Tams slatka su mi jako Aer, ali me strah dugovjecnosti i terena koji nisu samo gradski.
Pepito joj, mene ta Day+ bas zovu.
missR od samog pocetka sam bila samo Stokke, ali sklapanje u dva dijela i zauzimanje mjesta kod putovanja te sto nemaju kosaru nego torbu su me prevagnuli tzv klasicnim kolicima.
Drzim fige da necu pozaliti.
Drage žene, da je meni netko rekao da ce onaj panicni strah i borba na kraju dovesti do ovako brzog kraja trudnoce, samo bi se smijala.
Sretno nam svima jos malo!
I jos imamo ljetne bebe, pa di ces bolje.
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Pozdrav svim curkama, evo da vam se i ja pridruzim.. Nama je termin 15.8. Ali cemo vjer ranije jer su blizanci 😊 da li ima koja mama sa blizancima ljetni termin? Meni je ovo prva trudnoca i svaki vas savjet je super super dosao 😊 pusa svima 🥰
Marta96 a meni su rekli da pojacam dozu do 37. a da ga pijem do poroda.
Ajde ti sad znaj.. i meni je logicnije da ga ne pijem ali eto. Iskreno mi i ne pomaze mi sto se kontrakcija tice, jednako osjetim stezanje
Ne znam eto, on može napraviti više štete nego koristi, ti si praktički u terminu i ja mislim da ga zbilja nebi više trebala ni smjela piti.. 🤷♀️ Ja sam svakak prestala, imam u spreju pa ću s njim špricati grčeve u nogama
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure, ja sam danas 33 tt(trakica mi je malo kriva) 🙏danas će mi raditi uzv tu u bolnici, zanima me kolika je beba, nadam se da je narasla. Sinoć opet epizoda krvarenja, zasad se nekako držimo još, ali već sam umorna i iscrpljena od svega….kolko ćemo još izgurati, neznam, praksa im je krajnje 35-36 tt.već sada sam potrošila hrpu uložaka kao da sam rodila, a ne trudna😒
Ajme draga. Bas mi je zao. A od cega to ranije krvarenje? Sta kazu? Jesi nn stop pod strogom kontrolom?

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ja imam neredovne kontrakcije. Menstrualne grceve. Doktorica me pregledala kaze sve je u redu. Zatvorena 🤷♀️. Valjda to tako mora bit

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Lovely i Marta bas cu pitati gina u utorak, tad imam opet ctg i bit cu skoro 37 tjedana. Da bi stvar bila jos cudnija isla sam i u ginekolosku ambulantu na injekciju za leđa i taj mi je doktor drugi istu stvar rekao, da pojacam magnezij radi leđa i tih kontrakcija..
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jutro cure, ja sam danas 33 tt(trakica mi je malo kriva) 🙏danas će mi raditi uzv tu u bolnici, zanima me kolika je beba, nadam se da je narasla. Sinoć opet epizoda krvarenja, zasad se nekako držimo još, ali već sam umorna i iscrpljena od svega….kolko ćemo još izgurati, neznam, praksa im je krajnje 35-36 tt.već sada sam potrošila hrpu uložaka kao da sam rodila, a ne trudna😒
Zelim ti da izguras do kraja, jos samo malo. 😉
Da li su ti rekli zasto se to opce dogada, takvi izljevi?
Od posteljice iliti placente previe koja je totalno preko ušća, nebi to nikome poželjela😒

url=https://lilypie.com]
Ajme draga. Bas mi je zao. A od cega to ranije krvarenje? Sta kazu? Jesi nn stop pod strogom kontrolom?
Pa rade mi ctg i prate me, baš zbog toga svega.I moj svaki odlazak na wc je prijava njima kakvo je stanje...

Od posteljice iliti placente previe koja je totalno preko ušća, nebi to nikome poželjela😒
Da to sui meni rekli da se desava. Moja placenta je bila 5 mm od usca i rekli su mi strogo mirovat sad do pregleda. I eto proslo 2 mj strogog mirovanja i moja se povukla skroz gore. Kad sam pitala je li to toliko lose?
Rekli su mi da od placente previe dolazi do krvarenja i moguceg prijevremenog poroda, ali da ona ne ugrozava ni majku ni dijete. Ali ja sma svejedno samo mirovala i eto, imala puno srece da se moja placenta podigla skroz gore sad.
I da, kad imas placentu previu ne mozes prirodno rodit. Tako da nadam se da ces izgurat jos koji tjedan a onda dode bebica

Da to sui meni rekli da se desava. Moja placenta je bila 5 mm od usca i rekli su mi strogo mirovat sad do pregleda. I eto proslo 2 mj strogog mirovanja i moja se povukla skroz gore. Kad sam pitala je li to toliko lose?
Rekli su mi da od placente previe dolazi do krvarenja i moguceg prijevremenog poroda, ali da ona ne ugrozava ni majku ni dijete. Ali ja sma svejedno samo mirovala i eto, imala puno srece da se moja placenta podigla skroz gore sad.
I da, kad imas placentu previu ne mozes prirodno rodit. Tako da nadam se da ces izgurat jos koji tjedan a onda dode bebica
Da, i ja sam strogo mirovala, pa eto, opet se dogodilo.i tu sam prikovana za krevet, čak se operem jednom u svakih par dana, ali nema tu pravila. Da, carski je jedina opcija, nažalost, ali to znam već odavno. U slučaju da izdržim, porod ide najkasnije 35-36 tjedan, dulje ne kod te dijagnoze, pogotovo kod krvarenja, da ih nema, možda bi me i dulje držali😏ali najbitnije da sve ispadne dobro, drugo nije bitno.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji