj bi tocno mislila i rekla,isla sam se tusirat misleci prestace,e pa nije 🙊 cekam razvoj situacije
Uuuuuu, to bi moglo biti to!!! Držim fige 🤞 Sretnooooo🥰🤗
Bit će da ću se na kraju stvarno morati naručiti u Rovinj i kako tako otići tamo, jer druge očito nemam 🙄
Novo pitanje je, ako je netko od vas to već prošao ili prolazi. Na zadnjoj kontroli prije 4 dana izmjeren mi je cervix 2,9cm . Danas sam 22+5… Nije mi rekla niti da mirujem niti nešto posebno pazim i da dođem ranije ako mi se nastave kontrakcije (imam ih ali nisu bolne) ali čitajući po forumima trebala bi tako da sam se krenula "čuvati" koliko je to moguće uz malca od godinu i pol..Pijem magnezij .. i evo vec par dana da ću se pohvaliti kako se sve smirilo, i danas imam kontrakcije vec 4x sigurno, na najmanji napor mi dođu (i dalje nisu bolne) ali osjetim i leđa dole da me lagano boluckaju.. Gin je naravno danas radila ujutro i ide vikend.. Dajte neki savjet, utjehu ♥️
P.s. i ja čekam da mi netko odobri zahtjev za u grupu na fcu 🥰
Ne zelim te plasiti, niti sam doktor pa neznam. Jer cura sa skracenim cerviksom jos lezi u bolnici do 32 tt trudnoce. Sad je 31 tt. Lezala sam sa njom na odjelu 3 dana. Njoj nedaju doma zbog toga. Eh sad koliko taj cerkviks tocno mora biti ja neznam. Odi do pule u trudnicku ambulantu na jos jedan ultrazvuk i jos jedno mjerenje cerviksa . Moj je po zadnjim nalazima 4,7 a to je bas dosta.
Zovi 052 376 600 trudnicka amb. Pula. Objasnis im situaciju i odmah ce te primit. Zovi od 13 sati tada ti se javljaju ili te zovu natrag ako se ne jave odmah. I obavezno ponesi sve nalaze koje imas sasobom.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Inače mene oba dva puta nije bolio trbuh,mene kod trudova bole kukovi i noge
Zanimljivo 🤔 Dobro znati.
Svaka čast, lijepo si ti to hendlala! 🤗 tvoje muke su sad iza tebe. Drži nama ostalima fige 😄
Crazypeach jesi dobila drip ako su tvoji trudovi bili slabi?
Tnx na info
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Cure, se događa išta kod vas? Ja sam imala menstrualne grčeve jučer čitav dan i već se ponadala, ali evo, sve je stalo 😅🙈
Meni jučer isto bili neki menga bolovi, danas bas nista 😂 sta se mene tiče može i za vikend haha
I meni jučer lagano zatezanje, čak mi se par puta stvrdnuo trbuh.. ali sve to nešto slabašno.. Danas skoro ništa od toga, tj puno slabiji osjećaj nego jučer što se tiče tog menstrualnog zatezanja, aliiii me zato dva puta dobrano probolo u lijevoj preponi.. onako od rodnice do koljena. Inače imam problema s kralježnicom, pa ne znam dal' to ima veze s tim ili kakvim simptomima pred porod!🙂
CrazyPeach hvala na podijeljenom iskustvu🌈🌻🌈🌻 Mogla bih cijele dane čitati o iskustvima s poroda😄
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bambina1 - ovo za premalo kila bi se i ja slozila da te strase bzvz. I ja sam u prosloj trudnoci, prvih 7mjeseci bila na +4 kile i onda sam u 5tjedana dobila 3 🙊 Nitko mi nikad nije rekel da je to premalo, ipak je bitno samo da je s bebicom sve okej.
.
Evo curke ja sam bila iduća na redu,jučer je u 19:50 došao na svijet moj sin…3680 g i 53 cm dug
.
Menstrualni bolovi - meni poceli prije par dana isto, malo me boli donji dio leda, malo napred. Kad krenu ti bolovi bas me strah jer nekak jos nisam spremna 🙊 Sve si u glavi slazem kaj jos moram oprat, pocistit ili pripremit 😅
Bole leda na menga nacin,plus pritisak dole,plus boli me gornji dio noge,,neki pravilni intervali koji su pali na 10 min neznam kaj bi tocno mislila i rekla,isla sam se tusirat misleci prestace,e pa nije 🙊 cekam razvoj situacije
Hm...😄 Nemam iskustva, ali miriši to da bi moglo biti uskoro🤞🤞
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cestitam na novim bebicamaa 💐♥️🥰
Kratki rezime mog sinosnjeg pregleda:
Mirovanje zbog jos vise skracenog grlica, u bolnicu u poned, najkasnije utorak. Pa cemo tamo povadit nalaze i cekati carski rez.
Koliko god me strah toliko mi je i olaksanje 🤷😊. Jos malko da se strpe bebice da udjem u 37tt mada su sad po 2500 gr
Pozdrav cure,
Pratim vas skoro od početka, a tek sad prvi put pišem. Mi smo danas 32+2, termin je 22.7. i čekamo dječaka.
Čestitam vama koje ste već dočekale svoje mališane. 🙂
Zanima me ima li koja cura s iskustvom električnih izdajalica? Koje su dobre? Dobila sam od više iskusnijih mama savjet da razmislim o kupovini jer je njih spasila. Ne znam u kakvoj ću situaciji biti i hoće li mi stvarno biti potrebna, ali ne škodi prikupiti informacije unaprijed.
Sortiraj odgovore
Najstariji