Evo curke ja sam bila iduća na redu,jučer je u 19:50 došao na svijet moj sin…3680 g i 53 cm dug
Čestitam🥰🥰🥰
url=https://lilypie.com]
Marta i ja bi to rekla 🤣🤣🤣🤣
Baš govorim ovaj vikend je idealno pa porod jer nije jako toplo a rekli su opet će zatoplit preko tjedna tako da bi bilo top al eto🤦🤦
Pa da 🤦♀️sve sam nade polagala u ovu subotu 😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Enaena super si ti to izgurala, i vec su bebice konkretne velicine, odlicno ☺️
Neznam vise tko je pisao, ali super ovo za mjere, nadam se da se onda ni muz ni ja necemo trebat testirat, nama je i od cijepljenja a i preboljenja previse proslo tako da me najvise mucilo sto cemo ako me ulovi usred noci a on nema gdje obavit brzi test...
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
#komarci
Ne znam za ostale, ali mene su već dobro izboli komarci... čime se mažete ili znate da je trudnice friendly? Pretpostavljam da oni elektricni aparatici i spirale nisu baš preporučljivi zbog jakih mirisa...
Nisam sigurna za trudnice ali kada je prvi sin bio skroz mali uzela sam od Biljkoljupke sprej Komarko koji je prirodan i moze i za male bebe, pa ga sad koristim za sve nas. Nisam se usudila ni tabletice ni nikakve druge kemije blizu njega stavljati. I nabavili smo onaj mrezasti baldahin koji se okaci na strop (cini mi se u Decathlonu) pa smo ti to ponijeli na more gdje ih ima hrpa. I naravno komarnici na prozorima, najbolje rjesenje...
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Uglavnom sam uvik u dugim hlačama i patikama jer mi je najudobnije pa me ne bodu... Ispred kuće zapalim spiralu, a na prozorima imam mrežice (komarnike) i radije bi se roleta odrekla nego toga! 😂
Ni muha, ni komaraca, ni ničega!
A u baby centru, ma koliko ih ne podnosila imaju dobru stvar, naljepnice protiv komaraca koje možete nalipiti na kolica ili bilo što...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Jutro. Neprospavana noc. 😵💫 grcile me noge ruke ma sve. Lezanje na lijevom boku mi izazivaju kontrakcije. Svaka me probudila. Obrni okreni 100 puta. Pisanje x puta. Ova beba nije imala sekunde mira. Istrupala me koliko je mogla. HOCU RODIT 😭
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
I moja luduje od jučer navečer, valovi na trbuhu, onda stavim ruku na trbuh ona me lupne nazad na to mjesto šakom. Valjda im paše niža temperatura pa su nam bebe postale hiperaktivne😂. Sjećam se da kada su one vrućine krenule se i ona smirila pa sam paničarila jel sve ok.
Da barem ostane jos neko vrijeme ovako, lakše se diše odmah.
Iskreno, i ja bi tila što prije...
U zadnje vrime mi svako jutro kad sidnem popiti kavu slabo dođe... Spavam očajno... Obrni-okreni! Kad god se idem okrenuti na drugi bok se probudim, pa ajde na wc, pa mi triba sat vrimena da opet zaspem... Onda je vruće, pa upalim malo ventilator jer bi umrla bez njega, e onda dođe ledeno... A stvarno više!
Nemogu reći da sam imala nekih tegoba kroz cilu trudnoću, ali neispavanost mi stvarno škodi! I zadnje dane imam često one "pripremne kontrakcije", kad trbuh bude ko kamen...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pozdrav cure, citam vas svaki dan, ali rijetko pisem.
Vidim da smo sve u manje vise istim tegobama, cestitam svima na novim bebicama, a nama koje to tek ceka sa srecom! 🤗
Vidim da pisete o laznim kontrakcijama, mene su pocele hvatati u zadnje vrijeme, trbuh bude kao kamen i bol u zdjelici postane bas intenzivna. Takoder me pati nesanica, imam osjecaj da naredni mjesec (zadnji) nikad nece proci, prvenstveno jer moram mirovati, a onda i zbog nespavanja. Inace sam bas spavalica 😂
U nasem rodilistu su napokon dozvolili posjete, jest da je samo jedna osoba u pitanju, ali opet olaksanje je kad ti barem netko tvoj moze doci tako da eto nesto pozitivno 😃 nadam se da su korona dani iza nas 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji