Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MariLove12
    21. Travanj 2021. 19:05

A ovako kad je okrenut prema tebi, ide bez beda! Meni se neda zafrkavati sa tim drvenim nastavcima pa cu probati ovako bocno, dokle ide :) 

It's a boy! 💙

MariLove12
    21. Travanj 2021. 19:31

tweetyca

Hah zakon! Ja sam se bojala da cu koristit to samo pola godine i onda nista, al sad si me bas usrecila :P

Ajde super onda 😀😀

It's a boy! 💙

MariLove12
    21. Travanj 2021. 19:39

Tonks6

Tinchy_07

Cure na mirovanju, kako kratite vrijeme? Osim knjige i netflixa?

Knjige, netflix i forum😂😂 kad nemas kaj drugo radit🤷‍♀️

Joj ja stalno neke kolace pecem... Razvrstavam stvari, slažem ormare, tu i tamo imam pokusaje slikanja (akril i platno, stvarno je zabavno), šetnjica, cekam da mi se zdjelica i pubicna kost raspadnu do kraja ako vec nisu 😅 cak mi je od dosade doslo da sama izradim onaj vrtuljak za kinderbet, tko ima vremena ima super DIY videa po youtubu! 

It's a boy! 💙

• Tonks6
    21. Travanj 2021. 19:47

MariLove12

Tonks6

Tinchy_07

Knjige, netflix i forum😂😂 kad nemas kaj drugo radit🤷‍♀️

Joj ja stalno neke kolace pecem… Razvrstavam stvari, slažem ormare, tu i tamo imam pokusaje slikanja (akril i platno, stvarno je zabavno), šetnjica, cekam da mi se zdjelica i pubicna kost raspadnu do kraja ako vec nisu 😅 cak mi je od dosade doslo da sama izradim onaj vrtuljak za kinderbet, tko ima vremena ima super DIY videa po youtubu!

E al ak moras strogo mirovat onda nema pecenja kolaca, slaganja ormara, setnjica i ostalog.. A zdjelica i pubicna kost se raspadaju sa mirovanjem i bez😅

MariLove12
    21. Travanj 2021. 19:59

Tweetyca pozlatile ti se rijeci o iluziji 😁
    Tonks nisam na strogom mirovanju sori, imas pravo ove aktivnosti većinom onda nisu bas korisne 😬  ja si to nekako rasporedim svaki dan po nešto malo a da se ne forsiram radi niske posteljice, s tim da se sve više okrecem ovim rucnim radovima, vrijeme proleti 🙃

It's a boy! 💙

• Tonks6
    21. Travanj 2021. 20:13

MariLove i meni je posteljica nisko pa sam dobila zabranu ista radit, maltene strogo mirovat. Kad je doktorica krenula nabrajat, nema kucanskih poslova, dizanja teskog, cim vise mirovat, cak su mi rekli da brigu o starijem sinu preuzme netko drugi. I kaj ti onda ostane osim mirovat? 

MariLove12
    21. Travanj 2021. 20:29

Tonks kuzim :/ nema puno izbora istina, vjerujem da nije lako sa jos jednim djetetom! Srecom pri kraju si, jos malo 💪 vidis meni je za nisku posteljicu rekla da nije placenta previa, od usca je 14mm, da "ne radim manevre i usporim tempo" i poslala me u TA iduci tjedan da i oni daju misljenje pa cemo vidjeti, a do tad cu laganini 🙆

It's a boy! 💙

• Tonks6
    21. Travanj 2021. 20:35

Moja je placenta marginalis tak da vjerojatno zato. A imam jos isto kolko i ti, znaci puno previse😅 a nis, laganini i sve bu to super na kraju

🌸TiKiDi🌸
    21. Travanj 2021. 23:45

Tinchy_07

Nikako, samo gledam serije, citam tu i tamo... Sestra mi kuha pa se s snjom druzim uglavnom. Nadam se da cu se smjeti pokrenuti uskoro. 
    ----
    Pregled danas prosao ok, zatvorena i dalje, cerviks T oblika, i dalje mirovanje i cordipin, kontrola za 2 tjedna opet. Kukovi i leđa me ubijaju... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Tinchy_07
    22. Travanj 2021. 06:02

Joj, ja odlucila da popodne kad mi muz dođe ni ne upalim tv da sutradan mi ne bude dosadno kad su same reprize.
    Tesko mi pada da ne mogu si sama pocistit ni nista, na brzaka rijesim rucak i to je to od kretanja, naravno uz 10 000 posjeta wc-u.
    Stvarno se divim vama sta dugo mirujete. Tonks6 tebi je bome teze uz dijete. Nadam se da imas pomoc za njega.
    Tiki ajme za kukovove suosjecam. Sad kad lezim na boku takav pritisak si stvorim da kad se dignem do wca sepam kako me krene bolit. Lezis s jastukom između nogu ili ne? Ja s njim ma mislim da si s tim radim gore.

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.