Bok cure! Samo sam htjela reci da sam ja krajem predprosle godine kupila preko bibs.si bas od bibsa kutijicu za dude i bas je bila jeftina ,a odlicna, bas za njihove dude pogotovo ove. Uglavnom ne znam dali jos imaju na stranici , tad sam morala cekati da dodu na zalihu, ali ako im se javite e mailom i pitate mozda ce i nesto srediti :)
Uglavnom, kaucuk na slici je pretaman jer naravno ovo je stara i prva duda moje curice koju sam spremila si za uspomenu, a imam jos jednu kutijicu pa cu za bebu uzeti :) i ove su mi prepresuper.
Ne znam hocete vidjeti slike, prvi put sam isla na ovu aplikaciju ucitati haha
https://ibb.co/MCZfcYx
https://ibb.co/tHfY2Rg
Sto se tice gnjezda, ja nisam uzimala jer mislim da je proizvod bez kojeg se itekako moze, a skupo. Za ogradice i ostalo nisam bila za sve dok se nije pocela okretati i udarati i vec tada je znala zaplakat. Onda sam odmah uzela od d&r. Isto se slazem da je najbolje vreca za spavanje i nista vise. Moju curu su i u bolnici dovozili na stomaku i tako smo nastavile doma jer je obozavala spavati na stomaku . Da, ne preporucuje se , osim preko dana uz stalni nadzor, ali ona je bas bila s vratom spretna gore dole lijevo desno i kad sam ju pratila i vidjela da ona tako lijepo sama sebe nareduje i okrene glavicu 10x dok spava, nekako sam se oslobodila i preko noci ju isto ostavljala spavat. Kad nisam, mjenjala sam bokove. Na leda ju bas nisam stavljala osim ako bih se sama tako namjestila kad bi postala veca. Ali bas rijetko kad. Evo 19mjs ima i dan danas cim ju odnesem u krevetic ona se odmah okrece na stomak i spava. E da, htjela bih dodati mazilicu od d&r kako je veca bila i treba nesta im dati tako sam to i kupila; isto dan daanas kad kazem idemo spavati vice “nunu” i jedva ceka da uzme mazilicu i ide spavati 🤣
Heej cure! Ne javljam se često, ali čitam često. 😊 Mi smo skoro sve kupili, spremili. Još nam samo madrac fali i kompletni smo. Spremila sam torbu za bolnicu, sve mi je stalo u jednu sportsku torbu srednje veličine - fale samo grickalice, voda i roba za mene za van. Za bebu robicu sam spremila isto u tu torbu. Iako svuda piše da to tata nosi na dan izlaska, ali šta ja znam sa tom koronom 🙄 oprala sam i speglala robicu i stvarno ju imamo previše. Većina je broj 56. Nešto malo od necaka imamo u broju 50.
Joojj menj je zadnji dan komplikacija za 7 dana. Ja ne mogu vjerovati da je to tako brzo prošlo.
Kako spavate noću? Meni vruće stalno, budim se sto puta od vrućine i bolova u kukovima pa se samo vrtim na boka na bok. I zadnje dane me boli trtica ako sjedim dugo, pa izbjegavam.
Ajme kad na mobitel sve napišem, pa na nešto kliknem i sve zeznem 😬
Ana javi kad dođe ruksak, baš me zanima, jako je povoljan. Meni Molly i Babyono djeluje malo bolji materijal ili mi se samo čini.
Tweetyca ima mene, ja sam ti građena ko J.Lo s guzom i bokovima, ali u trudnoći krećem prema Kardashian guzi 😂😂😂
Super je kutijica, mogla bi tu uzeti. Mimica ovakvu sličnu sam vidjela na hajdi.hr. Isto je silikonska, ali mi to djeluje nekako teže za prati.
Znači više će nas Juliju. Mene je malo zbunila ta prodavačica jer je drndala po toj stranici koja je zapinjala i djelovalo mi je da će sve puknuti. Što se tiče kluba, učlanite se online i možete odmah koristiti pogodnosti, a u trgovinu treba neki papir odnijeti što ja naravno nisam nego ću slati muža ili sve online obaviti.
Pratim kad stignem, ali opet nisam puno toga pohvatala, htjela sam pitati hoce netko mozda uzimati Tutti Bambini CoZee lite bedside krevetic ?
Ana koju Malm si uzela, onu sa 3 ili 4 ladice? I ja bi ju narucila ali mi djeluje nisko a nikako da odem do Ikee da vidim.. 175 sam visoka, a ti?
Kiflica koliko znam to je onaj program vjernosti, mozes se i preko njihove web stranice pridruziti a mozes i kod njih u ducanu i odmah dobijes karticu i skupljas bodove koje na iducoj kupnji iskoristis tako da ti umanje iznos. Jos dobijes i dodatne male kartice za bake i djedove hihi :) tako da bi sa clanstvom i tom karticom trebala ostvariti taj popust!
Lullaby hvala na prijedlogu za torbe! 😘
4 ladice, 3 mi je bilo prenisko. Isto 175 cm visoka 😊
Supeeer! 😃😃
It's a boy! 💙
Lulu kao da si mene opisala. Osim sto vjerojatno u pon. Prestajem s radom i otvaram rodiljni isto mi je stalno vruce, pogotovo nocu. Moji pale klimu a ja se odlazim hladit na balkon. Okrecem se kao na rostilju al ne zbogbbolova nego ovo djetesce nocu radi gimnastiku pa se nikako dogovorit sta pase meni, a sta njoj. Ono sto me vise zeza je zeludac, kiselina se dize al skuzim da pogotovo kwd gospođica neki dio tijela namjesti pod zeludac pa ja budem ko sampanjac.
Te
Tweetyca super mi je kutijica za dudu...jedna od lipsih sto sam vidjela.
E da i jel te bibsice samo meni izgledaju ogromne ili kako....jel netko vidio u zivo? Ja npr. Nisam fanbonih aventovih ogromnih, gumenih s rupom.... dojam mi bide da je duda preko cijelog lica
url=https://lilypie.com]
Mallla, ne, nisu uopce ogromne. ja kada sam dobila od dma onu prvu mam dudu na poklon i kad sam to ponudila bebi sam ostala sokirana koliko je velika i bas radi toga mi nije ni prihvatila. Tad sam i kupila bibs.
Vale nisam se raspitivala za ostale masaze, ali ukoliko je trudnoca uredna limfna drenaza je cak stovise i preporucljiva u slucaju nakupljanja vode.
Naravno kod strucne osobe.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Lullaby, ruksak je dosao isti sa slika, zadovoljna sam skroz https://ibb.co/X4Fz1Bq 😊 na slici je dosta spljosten jer je prazan. Mogu ti iznutra poslikati ako te zanima.
tweetyca javim za vikend, mislim da ce dosta stati jer nije da je sitna 😅 a i robica kad ju slozim ne zauzima puno prostora.
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji