Ja sam uzela stokke kadicu, taman ju uguram izmedu kade i vesmasine kad ju sklopim, milina, ima i odvod :D stalak nisam uzela jer je skup i imam vesmasinu na kojoj bude kadica :)
Bas je skup stalak, a moze samo do 10 kg 😏
Moze mi netko linkati pliz na stalak? Ja ne nalazim tu u Engleskoj, a kak i inace oboje imamo problema s koljenima, cini mi se da bi to bilo pametno. Usparala sam na kadici koja je dosla na poklon tak da moze stalak za mentalno zdravlje :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ja sam uzela stokke kadicu, taman ju uguram izmedu kade i vesmasine kad ju sklopim, milina, ima i odvod :D stalak nisam uzela jer je skup i imam vesmasinu na kojoj bude kadica :)
Moze mi netko linkati pliz na stalak? Ja ne nalazim tu u Engleskoj, a kak i inace oboje imamo problema s koljenima, cini mi se da bi to bilo pametno. Usparala sam na kadici koja je dosla na poklon tak da moze stalak za mentalno zdravlje :)
https://male-stvari.hr/proizvod/stokke-flexi-bath-stand/
🙅♀️30, 🙋♂️29
I ja sam kupila stokke kadicu bez stalka. Slazem se da je preskup. Nego, ja upravo dobila od hippa paket 😊
Mini bocica bademovog ulja, jedna pelena vel 1, vrecica caja za trudnice, 2 kupona od 1 i 2 eura za kupovinu i neke brosure u vezi trudnoce, dojenja, kupanja bebe... Simpa je skroz. 😊
I ja sam kupila stokke kadicu bez stalka. Slazem se da je preskup. Nego, ja upravo dobila od hippa paket 😊
Mini bocica bademovog ulja, jedna pelena vel 1, vrecica caja za trudnice, 2 kupona od 1 i 2 eura za kupovinu i neke brosure u vezi trudnoce, dojenja, kupanja bebe… Simpa je skroz. 😊
I ja dobila danas taj paket 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://male-stvari.hr/proizvod/stokke-flexi-bath-stand/
Hvala ti Mara... fakat je skup taj stalkic. Mozda cemo mi ipak to na stolu rijesiti :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
https://www.amazon.de/dp/B0778W3YYC/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_CTNZN5QDGFGV1RT06MS4?_encoding=UTF8&psc=1
Evo naša kadica...jednu imam za hrvatsku I jednu ovdje 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure na mirovanju, kako kratite vrijeme? Osim knjige i netflixa?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Knjige, netflix i forum😂😂 kad nemas kaj drugo radit🤷♀️
Knjige, netflix i forum😂😂 kad nemas kaj drugo radit🤷♀️
Isto, plus imam brata u OŠ koji je sad online i potpuno nezainteresiran za školu i u pubertetu pa mu glumim i učiteljicu dok svi ostali rade 😆😆😆
Ja ne znam kako bi ja dvogodisnje dijete na to stavila, cini mi se da je dijete tad vec preveliko?
Bez problema, na prematalici ima nastavak onaj drveni kakav ti zelis i gore onaj mekani dio, s tim da je fakat veliko dijete i dobro funkcionira 💪 pretpostavljam da bi bez tog drvenog nastavka bilo tesko, odnosno premalo mjesta za tada vec preveliko dijete
It's a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji