Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    21. Travanj 2021. 12:09

Ja imam jednu uz kolica što je došla, a kupili smo jedan ruksak za dane kad idemo kod muzevog brata u drugi grad..

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MariLove12
    21. Travanj 2021. 13:59

Tweetyica meni se isto cini logicnije tako od naprijed, ali sad za sad cu ko Tinchy probati sa tom podlogom sa cvrstin dnom, bez nastavka, pa cemo vidjeti kak to funkcionira. Volim da sve ima svoje mjesto, tako da namjeravam presvlaciti jedino na toj prematalici, nikakav krevet i kauc, tako da i mali ima neki ritam - kad ga stavim gore da zna sta slijedi. I sestra je sina sve do 2 godine iskljucivo na prematalici, pa cu slijediti njezin primjer, vjerujem da ce biti u uporabi :)) 

It's a boy! 💙

• Tonks6
    21. Travanj 2021. 14:04

Toncica ja imam takvu komodu za presvlacenje i iskreno jednom smo ga kupali bas u komodi jer mi je uzasno neprakticno bilo napunit vodu i onda dizat kadicu da to izlijes kad bebu okupas. Na kraju je kadica bila u kadi cijelo vrijeme, a ne u komodi. 

Aneee
    21. Travanj 2021. 14:59

Tonks6

Toncica ja imam takvu komodu za presvlacenje i iskreno jednom smo ga kupali bas u komodi jer mi je uzasno neprakticno bilo napunit vodu i onda dizat kadicu da to izlijes kad bebu okupas. Na kraju je kadica bila u kadi cijelo vrijeme, a ne u komodi.

Zar kadica nema odvod/cep?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Tonks6
    21. Travanj 2021. 15:02

Ana moja kadica nema. Doslovno ju napunis s vodom i onda ju moras izlijat🤷‍♀️ neprakticno totalno, a ako ju stavis u kadu/tus da ju napunis jednostavnije i lakse je da ju tam i ostavis. Tak i onak ne kupas bebu pola sata

Aneee
    21. Travanj 2021. 15:08

Ma znam da nećemo bebu pola sata kupati, ali ja sam sebi kadicu sa stalkom kupila...jer I da je 5 min to je opet teško meni za leđa..pogotovo jer ne znam kakv će porod biti I šta nas čeka. Zato sam se odlučila za kadu sa stalkom 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Tonks6
    21. Travanj 2021. 15:11

Vjerojatno je to i prakticnije. Velim imam tu komodu s kadicom, drugu nisam kupovala, ni ista drugacije isprobavala. Kak smo prvoga kupali tak cemo i drugoga i dobro

• Tonks6
    21. Travanj 2021. 15:12

Tweetyca u principu se ni ne kupa dok pupak ne otpadne i ne zacijeli kak se spada, a i vele da nije dobro bas kupat bebe precesto

ana0310
    21. Travanj 2021. 15:23

Ja sam uzela stokke kadicu, taman ju uguram izmedu kade i vesmasine kad ju sklopim, milina, ima i odvod :D stalak nisam uzela jer je skup i imam vesmasinu na kojoj bude kadica :)

2021. M 💗

mara5
    21. Travanj 2021. 16:12

ana0310

Ja sam uzela stokke kadicu, taman ju uguram izmedu kade i vesmasine kad ju sklopim, milina, ima i odvod :D stalak nisam uzela jer je skup i imam vesmasinu na kojoj bude kadica :)

Bas je skup stalak, a moze samo do 10 kg  😏

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.