Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    04. Svibanj 2021. 15:14

Tako da, pokusavam skuziti koja je prednost koša za pelene... Je li to da onda skupljas govanca 5 dana, a ne 1 dan, pa onda bacas? 🤣  Ili to da ih ne bacas u kupatilu u koš, nego kraj kreveta u sobi da ti mirisi dok spavas? 😊 Hehe, isprike na brutalnom oslikavanju situacije, samo pokusavam zamisliti scenarij...Meni balkon zvuci kao jos najbolja opcija, ako vec ne bi cesto bacali, no mi ga nemamo. 

Lullaby
    04. Svibanj 2021. 15:20

Što se tiče pelena mislim da će biti nužno svaki dan bacati, ali računam da ćemo ionako svaki dan u šetnju pa baciš usput ili će na terasu i čekati muža da baci 😄 Iskreno djeluje mi problem samo prvih dana dok još ne idemo vani, a kasnije može i beba s mamom ići baciti smeće, nije da ćemo biti doma bespomoćni dok nam ne dođe tata. Ja planiram, a moguće da sam u zabludi, da sve obavljamo normalno, beba sa mnom ili u ležaljki dok ja obavim nešto. Jesam u zabludi? Moguće da jesam 😅 Prve dane će muž vjerojatno biti ionako na godišnjem, pa će obavljati takve stvari. Ja sam isto kupila te vrećice za pelene, zgodno je i kad smo u pokretu negdje. Mislim da ovi koševi to baš zatvore hermetički nekako, bar ja tako zamišljam njihovu svrhu. Ja neću uzimati.

Kiflica
    04. Svibanj 2021. 15:22

Lullaby, ako ces presvlacit na krevetu onda ti ne treba klasicna tvrda presvlacilica. Mozes uzeti mekanu perivu iz Ikea-e, Len se zove, tockasta, gore pamucna a dole nepromociva (cca 50 kn). Lako smotas i nosis di god. 
    Ili u Pepcu (ja jucer kupila) podlogu nepromocivu malo pofutranu, sklopivu, isto malenu, koja se ne pere nego samo prebrise sa mokrom krpom i sapunom isto jao i klasicne tvrde prematalice. (kosta samo 18 kn).

Lullaby
    04. Svibanj 2021. 15:23

Hahaha Kiflice ja najviše volim kad ti nešto proučavaš je li korisno 😄😊 Mislim da u tom košu ne smrdi jer je hermetički zatvoreno i kupuju se neke kazete. Ima baš na forum.hr čini mi se tema što se mamama pokazalo korisnim, što ne i koliko se sjećam za koševe je uglavnom bio minus. Ali nisam nikad to mislila uzimati, pa nisam puno obraćala pažnju.

Aneee
    04. Svibanj 2021. 15:24

Kiflica Evo ovaj ja imam...pa pogledaj slikice kako to zapravo izgleda..meni bude u sobici pored komode za prematanje. Jer ako sam sama doma bilo bi mi nepraktično kad bi bebu presvukla nositi pelenu baciti u smeće u kupatilo ili kuhinju. 
    Ali tvoja premetalica će biti vec u kupatilu pa mislim da je onda oke i u tu kantu što u kupatilu imaš bacati. 
    https://www.amazon.de/dp/B08ZKPPSND/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_0J2VQY855R7MQE7PRNXB

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mila12
    04. Svibanj 2021. 15:27

Lullaby tnx, pogledati cu! Ja sa prvom imam obicnu neku kosaru budem uslikala i tamo drzim sve sto treba, ali ova mi tako lijepo izgleda pa sam se zakacila za nju najvise 🤣 mi montirali taj ormar za presvlacenje iz ikee, ali sve mi se nisti cini da cu ga spremit nazad u podrum jer sam takoder najvise na krevetu ju presvlacila 🤷🏻‍♀️ Ali kad si trudna s prvom bebicom pozelis su svega pa sam si i ja, nemg reci da nisam koristila to, ali puno mi bolje nekako na krevetu, pogotovo kod doienih beba kad ricu noci dok doji bombadira pelenu i vecinom mi je znalo svaku pelenu probiti pa gdje cu s njom nego na krevetu tu gdje jesam ju srediti. 😊
    Kiflica hahahah... meni je to malo too much, ili da kazem preseravanje. Dubre je dubre, ide van svakako. Nista ima od one marke sto je twitica spomenila tommee.. zamota svaku pelenu u foliju koja kao dezinfizicira i kapacitet je preko 20 pelena pa si skupljas par dana, pogotovo proljev 🤣 ili ako ce bacat svaki dan si ne skupljat, jos manje ima smisla, bacanje para na kantu i bacanje para na tu kazetu za folije 🙄 ne znam, nemam nista protiv ofc, ali mislim da cu preziviti bez toga kao i do sada 😀

• Mimica2

Ja sam kupila rotho koš za pelene, malen od 11l. Na balkonu nikako ne volim smeće imati, ni na kratko, ne mogu si zamisliti.,ne volim nikakve mirise. U kuhinji imam veći koš koji praznim svaka 3-4 dana, i mislim da će mi se prije usmrdit ukakana pelena tamo nego u jednom malom košu koji praznim svaki dan. A imam i komodu s prematalicom pa kad ću prat bebu, brisati i sl, mogu sve na jedno mjesto baciti. 

Termin 18.06

Lullaby

A taman sam sinoć naručila Ikeu i mislim se za tu podlogu i odustanem 😄 Mislim da ću završiti ipak na njoj na kraju. Uzela sam onu prošivenu dekicu za kauč što smo komentirale. 

Mila12
    04. Svibanj 2021. 15:32

Mimica to mi je ok ako kupis si neku kantu pa ces eto samo pelene i nosis bacit na kraju dan, ali sad da ja dajem pare za kantu koja ce mi umotavat pelene i cuvat ih, no waay 😜 

• Mimica2
    04. Svibanj 2021. 15:34

Mimica2

Ja sam kupila rotho koš za pelene, malen od 11l. Na balkonu nikako ne volim smeće imati, ni na kratko, ne mogu si zamisliti.,ne volim nikakve mirise. U kuhinji imam veći koš koji praznim svaka 3-4 dana, i mislim da će mi se prije usmrdit ukakana pelena tamo nego u jednom malom košu koji praznim svaki dan. A imam i komodu s prematalicom pa kad ću prat bebu, brisati i sl, mogu sve na jedno mjesto baciti.

Nemojte me krivo shvatiti, sortiram bio otpad i papir, i bio otpad ide isti dan van, jer se inače usafta, a pelene su itako u tom zajedničkom smeću (ne znam prevest 🙈mi kažemo restmüll) tako da se ta vreća malo sporije puni 😄

Termin 18.06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.