Evo i mene s pregleda. Beba je dobro 1,400 kg. Za tjedan dana je veca. Ja se moram pridrzavati svakako dijete bez secera i dalje. Hvala bogu da je sve u redu. Stasmo sve dosad prosle i koliko spontanih kad se sjetim. I mfrau mi je u mislima. Bas sam zalosna. Statije zivot i priroda. Ko to odlucuje oduzet nam dijete tako 😭😭😭 . Nije fer . Ufff
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Lovely tvoja lenta kaže još 17 dana 😲😲😲😲 jesi spremna ? 😁
Nadam se da ćemo ovaj tjedan sve imati lijepe vijesti...dosta je bilo tužnih...sretno svima 🍀
Anuscka kako si ti?
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Lovely jos malooo❤️
Visibaba kako si nam ti, jesi ti torbu spremila? 😃
Meni je sutra ctg i pregled, bas me zanima kakvo ce biti stanje na ctgu i jesam li se stogod otvorila. Mogu vam reci da mi taj pregled prstima nikako ne pase , uzas mi je bilo bolno prosli put.. a mislim se onda kako cu rodit ako me i to boli.😒😒😒
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
TA u Petrovoj di se nalazi,isto gdje se radi Anomaly ili je na prednjem ulazu? Pitanje broj 2 jel se posebno radi ultrazvuk a posebno pregled ili kak to ide?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Cure nisam se dugo javljala ovdje pa da bacim trag🤞
Bili smo na putu pa su se svakakve loše stvari izdešavale bila sam bas malo potonula i dalje ne mogu doć k sebi radi Mirjam jer ona to nikako nije zaslužila :(
Ja sam gotova s pregledom.
Urin super prvi put bez leukocita, uzeo mi bris na streptokok, beba ima 2800 šta odgovara sad kao za 36+4 ali znam da to nista ne znači bitno da je ona dobro i sljedeći pregled jos kod njega za 2 tjedna i onda će me poslat u bolnicu u TA
Ja sam na 80 dobila sam 2 kile sta je jos ok.
Glavicom je dolje tako da očito me kopa rukicama 😅
Tako da sve skupa super.
Martina zapiši mi pregled zadnji kod mog Gina 9.5
Nadam se da ste sve dobro ♥️♥️♥️ još malo i stižu bebice
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Dobro sam ženske zasad, idemo dan po dan. Danas sam se prvi puta otuširala nakon tjedan dana, osjećaj milijun dolara vrijedan😄moja ruta je wc-krevet, malo je dosadno, ali uz sve dosad proživljeno, nije mi ništa problem za moju bebu, još malo...
url=https://lilypie.com]
Lovely super 🙂 sretnoo 🍀🍀
MissR ja sam dobro,nešto jako umorno zadnje vrijeme,vjerovatno proljeće i bebica uzima sve sebi..torba je na pola spremna 🤣 do kraja tjedna budem do kraja pa nek čeka..
Ja nisam imala vaginalni pregled od početka trudnoće 🤭 zaboravila kako je to..sutra sam isto ma pregledu u TA pa ćemo vidjet kako oni rade pregled...
Atina super za pregled 💞
Anuschka drži se,...vidim da se pratimo skoro u dan..brzo ćemo i mi bit u terminu 😲
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Meni je isto jako žao za Mfrau,baš me duboko šokiralo. Ipak je više od pola trudnoće prošla i osjetila bebu i sve. Bila je i pozitivna i onda eto ga na.... baš grozno,voljela bi da joj mogu nekako pomoći. Anushka drago mi je da si dobro,drži se,još malo!! Nadam se da mene neće u srijedu zadržati na patologiji,bojim se da će mi reć,otvoreni ste,morate ostat... :D
Teab U Petrovoj ti je TA u onoj maloj zgradici desno odmah na toj etazi na kojoj udjes, javis se desno na salter i ispred tebe je mali hodnik, tu cekas, radi se obicno prvo vaganje (prva vrata) pa CTG (mislim zadnja vrata) pa pregled (srednja vrata, a nekad naprave i prvo pregled pa onda CTG, ali obicno se ceka doktore dok obave vizitu i krenu pregledavat pa ti ovo drugo odrade sve dok cekas).
UZV u pravilu ne rade osim ako ima neka posebna indikacija, onda te posalju tamo u glavnu zgradu u podrum da to odradis (gdje je anomaly). Ja sam isla u 37, 38 i 39tj i nisu me nijednom na UZV slali, neznam sto rade kad premasis termin jer se moj rodio na 39+5.
Jel te mogu zamoliti kad ides da mi slikas ili prepises raspored doktora po danima pa tu stavis? I ja uskoro prelazim k njima pa da znam kojim danom bi se narucila.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Teab U Petrovoj ti je TA u onoj maloj zgradici desno odmah na toj etazi na kojoj udjes, javis se desno na salter i ispred tebe je mali hodnik, tu cekas, radi se obicno prvo vaganje (prva vrata) pa CTG (mislim zadnja vrata) pa pregled (srednja vrata, a nekad naprave i prvo pregled pa onda CTG, ali obicno se ceka doktore dok obave vizitu i krenu pregledavat pa ti ovo drugo odrade sve dok cekas).
UZV u pravilu ne rade osim ako ima neka posebna indikacija, onda te posalju tamo u glavnu zgradu u podrum da to odradis (gdje je anomaly). Ja sam isla u 37, 38 i 39tj i nisu me nijednom na UZV slali, neznam sto rade kad premasis termin jer se moj rodio na 39+5.
Jel te mogu zamoliti kad ides da mi slikas ili prepises raspored doktora po danima pa tu stavis? I ja uskoro prelazim k njima pa da znam kojim danom bi se narucila.
Naravno da mogu,jel to tam di se obavlja trijaza? Tj onaj ulaz pored trijaze?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