Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    28. Svibanj 2022. 10:38

Dan cure, kod mene stanje isto 🤦
    Imam osjećaj da ću rodit na jesen.
    Danas smo cijeli dan u pokretu pa se nadam da se nešto pokrene bar malo.
    Mon78 Dobrodošla:) ja sam imala električnu s prvim meni nista nije to pomagalo kao ručno izdajanje kad bi ručno to bi letili mlazovi,ove izdajalice ništa pa nisam od neke pomoći🤷

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Nara-Nara
    28. Svibanj 2022. 10:56

EnaEna

Cestitam na novim bebicamaa 💐♥️🥰
    Kratki rezime mog sinosnjeg pregleda:
    Mirovanje zbog jos vise skracenog grlica, u bolnicu u poned, najkasnije utorak. Pa cemo tamo povadit nalaze i cekati carski rez.

Koliko god me strah toliko mi je i olaksanje 🤷😊. Jos malko da se strpe bebice da udjem u 37tt mada su sad po 2500 gr

Joj lijepo si ti to zgrada! Držim fige da još koji dan ostaju. Ali već su to super tjedni i bebice lijepe veličine

• Nara-Nara
    28. Svibanj 2022. 10:57

Pepi19

EnaEna

Mirovanje zbog jos vise skracenog grlica, u bolnicu u poned, najkasnije utorak. Pa cemo tamo povadit nalaze i cekati carski rez.

Koliko god me strah toliko mi je i olaksanje 🤷😊. Jos malko da se strpe bebice da udjem u 37tt mada su sad po 2500 gr

Joj lijepo si ti to zgrada! Držim fige da još koji dan ostaju. Ali već su to super tjedni i bebice lijepe veličine

Izgurala, ne Zgrada 😅🤣 autocorrect 🤭

• Nara-Nara
    28. Svibanj 2022. 10:59

Atina25

Dan cure, kod mene stanje isto 🤦
    Imam osjećaj da ću rodit na jesen.
    Danas smo cijeli dan u pokretu pa se nadam da se nešto pokrene bar malo.
    Mon78 Dobrodošla:) ja sam imala električnu s prvim meni nista nije to pomagalo kao ručno izdajanje kad bi ručno to bi letili mlazovi,ove izdajalice ništa pa nisam od neke pomoći🤷

Mogle bismo se prebaciti u grupu jesenske bebe, ha? 🤣🤣
    Kod mene isto takvo stanje. Ništa se ne događa,  curica uživa punim plućima u trbuhu.

MarVel
    28. Svibanj 2022. 11:05

EnaEna

EnaEna lijepo su bebe narasle. Čitala sam na više mjesta da je u blizanačkoj trudnoći zapravo normalno poroditi se u 37 tt... Pretpostavljam da i vi to čekate i onda carski rez?

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

• EnaEna
    28. Svibanj 2022. 11:38

MarVel

EnaEna

EnaEna lijepo su bebe narasle. Čitala sam na više mjesta da je u blizanačkoj trudnoći zapravo normalno poroditi se u 37 tt… Pretpostavljam da i vi to čekate i onda carski rez?

Pa i ja mislim. Obicno tu ide ranije porod,rijetkost da se ceka termim. Jedino kod zena koje ce se prirodno poradjati. 
    Evo od jutros se namjestam. Stalno jedno podboci,ako niie to onda moram na wc 🤷🤦
    Pepi19 🤣🤣😊skontala sam poentu 😉

Didi4321
    28. Svibanj 2022. 12:32

Bok svima. Ne znam jeste cule, ali ministar zdravstva je ukinuo sve kovid mjere (npr nema vise testiranja zaposlenika u zdravstvu, valjda su ostavili samo nosenje maski). Dal ima tko od vas da ide u TA na sv duh u utorak da se raspita dal su maknuli obavezno testiranje pratnje na porod?

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Samoja6
    28. Svibanj 2022. 13:24

Uuuu nisam čula, ali nadam se da je tako! U tom slučaju bi trebali ukinuti i testiranje prije poroda i nas i muževa! 
    Rekla sam da ne ulazim unutra bez njega! 
    Ipak te drukčije i tretiraju kad je netko tvoj uz tebe... 
    Netko me pitao, zaboravila sam dok sam došla do kraja, na prošlom pregledu je imao oko 2200-2300 g...

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Nara-Nara
    28. Svibanj 2022. 14:28

Didi4321

Bok svima. Ne znam jeste cule, ali ministar zdravstva je ukinuo sve kovid mjere (npr nema vise testiranja zaposlenika u zdravstvu, valjda su ostavili samo nosenje maski). Dal ima tko od vas da ide u TA na sv duh u utorak da se raspita dal su maknuli obavezno testiranje pratnje na porod?

Nije to samo u socijalnom sektoru? Ja sam shvatila da u staračkim domovima više nema testiranja. 
    Joj nadam se da su te mjere više ukinuli. 🤞

Atina25
    28. Svibanj 2022. 15:08

Didi jučer je frendica bila seki kao pratnja na porodu u sv Duh kaže da su sve maknuli nema testiranja i oni daju tamo valjda odjelo tako da znas🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.