Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MariLove12
    21. Travanj 2021. 09:48

ana.b.

Mirjamobožavam hvatac snova..imam skoro u svakoj prostoriji 😍
    Mara5nekad pomislim da pretjeram sa shopingom…ali onda kad vidim sve ovo, a I prva beba..pa želim da je sve savršeno 🥰
    Sreća nije curica, bila bi već odavno u minusu 🤣
    Evo za one koje nisu stigle vidjeti
    https://ibb.co/LnsSxHn
    Iako još nije gotovo 🙈
    .
    Opet u 3 budna. Polagano ulazi u naviku 😒
    .
    Ja još nemam kremice, ulja i sl. jer još uvijek se dvoumim sta mi treba a šta ne 🤷🏼‍♀️
    Za bebin pupak npr dosta samo octanisept? Ili?
    Panten proizvodi su oke?
    Pavliceva mast? To sam htjela uzeti u ljekarnoj, ali jedna je (ako se dobro sjećam) tu pisala da nije dobra. Ili se varam 🤔

Ana B. Pa ti si spremna! 🤩 Svaka čast! Ja još uvijek nisam svjesna vremena i brzine kojom leti, imam okvirni popis ali nikako da se bacim na posao 🙈

It's a boy! 💙

Aneee
    21. Travanj 2021. 09:50

Mara da znam, ali eto kod nas u DE isto ima ta pavliceva u ljekarnoj..ne znam baš dali je sami miksaju ili ne..zato i pitam 🤷🏼‍♀️ 
    Bojana2017  predovno je ovo s imenima 😍😍 
    Ana0310 slažem se u potpunosti...ja znam da neke stvari nisu potrebne,ali prva beba i naravno da želimo sve da imaju 🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    21. Travanj 2021. 09:54

MariLove12

ana.b.

Mirjamobožavam hvatac snova..imam skoro u svakoj prostoriji 😍
    Mara5nekad pomislim da pretjeram sa shopingom…ali onda kad vidim sve ovo, a I prva beba..pa želim da je sve savršeno 🥰
    Sreća nije curica, bila bi već odavno u minusu 🤣
    Evo za one koje nisu stigle vidjeti
    https://ibb.co/LnsSxHn
    Iako još nije gotovo 🙈
    .
    Opet u 3 budna. Polagano ulazi u naviku 😒
    .
    Ja još nemam kremice, ulja i sl. jer još uvijek se dvoumim sta mi treba a šta ne 🤷🏼‍♀️
    Za bebin pupak npr dosta samo octanisept? Ili?
    Panten proizvodi su oke?
    Pavliceva mast? To sam htjela uzeti u ljekarnoj, ali jedna je (ako se dobro sjećam) tu pisala da nije dobra. Ili se varam 🤔

Ana B. Pa ti si spremna! 🤩 Svaka čast! Ja još uvijek nisam svjesna vremena i brzine kojom leti, imam okvirni popis ali nikako da se bacim na posao 🙈

Sreća da sam stvarno rano krenula sa kupnjom...jer vidim sad mi je sve teže i sigurno nebi mogla sve ovak kako sam zamislila...ostale su jos neke sitnice i onda ide pranje...pa se zapitam hoću li stići sve jer sam sama sebi teška postala 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Kiflica
    21. Travanj 2021. 10:15

Ja bi obavezno, po naputku proizvođaca, zakacila sve te komode za zid. Stvarno nije sigurno da nisu zakacene. Mi smo sve nase ormare i komode lijepo ucvrstili. A za prematalicu preko komode ne znam ni sama...viđala sam takve slike na Pinterestu, ali i clanke da treba nekako ucvrstit prematalicu. E sad, ja ne znam kako cu ja to izvest na ves masini... mozda neka protuklizna podloga ispod, ili malo selotejpa? 🤣

