Pepi19 meni je stalno tako ali bude mi dole neko probadanje,neugodan osjećaj i stisne mi se trbuh. Pomislim možda je to to onda se ona namjesti kako njoj paše i sve super 🤦🤦
Imam osjećaj da ovim tempom nikad
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Cure, se događa išta kod vas? Ja sam imala menstrualne grčeve jučer čitav dan i već se ponadala, ali evo, sve je stalo 😅🙈
I dalje ništa. A sad se nadam da neće za produženi vikend krenuti 🤞🤭
Ja ih imam već tjedan dana,pa ništa 🙃
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pepi19 meni je stalno tako ali bude mi dole neko probadanje,neugodan osjećaj i stisne mi se trbuh. Pomislim možda je to to onda se ona namjesti kako njoj paše i sve super 🤦🤦
Ti isto zadnji voz čekaš 🤣
Držim fige da će bar tebi uskoro krenuti. Tebi je termin full blizu.
Točno takav osjećaj sam i ja imala dvije noći i jučer čitav dan. A evo danas sam ko nova
Marta navijam onda za vikend 🤞🤞🤗
Jedino što me tješi je da nije tako vruće ovih dana 😊
Ja s doplera vena ... Od 18h sam čekala.
Sad se nadam da ce u utorak odustati od carskog i pustiti me na miru još ovo malo što imamo.
A sve ostale pretrage vena ćemo raditi tek iza poroda kad malo popusti pritisak od bebe tako je rekla doktorica.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Bit će da ću se na kraju stvarno morati naručiti u Rovinj i kako tako otići tamo, jer druge očito nemam 🙄
Novo pitanje je, ako je netko od vas to već prošao ili prolazi. Na zadnjoj kontroli prije 4 dana izmjeren mi je cervix 2,9cm . Danas sam 22+5… Nije mi rekla niti da mirujem niti nešto posebno pazim i da dođem ranije ako mi se nastave kontrakcije (imam ih ali nisu bolne) ali čitajući po forumima trebala bi tako da sam se krenula "čuvati" koliko je to moguće uz malca od godinu i pol..Pijem magnezij .. i evo vec par dana da ću se pohvaliti kako se sve smirilo, i danas imam kontrakcije vec 4x sigurno, na najmanji napor mi dođu (i dalje nisu bolne) ali osjetim i leđa dole da me lagano boluckaju.. Gin je naravno danas radila ujutro i ide vikend.. Dajte neki savjet, utjehu ♥️
P.s. i ja čekam da mi netko odobri zahtjev za u grupu na fcu 🥰
Ne zelim te plasiti, niti sam doktor pa neznam. Jer cura sa skracenim cerviksom jos lezi u bolnici do 32 tt trudnoce. Sad je 31 tt. Lezala sam sa njom na odjelu 3 dana. Njoj nedaju doma zbog toga. Eh sad koliko taj cerkviks tocno mora biti ja neznam. Odi do pule u trudnicku ambulantu na jos jedan ultrazvuk i jos jedno mjerenje cerviksa . Moj je po zadnjim nalazima 4,7 a to je bas dosta.
Ti isto zadnji voz čekaš 🤣
Držim fige da će bar tebi uskoro krenuti. Tebi je termin full blizu.
Točno takav osjećaj sam i ja imala dvije noći i jučer čitav dan. A evo danas sam ko nova
Marta navijam onda za vikend 🤞🤞🤗
Jedino što me tješi je da nije tako vruće ovih dana 😊
Navijaj😁 zato bi voljela vikend dok su niže temp, idući tj bude prevruće 🙄😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pepi Igranje sa živcima 🤣
A ne ide u prilog ni sta sam prvi put od početka bila na dripu tako da ni ne znam kako zapravo ti prvi prirodni trudovi izgledaju🤦
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Cure, se događa išta kod vas? Ja sam imala menstrualne grčeve jučer čitav dan i već se ponadala, ali evo, sve je stalo 😅🙈
I dalje ništa. A sad se nadam da neće za produženi vikend krenuti 🤞🤭
Bole leda na menga nacin,plus pritisak dole,plus boli me gornji dio noge,,neki pravilni intervali koji su pali na 10 min neznam kaj bi tocno mislila i rekla,isla sam se tusirat misleci prestace,e pa nije 🙊 cekam razvoj situacije
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Evo par crtica s poroda. Znači probudili su me trudovi u noći na koje nisam reagirala i kasnije su bili sve slabiji. Čula sam se sa svojim dr.i rekao mi je da ako se nastave krpz dan da odem u rađaonu da mi naprave ctg. Bile su kroz dan,ne nešto luđačke ali poslušala sam kak mi je rekao. Svekrva me vozila,joà sam u autu razmišljala kak mi je neugodno jer mi ništa nije,idem bezveze na Sv.Duh i zamaram ostale. Ali kad sam došla u bolnicu rekli su mi da sam otvorena 4 cm. Primila sam klistor i otuširala se i odmah otišla u boks. Trudovi su bili neredoviti pa sam odmah i zatražila epiduralnu. Dobila sam je,ali sam i dalje osjećala one najjače trudove. Ležala sam tamo 2,3 sata i slabo se otvarala. I bilo me užasno ali užasno strah da bude epi popustila i da neću moć dalje primit ništa. Bilo je malo problema jer su Leonu otkucaji srca bili u par momenata vrlo visoki i onda sam se bojala da budem i na carski trebala. Na kraju je hvala Bogu sve dobro prošlo,unatoč epiduralnoj bilo je bolno ali Bože moj takvi su porodi. Priremite se curke,ali vrijedi svakog trena kad ugledaš kako ona krvava mala glavica ide van :D
Inače mene oba dva puta nije bolio trbuh,mene kod trudova bole kukovi i noge
Sortiraj odgovore
Najstariji