Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Svibanj 2022. 10:41

Crazypeach

Evo curke ja sam bila iduća na redu,jučer je u 19:50 došao na svijet moj sin…3680 g i 53 cm dug

Opa momčina ipo! Čestitam! Želim ti brz oporavak i uspješnunprilagodbu, a nadam se da ti je i muž bolje (ako sam dobro upratila) ❤️

url=https://lilypie.com]

Ina85
    27. Svibanj 2022. 11:22

Nina_Matija412

Pozdrav svima, nova sam ovdje 🥰
    Vidim da Vas je puno iz Pule, ja sam iz Žminja i sve pretrage obavljam u Rovinju (jer mi dr.op.prakse nije iz Pule) Dobila sam uputnicu za napraviti OGTT test ali nam nikako ne paše da ga radim u Rovinju u labu, a u Puli me neće primiti. Htjela sam ići privatno ali Medico i Croatia ne rade ogtt, da li znate gdje bi mogla napraviti te nalaze privatno u Puli? Hvala ☺️

Ja gledam na webu i pise medico i croatia rade ogtt. Ko je tu lud. Probaj jos zvat u zlatne ruke pula. Tamo sam ja radila panoramu za moju baby. Mozda rade i to. Sretno

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Atina25
    27. Svibanj 2022. 12:53

Nina_Matija inače se Ogtt radi tamo gdje je dr opće da ali kao sta Ina kaže probaj nazvati Zlatne ruke Pula i čudno mi je da Croatia i Medico to ne rade🥴
    Možda probaj opet nazvati i pitati da to nekako rješiš u Pu ako bas nikako ne možeš u Rovinj. 
    Jel imas kakav bus do Rovinja iz Žminja?

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Ninnek
    27. Svibanj 2022. 13:01

cure, mozete me prihvatiti na fejs grupu? poslala sam zahtjev

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• Nina_Matija412
    27. Svibanj 2022. 13:05

Atina25 i meni je čudno, jer za Medico iz provjerenih izvora znam da je radio lani, a zašto su meni rekli da ne rade ne znam. Croatia mi je jutros napisala mail da oni to ne rade, a i na netu piše da rade ali tek kad se upiše Zagreb 🙄 čak ni u Rijeci to ne rade... Probati ću još zlatne ruke pa vidjeti.. To mi je očito valjda zadnja opcija za Pulu 😔A bus od tamo gdje ja živim ne prolazi za Rovinj 😔

Nina_Matija inače se Ogtt radi tamo gdje je dr opće da ali kao sta Ina kaže probaj nazvati Zlatne ruke Pula i čudno mi je da Croatia i Medico to ne rade🥴
    Možda probaj opet nazvati i pitati da to nekako rješiš u Pu ako bas nikako ne možeš u Rovinj.
    Jel imas kakav bus do Rovinja iz Žminja?

• Nina_Matija412
    27. Svibanj 2022. 13:19

Evo i Zlatne ruke su mi upravo odgovorile da ni one ne rade OGTT test već da to moram u laboratoriju.. Ne vjerujem da ni jedna privatna poliklinika u Puli to ne radi 😭

Atina25
    27. Svibanj 2022. 14:13

Nina_Matija vjerujem da im se ne isplati jer svi odrade to gdje imaju ugovoreno ili iz nekog razloga odu tako u blizini negdje.
    Drzim fige da nađeš nekoga da te odbaci do Rovinja🤞

11.11 miny anomaly ✅

AuroraB
    27. Svibanj 2022. 14:50

Nina_Matija412

Evo i Zlatne ruke su mi upravo odgovorile da ni one ne rade OGTT test već da to moram u laboratoriju.. Ne vjerujem da ni jedna privatna poliklinika u Puli to ne radi 😭

Tko ti je rekao da ne možeš vaditi u Puli?! Možeš vaditi gdje god tebi odgovara, isto tako i roditi. Svatko si može povući uputnicu iz sistema, čak i ako ne glasi na njih. Nema smisla ovo što ti je netko rekao da ne možeš.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Atina25
    27. Svibanj 2022. 15:19

AuroraB mislim da nije tako,jer ja sam u prvoj trudnoći morala vaditi ogtt u DZ Labin jer mi je tamo bio dr opće medicine, a živim u Puli doslovno 5 min od bolnice. I jos mi je naglasila sestra da ne bi tamo isla jer me neće uzeti, to je hilo 2018, jedino ako se nije nešto promjenilo.

11.11 miny anomaly ✅

• Nina_Matija412
    27. Svibanj 2022. 15:36

AuroraB iz laboratorija u Puli su mi to napisali na mail. A i znam da mi uvijek kaže sestra od gin da ako imam dr. Opće prakse koji pripada Rv da odrađujem sve u Rv, a ako imam u Puli onda sve u Pulu..

Nina_Matija412

Tko ti je rekao da ne možeš vaditi u Puli?! Možeš vaditi gdje god tebi odgovara, isto tako i roditi. Svatko si može povući uputnicu iz sistema, čak i ako ne glasi na njih. Nema smisla ovo što ti je netko rekao da ne možeš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.