Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    03. Svibanj 2021. 23:04

Tweetyca, super je poklon iz Mullera, fora mi je taj etui! 😊 I jako mi se sviđa ta kuzijica za dude, uzet cu si i nju. Uzela sam vec u DM-u jednu manju u koju stane 1 dudica. 
    Ana, torba je bas lijepa i super je cijena! Jedva cekam da moja stigne.
    Lullaby, na krevetici su u svim centrima razdrmani, i u svakom prodavacice pojma nemaju o karakteristikama, vise sam ja znala. Mislim da ih oni ni ne montiraju kako treba i onda ih jos svi drmaju. Sve sam prosla ducane.😁 
    Mila, preslatka prica sa tvojom curicom, zvuci bas kso dobro dijete🤗.
    Gnijezdo - opasno, nepotrebno, preskupo i zauzima prostor. Radije bih onda Cocooonababy, bar je odobren od pedijatara, a ne gnijezdo koje je i zabranjeno u masu zemalja. No jos razmisljam je li i to nepotrebno. 😊

Kiflica
    03. Svibanj 2021. 23:12

Hehe a znala si vec sigurno sta cu reci! 😁😁😁

Lullaby
    03. Svibanj 2021. 23:37

Cocoonababy je super i svi je hvale, ali od svih koji su to imali sam čula da su koristili 2 mj. Meni je to nekako preskupo za ta dva mjeseca, već imam osjećaj da sa svime pretjerujem  Sve drugo je ili nesigurno ili će biti prevruće s tim tako da ćemo mi doslovno bez tih dodataka biti. Uzimam samo ležaljku Chicco koju su mi pohvalili i neki dobar baby gym, vjerojatno Tiny love.
    Hoćete li vi uzimati ili ste uzeli jastuk za dojenje? Ja imam neki jeftini iz Kauflanda, pa bi uzela neki malo bolji, da je onako manji i čvrst. Ako tko ima preporuke, pls dajte :)

ana0310
    04. Svibanj 2021. 07:56

Ja cak i ne vidim problem gnijezda ako se koristi pod nadzorom. Na stranu to sto ga vecina koristi za spavanje po noci kad i oni spavaju pa se dogodi sto se dogodi. Dio  frendica su koristile gnijezdo i bilo im je korisno, druge smatraju da je nepotrebno, tko ce ga znat 😅🤷🏻‍♀️
    + ne znam jel sam jedina primjetila, al SIDS nije tolko cest kod nas kolko je u americi 😶

2021. M 💗

• Raven7
    04. Svibanj 2021. 08:09

Sto se tice komode, mi uzeli Malm al sa 6 ladica, kao bit ce nam malo 4, al dobro da jesmo, sve ce fino stati unutra.
    Kiflice, isla ja u potragu za onom drvenom vezicom za dudu u muller i nigdje je🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️😣😣
    Inace, vec dva dana me stisnu menstrualni grcevi po noci i zvala gin sada pa cemo vidjeti sto i kako dalje. Strah me samo da se ne bi otvarala prerano 🧐

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

ana0310
    04. Svibanj 2021. 08:41

Pitanje, jel jedina razmišljam o kupovini koša za pelene? xD Ja bila uvjerena to idijotarija, pa se sjetila da će mala doći usred ljeta, mi na 3. katu bez lifta, na balkonu kad zapiči sunce bude gore neg u sauni, sad tražim koji uzeti pa bar tih par ljetnih mjeseci, dalje lako i na balkon stavim kad nije vruće.

2021. M 💗

ana0310
    04. Svibanj 2021. 08:47

Mislim, lako za upišane pelene, to bacim u koš neki u stanu... ukakane su problem :D

2021. M 💗

• Raven7
    04. Svibanj 2021. 09:11

Ana ne vjerujem da je glupost pogotovo ako je balkon toliko osuncan i vruc da bi slijepio i to g**** u peleni 😂😂 bolje i sigurnije i manje smrdljivije ce biti u kosu za pelene 🤗

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

ana0310
    04. Svibanj 2021. 09:27

Raven7

Ana ne vjerujem da je glupost pogotovo ako je balkon toliko osuncan i vruc da bi slijepio i to g**** u peleni 😂😂 bolje i sigurnije i manje smrdljivije ce biti u kosu za pelene 🤗

nekad znam kroz zimu i smeće staviti na balkon pa iznjeti navečer, to je ok... jednom sam preko ljeta napravila i požalila nakon sat vremena kad je krenulo isijavati xD sve me strah onda kako bi pelene :D

još jedno pitanje (danas samo pitanja imam XD ) jel neko planira na trudnički tečaj na petrovu? da li je obavezan u slučaju da se smiluju i dozvole pratnju nekim čudom? :D

2021. M 💗

• Mimica2
    04. Svibanj 2021. 09:37

Također ne vidim problem s gnijezdom ako je pod nadzorom. Ko voli nek izvoli. 
    Lullaby, sada ne koristiš trudnički jastuk? Meni je to bila najbolja investicija u trudnoći i koristit ću ga i za dojenje. Muž kaže jedva čeka da rodim da si ga on prisvoji, e nećeš 🤭
    Ana, ja kupila kantu za pelene i imat će svoje mjesto. Isto sam bila uvjerena da je idiotarija ali ovak će bar pelene biti na jednom mjestu, a ne gdje stignem bacit 😆 Uzela neku najobičniju, najjeftiniju. 

Termin 18.06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.