Žene moje vi sve super izgledate. Ja ne vidim tu ništa ogromno. Dapače baš ste fit! Ja se borim sa svojom kilažom od početka trudnoće. Što zbog štitnjače pa se i inače lako nadebljam ako ne pazim što zbog prestanka pušenja kada sam na početku odmah 5 kg dobila. Tako da ja sam na +12 već. Vidjet ćemo što će danas dr reći. I još me dr drži na folatima i dalje iako sam rekla da ću od njih pojesti i frižider i muža 😂😂😂
Bojana2017 izgledaš 🔝
I u trudnoci i na ovoj slici nakon. Svaka ti čast. Trebala bis ti to pretvorit u posao skidanja kila i dovođenja u red nakon poroda.
Ja sam dosta u uredu i u voznji, ali neovisno o tome lijena sam za vjezbat, rekla sam si da se moram dovest u red nakon poroda. Jedno vrijeme sam isla na hard body, ali uganula glezanj kuci i to mi bila izlika da prestanem. Prije postupka sam si rekla dovest cu se u red te krenula s trcanjem, ali srecom dobitan nam je bio prvi postupak tako da vjezbanje odgađam.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Bojana2017 izgledaš 🔝
I u trudnoci i na ovoj slici nakon. Svaka ti čast. Trebala bis ti to pretvorit u posao skidanja kila i dovođenja u red nakon poroda.
Ja sam dosta u uredu i u voznji, ali neovisno o tome lijena sam za vjezbat, rekla sam si da se moram dovest u red nakon poroda. Jedno vrijeme sam isla na hard body, ali uganula glezanj kuci i to mi bila izlika da prestanem. Prije postupka sam si rekla dovest cu se u red te krenula s trcanjem, ali srecom dobitan nam je bio prvi postupak tako da vjezbanje odgađam.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Kiflica a i ostatak, za kiflicu znam da voli istrazivati pa da ju postedim malo 😂 https://www.tinylove.com/en/best-sellers/black-white-gymini ovaj baby gym je super (navodno, ne znam iz iskustva nego sto sam iscitala) zbog izrazenih kontrasta koji su za male bebe top... neke igracke zakacene sviraju i za jednu su prijavili neki na amazonu da im prestane raditi, al mislim da uz jamstvo ako i dode do toga nebi trebalo biti problema. Ja sam ulovila na baby centru, imala neke kune na kartici jer smo tamo svasta nes nakupovali pa je ispalo i cjenovno super.
2021. M 💗
Hvala vam cure, sve ćemo se međusobno podržavati i dovoditi u red nakon poroda
Ja se spremam polako na put, baš se veselim odlasku kod svojih, stvarima, sestri koju ću vidjeti (ona je u 23.tt) i posavjetovati je oko stvari koje treba koje ne, da podijelimo robicu od Iskre što sam sačuvala.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana, Matea, jako ste fit i zgodne! 😍
Ana - odabrala si bas dezene iz Minigreeny koje ja gledam! Divni su! Ja jos i trakice za kosu gledam. A zanima me je li ova Blue Ivy dekica na slici ona tanja sro je na popustu 100 i nesto kuna ili ona deblja futranija sto je 200 i nesto kn?
Za bocno spavanje - super ideja s rucnicima! Ja se jos malo razmisljam oko onog Cocooonababy madraca...nisam skroz odlucila hocu ili necu.
Sad sam navalila gledat i baldahine opet iako sam i to rekla da necu.🤣
Ana B - meni tvoj secer izgleda odlican, normalan!
Za izac iz bolnice i ja imam ljetnih haljinica na izvoz, a posto se nisam ni udebljala, a vjerojatno s ovom prehranom ni necu, nece biti tesko! 😊
Bojana, Matea, jako ste fit i zgodne! 😍
Ana - odabrala si bas dezene iz Minigreeny koje ja gledam! Divni su! Ja jos i trakice za kosu gledam. A zanima me je li ova Blue Ivy dekica na slici ona tanja sro je na popustu 100 i nesto kuna ili ona deblja futranija sto je 200 i nesto kn?
Za bocno spavanje - super ideja s rucnicima! Ja se jos malo razmisljam oko onog Cocooonababy madraca…nisam skroz odlucila hocu ili necu.
Sad sam navalila gledat i baldahine opet iako sam i to rekla da necu.🤣
Ana B - meni tvoj secer izgleda odlican, normalan!
Za izac iz bolnice i ja imam ljetnih haljinica na izvoz, a posto se nisam ni udebljala, a vjerojatno s ovom prehranom ni necu, nece biti tesko! 😊
Ovo je ona deblja 😊
2021. M 💗
Ana0310 - ja sam dobila HRPETINU robicu, neke i nekoristene, ali me isto povuklo da par stvari kupim sama cim sam dosla doma. U Hrvatskoj su mi jednostavno te stvari toliko ljepse, u Svedskoj nema toliko izbora, koliko za odrasle toliko ni za djecu. Par marki i to je to.
Ozbiljno? Ja sam mislila da je kod nas slab izbor 😅
2021. M 💗
Kiflica a i ostatak, za kiflicu znam da voli istrazivati pa da ju postedim malo 😂https://www.tinylove.com/en/best-sellers/black-white-gymini ovaj baby gym je super (navodno, ne znam iz iskustva nego sto sam iscitala) zbog izrazenih kontrasta koji su za male bebe top… neke igracke zakacene sviraju i za jednu su prijavili neki na amazonu da im prestane raditi, al mislim da uz jamstvo ako i dode do toga nebi trebalo biti problema. Ja sam ulovila na baby centru, imala neke kune na kartici jer smo tamo svasta nes nakupovali pa je ispalo i cjenovno super.
Meni je seka uzela baš taj gym, taj joj se najviše svidio, isto iskoristila neki popust u babycentru
Joj od svega pročitano Bojana i matea 😍😍 divne ste trudnice! Ja sam isto neki dan sanjala da sam krenula trčati, ajme kako mi fali 😩
Ručnika za bebu imam samo 3 😬 Mislite da neće biti dosta? 1iz ikee, onaj zeleni 😆 i 2 sam uzela u babymarkt, s kapuljačama sva 3. Al ne mislim bebu kupat svaki dan. Možda 2 puta tjedno ispočetka pa mislim da bi trebalo biti dovoljno.
Kukanja u +30tt 🙈✌️ Mene malo panika od jučer lovi jer me susjeda pitala dal mislim u DE roditi, reko da, ovdje sam samo malo na godišnjem prije poroda. I sad si mislim pa ja se u 34tt vraćam nazad u DE, valjda neću direktno u rađaonu 🙈
Evo mene danas, sutra sam u 33.tt
https://ibb.co/6tNVsbb
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji