Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    03. Svibanj 2021. 19:02

Jaooo baš su vam slatke ove pelene tweetyca i dominique 😍
    Ja sam danas naručila bibsice dude, nek se nađe. Od svih divnih boja koje imaju mi se odlučili za crnu i bijelu 😆 i uzela sam njihov etui za Dude. 

Termin 18.06

Bojana2017
    03. Svibanj 2021. 19:19

vale123

Sassy, taman bila naručila i otkazala, odgovorile su me cure, razmišljam da je možda ipak pretoplo u gnijezdu, a pletenica, deka i jastuk dolaze, pa ću javiti kakvo je.
    .
    Cure sve izgledate super, bas lijepe trudnice, nijedna mi se ne čini da je dobila previše, sve je to ok.
    Cure koje su već rodile, koliko ste kg izgubile na porodu i u prvih tjedan, dva?
    Meni su noge JAKO celulitne, ali bar na sreću nema još strija 😒

Ja sam dobila 10 kg i na porodu je otišlo 4 možda, ali je sve otišlo 2-3 sedmice poslije poroda.
    Moram napomenuti da nisam imala vode i da je nemam ni sad. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Amber
    03. Svibanj 2021. 19:23

tweetyca

Mirjam sta bibs ima etui za dudice? Ili je to onaj Mushie? Ja sam na kraju uzela etuic u mullera, predivan mi je, stanu dvije dudice u njega u odvojene pretince i plasticni je bpa free pa lako operem!

Posaljes link ako imas? Moji nisu koristili dude, tak da nisam ni znala da trebam kutijicu (logicno, sad kad razmislim) - di sta kako. Pomagajte! Dobila sam tri bibs dude od frendice ciji sin nije bio fan, tak da cu probat prvo s njima, a onda dalje ako ne bude islo s njima. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Lullaby
    03. Svibanj 2021. 19:25

Ja sam na +11 kg i na dijeti. 
    Evo nas, pobjegli smo kod bake malo ležati https://ibb.co/WFvymqH

• Tonks6
    03. Svibanj 2021. 19:27

vale123

Sassy, taman bila naručila i otkazala, odgovorile su me cure, razmišljam da je možda ipak pretoplo u gnijezdu, a pletenica, deka i jastuk dolaze, pa ću javiti kakvo je.
    .
    Cure sve izgledate super, bas lijepe trudnice, nijedna mi se ne čini da je dobila previše, sve je to ok.
    Cure koje su već rodile, koliko ste kg izgubile na porodu i u prvih tjedan, dva?

Dobila 18 kg, na porodu otišlo 9, a kasnije, sad neznam točno kolko vremenski, još jedno 12. Ja imam osjećaj da kaj je on više cicao, da je više kila išlo dolje🤷‍♀️ vjerojatno to samo moj osjećaj, ali su mi se poslije svakog podoja jeli keksi. I nisu se primali ti keksi😅

Lullaby
    03. Svibanj 2021. 19:28

Tweetyca imaš sliku te kutijice? Morat će muž u shopping, pa mu stavljam slike 😂 
    Ja ne znam za bibs kutijicu, isto me muči u što ih staviti. Iskreno malo mi je žao što nisam uzela nuk dudice jer ih najviše hvale čini mi se i ima ih na svakom koraku, ali baš su me te bibs privukle i sviđa mi se što su odvojene od lica.

mara5
    03. Svibanj 2021. 19:41

vale123

.

Takpdjer nemam strije (iako njih ocekujem na kraju), ali suosjecam sa celulitom..
    Bas sam danas bila na depilaciji i kaze kozmeticarka da se bas vidi da je vodeni celulit i da ostane cijeli dlan na nozi kad se osloni i da cemo to rijesiti poslije poroda 😅
    Budem otisla jos sada na nekoliko limfnih drenaza jer mi stvarno bude lakse u nogama iako je to sve privremeno 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Mimica2
    03. Svibanj 2021. 19:56

Evo na ovo sam mislila. Silikonski, BPA free etui. Ma ne idu bibsice preko nosa, ne idu ni jedne dude, ovo je za 0-6
    https://ibb.co/4NdXshh

Termin 18.06

Amber
    03. Svibanj 2021. 19:58

tweetyca

Lullaby a +11 ti je gdje tocno? ☺️ Preslatko!!!
    Evo kutija za dudice
    https://ibb.co/mbzwY9R
    Amber nemam ti link, brend je standardni Mullerov baby nesto, beauty baby mozda?
    Ja sam dobila onaj etuic od Mullera (stavila raniji datum da ga mogu pokupit dok sam tu 🙈) i medju popustima se dobije 15% popusta na kupnju djecjih stvari. Tad sam vec imala masu stvari i nije mi trebalo bas puno stvari, a i kod mene na baby odjelu u Mulleru nema toliko toga. Ali uglavnom ovo je bio ulov. Zasto? Jer sam trazila i trazila na netu i nikako nac nista sto mi odgovara. U Mulleru su imali dvi verzije - ovu u rozoj i plavoj, i drugu koja je za drzanje jedne dude. Razlika u cijeni je bila nesto malo, mozda sam platila oko 30kn. I bas sam bila presretna jer sam skinula tu kutijicu za dudu s popisa jer mi je isla na zivce. Onda sam usput uzela i neke kremice i takve stvari za iskoristit taj popust, nista pametno 😁

Super, saljem seku! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

ana0310
    03. Svibanj 2021. 20:23

Prezgodne ste trudnice 😍 ja sam si odjednom bas ogromna 😅
    Uzeli smo malm komodu i sastavili ju, prezadovoljna sam velicinom ladica i visinom same komode. Uzeli i organizatore skubb za ladice. Nasla sam i prematalicu koja ide taman gore 😍 mogu lagano uskoro krenuti prati robicu, pa da svu robicu, tetrice, dekice i ostale sitnice ubacim u komodu... a vece stvari uguram u spajzu i ugradbene, nema prostorije u stanu bez kutija.. 😅

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.