Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    04. Svibanj 2021. 20:42

Mimica2

Miška, a ovo je za mamu. Nisam skužila jel pitaš za bebe il mamu…
    https://ibb.co/vh0z9Pt
    https://ibb.co/k9L9n1W

Hvala ti 😊

Ivo& Ivana💙♥️
    04. Svibanj 2021. 20:43

cocolina

Evo mene s pregleda..sve hvala Bogu dobro proslo cervix je 25mm smanjio se je ali zato moram za 3 tjedna ici an kontrolu u vinogradsku.Uzet mi je bris za streptokok,bebica ima oko 1900grama,trbuscic je i dalje manji ali protoci su savrseni tako da je samo manja beba :).

Super za pregled. Samo miruj, znam kako ti je. I meni je isto tako. Ma bebica je taman. Tu je negdje kao i moja. Meni su sad pregledi svaka dva tjedna.
    Ti si sad u 34tt?

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Kiflica
    04. Svibanj 2021. 20:48

I mene zna tjerati na kasalj, kao da mi nesto izbaci naglo zrak iz pluca! Iako nisam osjetila da me beba bas lupi, ali povremeno mi bude malo zgaravice i malo tog kaslja. Sad mi pomaze dosta bilo kakva mineralna, tipa jamnicka ili radenska za zgaravicu, a kasalj samo naglo dođe i prođe... 
    Bebica nekad jako visoko lupa, malo ispod rebara, a nekad skroz nisko. Par puta je bila tako nisko da sam imala pritisak na mjehur i malo se upiskila pri kihanju. 🤣😊 

Lullaby
    04. Svibanj 2021. 20:48

Cure ima li koja onaj aventov set za njegu bebe? Zanima me kakva je četka Nikako odlučiti dal da to uzmem ili odvojeno. Privlači me to pakovanje

Kiflica
    04. Svibanj 2021. 20:57

Drago mi je na super pregledima! 🎉🤗 
    Ja se jos nisam spakirala, pelena imam i previse  (cijelu ogromnu kutiju, jedno 8 paketa) jer sam iskoristila kupone i popuste iz DM knjizice. Uzet cu 2 spavacice, ogrtac, papuce, japanke, kozmetiku...ma imamo listu negdje vec 😊. 
    Robicu sam pocela pomalo prati, ovo sta sam oprala sam oprala s normalnim detergentom na temp.koja i pise, 40  stupnjeva. Ja sve tako perem, mislim da detergenti sve ubiju. No, skuzila sam da imam na perilici neki bebi antialergic mode, duze traje pranje, pa cu vjerojatno to ukljucivati. Kupila sam i neki bebi detergent, budem njega koristila na dalje... Ako je nesto bas zaflekano ili pobljuckano, pokakano, onda cu to dodatno spricat sa sredstvima protiv mrlja i prati na visoj temparaturi... 

sassy
    04. Svibanj 2021. 21:11

Zaboravih napisat, radila sam i ogtt, nisam sigurna da je bas tako dobar nalaz al cekam 18ti za pregled. Vrijednosti su:
    1. Mjerenje 4.6
    2. Mjerenje 5.6
    3. Mjerenje 6.2

Kako vama djeluje? Po ref vrijednostima ne bi niti jedna trebala prelaziti 6.1 mada na nekim stranicama pise drugacije.

Za zgaravicu u trudnoci pogotovo trece tromjesjecje primijenite prvu tehniku disanja i polozaj cetveronoske :) tj ruke i noge na pod i izdah na usta, udah na nos dijafragmalno(da se stomak napuse ne udisati u prsa), izdah na nos izgovarajuci slovo s kroz zube i ponoviti nekoliko puta.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Rio
    04. Svibanj 2021. 21:34

Cure koliko je vas imalo koronu u trudnoći? 
    Čitam ove članke unazad dva - tri dana, e ne bude mi dobro... koliko god izbjegavam čitanje toga danas mi je u tri navrata iskočila vijest o zaraženoj trudnici u Varaždinu, jučer o slučaju u Osijeku.. ne želim ni napisati sto se dogodilo. 
    Bojite li se vi? 🥺🥺 ja sam bila totalno opušteno po pitanju toga, ali očigledno je da za trudnice korona vise nije tako bezopasna kakva je bila na početku..

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

matea1989
    04. Svibanj 2021. 21:40

Rio

Cure koliko je vas imalo koronu u trudnoći?
    Čitam ove članke unazad dva - tri dana, e ne bude mi dobro… koliko god izbjegavam čitanje toga danas mi je u tri navrata iskočila vijest o zaraženoj trudnici u Varaždinu, jučer o slučaju u Osijeku.. ne želim ni napisati sto se dogodilo.
    Bojite li se vi? 🥺🥺 ja sam bila totalno opušteno po pitanju toga, ali očigledno je da za trudnice korona vise nije tako bezopasna kakva je bila na početku..

Ja sam imala kad sam bila 12. tjedan, prošlo je s blažim simptomima, ali da kako mi sve više iskače nije mi svejedno da nije ostavilo neke posljedice.... 😔😔😔

Bojana2017
    04. Svibanj 2021. 21:42

Što se pranja robe tiče ja većinu stvari od Iskre perem na 60 stepeni, od početka. Tamno na 40. Tako ću i sad sa bebom 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

matea1989
    04. Svibanj 2021. 21:44

I da se nadovežem  ostalim curama, čestitke na dobrim pregledima ☺️☺️☺️

Što se tiče posebne kante za pelene o tom nisam razmišljala, mislila sam to u običnu kantu bacati ionako svaki dan praznimo smeće, a kod nas se još ne prikuplja odvojeni otpad.... Tako da uzimanje neke specijalne kante nije opcija za mene ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.