Što se tiče gnijezda i ja ga imam u hrv...i to mislim da je super opcija za po danu na kauču čak i za one koji žive na moru ponijeti na plažu pa da beba spava u tome...jer I gnijezdo ima tanki madrac pa beba onda nije direkt na podu/dekici...jer osobno na plažu nebi vozila kolica.
To za plažu govorim za nas koje imamo termin već u 6.mj i već u 8. ili 9. Idemo na plažu sa bebom 😅
.
Kantu za pelene sam kupila i ja. Cijena je bila oko 70e sa 12 punjenja...ali kad sam to napomenula nekome, znam da sam bila napadnuta da je to čisto bacanje novaca, jer pelene ne smrede, i da ako je govance da se ono ionako baca u wc pa se onda baca pelene u smeće....😅
Mislim ja se ne sjećam da je itko iz moje familije ili od prijatelja bacao govance u wc pa pelene u smeće...ali oke, tko voli nek izvoli 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Što se tiče gnijezda i ja ga imam u hrv…i to mislim da je super opcija za po danu na kauču čak i za one koji žive na moru ponijeti na plažu pa da beba spava u tome…jer I gnijezdo ima tanki madrac pa beba onda nije direkt na podu/dekici…jer osobno na plažu nebi vozila kolica.
To za plažu govorim za nas koje imamo termin već u 6.mj i već u 8. ili 9. Idemo na plažu sa bebom 😅
.
Kantu za pelene sam kupila i ja. Cijena je bila oko 70e sa 12 punjenja…ali kad sam to napomenula nekome, znam da sam bila napadnuta da je to čisto bacanje novaca, jer pelene ne smrede, i da ako je govance da se ono ionako baca u wc pa se onda baca pelene u smeće….😅
Mislim ja se ne sjećam da je itko iz moje familije ili od prijatelja bacao govance u wc pa pelene u smeće…ali oke, tko voli nek izvoli 😅
AJME tenks za ideju da gnijezdo ponesem na plazu! mi planiramo u 9. mj na more, super će mi onda doći i za to, wuhuuu :D
2021. M 💗
Također ne vidim problem s gnijezdom ako je pod nadzorom. Ko voli nek izvoli.
Lullaby, sada ne koristiš trudnički jastuk? Meni je to bila najbolja investicija u trudnoći i koristit ću ga i za dojenje. Muž kaže jedva čeka da rodim da si ga on prisvoji, e nećeš 🤭
Ana, ja kupila kantu za pelene i imat će svoje mjesto. Isto sam bila uvjerena da je idiotarija ali ovak će bar pelene biti na jednom mjestu, a ne gdje stignem bacit 😆 Uzela neku najobičniju, najjeftiniju.
Ni ja nemam trudnički jastuk, čak ni ne osjećam neku potrebu za njim
a što se muževa tiče, baš sam puno njih čula kak je i njima odličan i da si ga redovito kradu
Također ne vidim problem s gnijezdom ako je pod nadzorom. Ko voli nek izvoli.
Lullaby, sada ne koristiš trudnički jastuk? Meni je to bila najbolja investicija u trudnoći i koristit ću ga i za dojenje. Muž kaže jedva čeka da rodim da si ga on prisvoji, e nećeš 🤭
Ana, ja kupila kantu za pelene i imat će svoje mjesto. Isto sam bila uvjerena da je idiotarija ali ovak će bar pelene biti na jednom mjestu, a ne gdje stignem bacit 😆 Uzela neku najobičniju, najjeftiniju.
Ni ja nemam trudnički jastuk, čak ni ne osjećam neku potrebu za njim
a što se muževa tiče, baš sam puno njih čula kak je i njima odličan i da si ga redovito kradu
Ja sam ga kupila jer su mi preporučili i baš sam se jako navikla na njega. Ko zna što bi bilo da nisam probala 😄
Imam pitanje, trebaju li bebe slinčeke tijekom dojenja? 🙈 Slučajno sam negdje pročitala pa se pitam čemu. Oprostite ako je glupo pitanje.
Termin 18.06
Ja imam neki jeftini iz Kauflanda jastuk. Mislim da je još netko tu imao taj. Ok je za spavanje, ali za dojenje mi je prevelik, premekan i nekako mi je sav nesiguran. Želim baš nešto kompaktno, manje, čvrsto. Baš ovaj što Teeetyca spominje djeluje dobro. Ne znam ima li tko Ergobaby ili slično nešto. Rodit ću na carski tako da će mi to dobro doći. Sad sam kod svojih i zaboravila sam ga ponijeti. Nije baš neka velika razlika bez njega iako sam mislila na početku da neću moći spavati 😄
Što se tiče gnijezda i ja ga imam u hrv…i to mislim da je super opcija za po danu na kauču čak i za one koji žive na moru ponijeti na plažu pa da beba spava u tome…jer I gnijezdo ima tanki madrac pa beba onda nije direkt na podu/dekici…jer osobno na plažu nebi vozila kolica.
.
Kantu za pelene sam kupila i ja. Cijena je bila oko 70e sa 12 punjenja…ali kad sam to napomenula nekome, znam da sam bila napadnuta da je to čisto bacanje novaca, jer pelene ne smrede, i da ako je govance da se ono ionako baca u wc pa se onda baca pelene u smeće….😅
Mislim ja se ne sjećam da je itko iz moje familije ili od prijatelja bacao govance u wc pa pelene u smeće…ali oke, tko voli nek izvoli 😅
Pa po pravilu bi trebali prazniti pelenu od kakice. To sto nitko to ne radi ne znači da je to oke. To je obicno kao "mana" platnenih pelena, a zapravo bi to trebalo i s jednokratnom. Samo je ovako lakse... pa eto.
Kantu za pelene ja osobno necu nabaviti jer taj smrad kad otvorite kantu u kojoj unutra stoji 12 pelena ne zelim nikome. Ne smrdi na van, al treba je isprazniti. Plus sto vrecica u kojoj stoji 12 pelena bude poprilično teška i zna puknuti od tezine tak da pripazi i na to. Radije bi bacala jednu po jednu ak treba. Posebno ljeti.
Nista lose niti osuđujuće 🤗
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Da da te mislim tweetyca, kao trokutiće. Jel to čemu?
Lullaby, ja imam theraline trudnički, punjen onim granulicama, super je jer se fino rasporede granulice gdje želiš da ti bude tvrđe ili mekše i baš će biti odličan za dojenje.
Termin 18.06
Mislim da to ti to ne treba za dojenje i da je nezgodno kad je beba skroz mala. Nisam vidjela da to itko stavlja za dojenje. Kasnije kad krene sliniti će vjerojatno to cijeli dan imati na sebi. Za početak možda samo tetra krpicu prisloniti ako vidiš da baš curi. Ako misliš uzimati za tu svrhu meni se oni iz h&m čine mali i nježni. Ja sam ih uzela čisto da imam, ali kad krene slinjenje i ako bude slinavko to će biti pretanko za tu svrhu i morat ću naći neke deblje.
E kante za pelenu ako cete uzimat definitivno one koje spakiraju svaku pelenu u svoju vrecicu tipa Tommee Tippee Sangenic kanta.
Mirjam ja sam ih uzela par, par od domacih sivalica s nepropusnim PULom od ispod. Pa cemo vidit. Sestra kaze da zna bit korisno, ovisno o bebi, al u principu mozes i tetra krpicu stavit ispod vrata
da da, tu i gledam, iz razloga koje je i Norrah navela.
2021. M 💗
Tnx za jastuk, pogledat ću. Znam da ste davnije spominjale te granulice. Ovaj Ergobaby mi djeluje super iako je malo skuplji. Done by Deer isto ima tako manji. Jedva čekam dane beba da pokupujem sve što fali 😊 Nadam se da bi i ovo moglo biti na popustu. Ja sam odlučila kupiti sve ovaj mjesec i da mi mama sve opere i opegla da smo spremni. Čak i kozmetiku uzimam. Pripremila sam mužu popis i šaljem ga kad bude 15% popusta u dm-u da sve pokupuje. Isto mi je lakše tako dok sam doma da drugi spremaju, ako završim u bolnici na čuvanju, a doma ništa spremno, izludila bi.
Sortiraj odgovore
Najstariji