E kante za pelenu ako cete uzimat definitivno one koje spakiraju svaku pelenu u svoju vrecicu tipa Tommee Tippee Sangenic kanta.
Mirjam ja sam ih uzela par, par od domacih sivalica s nepropusnim PULom od ispod. Pa cemo vidit. Sestra kaze da zna bit korisno, ovisno o bebi, al u principu mozes i tetra krpicu stavit ispod vrata
Mi imamo tu kantu bas što svaku pelenu posebno mota...pa tako da kad se I otvori kanta nebi trebalo imati neki miris jer su sve zamotane
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo stiglo sa amazona mrežaste gaćice i ovi veliki ulozci...stavit ću i link i sliku...zaista su veliki..i mislim da da bi trebalo biti dobro 😅 u DE imamo u bolnici sve to, ali sam naručila za doma da imam.
https://ibb.co/mhf5TxF
https://www.amazon.de/dp/B07DLC41GS/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_2M4209A2XJ8YXG99RP12
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Zivim na drugom katu i navika mi je bacat smece svaki dan ili ako ne mogu ja, dragi ce. pelene sam uvijek bacala u normalno smece. Kad su mali ne smrdi, kad su veci smrdi i opet odnjeti cu svakako smece. Usput su stepenice sa drugog kata dobre za guzu 😛
Slincek nikad nisam stavljala, poslje podoja bi na rame da podrigne na tetru, nakon nekih 20tak dana od poroda sam svakako ju na stomak budnu pocela stavljat pa bi tako isto podrignula dok vjezba glavicu. I od tada uviiek bi ju samo tako okrenula na stomak i rukice i ako bljucne - bljucne na tetru 🙂
Koliko vi vecinom placate tu postarinu sa amazona?
Nisam nikada nista narucivala od tamo, a htjela bih naruciti si bas ovaj organizator, i samo sam na amazonu vidjela ga
https://ibb.co/v1cMfbj
Lullaby sutra je u citiu zuta srijeda i u DM-u imaju15% iznad 200kn, pa ako ti je city centar blizu mozes obaviti sto trebas :)
It's a boy! 💙
Mila ja imam amazon prime pa ne plaćam poštarinu za većinu stvari
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hm, moze li mi tko ima taj kos za pelene objasnit kako to izgleda, ne kuzim bas kako svaku pelenu zasebno pakira? Tj, ne kuzim sta bi inace bacali pelene neupakirane? Ja sam vec kupila u DM-u ili Mulleru vrecice za smece za pelene, ionako sam kanila svaku omotat u tu vrecicu pa bacit onda u smece. A doma imam 2 manje kante za smece, jednu u kupaoni za kozmeticki otpad i jednu u kuhinji za sve ostalo. Posto smo u malom stanu, volimo da nam je sve cisto i mirisljavo i bacamo smece svaki 2.dan, a kad bude pelena ce to sigurno biti svaki dan. Nama uopce nije problem uzeti vrecicu sa smecem kad izlazimo iz kuce nekud, usput je. A nije da ces s djetetom trulit doma danima i ne izic iz kuce makar u neku setnju, pa da je tesko bacit smece... 😊
Mila imaš takvih organizatora na aliju i na wishu, cca 100-120 kn koštaju. Ja ga još nisam uzela jer sam se oduševila s oxo tot i ubbi plastičnim organizatorima koji mi djeluju puno praktičnije, ali su i puno skuplji. Tj oxo nema za RH uopće, a ubbi košta 15€ shipping a on 45€, pa sam stala i smišljam što bi. Super je i skip hop organizator, na hajdi.hr ipak preskup oko 400tinjak kn. Tako da sad čekam i smišljam, ta tri su mi super i gledala sam videa s njima koliko stane. Ovi plastični mi djeluju super za čišćenje. Ja sam odustala od onog presvlačenja na krevetiću i prešla na presvlačenje na bračnom krevetu pa i podlogu tražim jer su sve ove klasične ogromne. Uživo sam ih vidjela u babycentru i to baš glomazno. Tako da nisam riješila još tu podlogu i organizator.
Sortiraj odgovore
Najstariji