• Mare87
    21. Travanj 2021. 10:20

Ivančica_Maslačak

Lullaby

Mene isto muče ti di se plaća dostava pa trpam svašta i kombiniram samo da si opravdam trošak dostave 😂😂
    Kiflice nisam ih pegalala jer čekam da muž ofarba i sklopi ormar. Do tada ništa ne perem, pa nemam pojma kako će se ponašati. Mislim da nema smisla muslin peglati. Lijepo izgleda i bez toga. A ja inače ne peglam apsolutno ništa osim onog što ću taj dan nositi ako je zgužvano. Prije sam napeglavala i znojila se, trpala u ormar i onda kad bi izvadila opet zgužvano. Zaključila sam da mogu biti idealna domaćica ili uživati u životu i ispijati kavu s mužem 😂 Tako da ja operem sve, očistim koliko treba da je čisto, ali sad da ću se ubijati ko na početku da sve bude kristalno. Ne hvala 😂😂 Sad mi mama dođe oprati otkad ležim doma. Pere pod 2 sata, izludi me 😂

Potpisujem ovo…ista sam

Isto 🤣

mara5
    21. Travanj 2021. 10:24

Kiflica

Ja bi obavezno, po naputku proizvođaca, zakacila sve te komode za zid. Stvarno nije sigurno da nisu zakacene. Mi smo sve nase ormare i komode lijepo ucvrstili. A za prematalicu preko komode ne znam ni sama…viđala sam takve slike na Pinterestu, ali i clanke da treba nekako ucvrstit prematalicu. E sad, ja ne znam kako cu ja to izvest na ves masini… mozda neka protuklizna podloga ispod, ili malo selotejpa? 🤣

https://ibb.co/C1RBHzr
    Kad bi si nasla nesto ovako ili dala izraditi, vjerujem kad sjedne na masinu ne moze nigdje.
    To mi brat nasao, moram si dobro pogledati dimenzije, ako sve bude stimalo taman ce mi dofurat iz njeme

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    21. Travanj 2021. 10:30

E cure šećer nataste mi je 77 mg/dl ili 4,3 mmol/l
    Odličan...bas me zanima kakav će biti nakon doručka 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

matea1989
    21. Travanj 2021. 10:39

Tweetyca gdje si uzela taj organizator za pelene, je li to s wisha? Vidjela da ima tamo takvo nešto i da ima i ruksaka za pelene koji mi izgledaju skroz ok ali sam malo skeptična jer nikad nisam od njih naručivala... A jako su jeftini...
    https://www.wish.com/product/5e658cb441186484d3d6e9ec?source=search&position=0&share=mobileweb

Kiflica
    21. Travanj 2021. 10:40

Aha, a cuj, ako ne smijes kacit jer si u najmu, ne smijes. Snaci ces se onda tako kako si rekla, malo pripazit vise i to je to. 
    Ovo mi je super za stavit na masinu, vidjela, ali sve negdje vani, nista kod nas. Mozda damo stolaru da napravi, razmislu cu o tome jos. Samo sta sam ja mislila prebacivat i kadicu na masinu pa prematalicu.🤣 Vec sam opisivals tu cijeli moj zamisljeni proces, a vas ce bit zanimljivo vidjeti kako ce to u stvarnosti izgledati kad se beba rodi. Nadam se da cemo nastaviti biti u kontaktu u grupi i nakon sto rodimo, pa cemo i dalje razmjenjivati iskustva.🤗

Bojana2017
    21. Travanj 2021. 10:50

ana.b.

E cure šećer nataste mi je 77 mg/dl ili 4,3 mmol/l
    Odličan…bas me zanima kakav će biti nakon doručka 😄

Odlično, ma to će biti sve super, vidjećeš 
    Ja sutra idem u Bosnu, jeeeeeee, napokon da vidim mamu i sestru, nismo se vidjele 3 mjeseca, i da donesem stvari za bebu i kolicaaaaaaaaa, i onda sam spremna.
    Samo još da se beba okrene kako treba 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.