Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    21. Travanj 2021. 16:27

mara5

ana0310

Ja sam uzela stokke kadicu, taman ju uguram izmedu kade i vesmasine kad ju sklopim, milina, ima i odvod :D stalak nisam uzela jer je skup i imam vesmasinu na kojoj bude kadica :)

Bas je skup stalak, a moze samo do 10 kg 😏

Moze mi netko linkati pliz na stalak? Ja ne nalazim tu u Engleskoj, a kak i inace oboje imamo problema s koljenima, cini mi se da bi to bilo pametno. Usparala sam na kadici koja je dosla na poklon tak da moze stalak za mentalno zdravlje :)

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

mara5
    21. Travanj 2021. 16:31

Amber

mara5

ana0310

Ja sam uzela stokke kadicu, taman ju uguram izmedu kade i vesmasine kad ju sklopim, milina, ima i odvod :D stalak nisam uzela jer je skup i imam vesmasinu na kojoj bude kadica :)

Moze mi netko linkati pliz na stalak? Ja ne nalazim tu u Engleskoj, a kak i inace oboje imamo problema s koljenima, cini mi se da bi to bilo pametno. Usparala sam na kadici koja je dosla na poklon tak da moze stalak za mentalno zdravlje :)

https://male-stvari.hr/proizvod/stokke-flexi-bath-stand/

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

miska
    21. Travanj 2021. 16:38

I ja sam kupila stokke kadicu bez stalka. Slazem se da je preskup. Nego, ja upravo dobila od hippa paket 😊
    Mini bocica bademovog ulja, jedna pelena vel 1, vrecica caja za trudnice, 2 kupona od 1 i 2 eura za kupovinu i neke brosure u vezi trudnoce, dojenja, kupanja bebe... Simpa je skroz. 😊

Aneee
    21. Travanj 2021. 16:43

miska

I ja sam kupila stokke kadicu bez stalka. Slazem se da je preskup. Nego, ja upravo dobila od hippa paket 😊
    Mini bocica bademovog ulja, jedna pelena vel 1, vrecica caja za trudnice, 2 kupona od 1 i 2 eura za kupovinu i neke brosure u vezi trudnoce, dojenja, kupanja bebe… Simpa je skroz. 😊

I ja dobila danas taj paket 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Amber
    21. Travanj 2021. 16:44

mara5

Amber

mara5

ana0310

https://male-stvari.hr/proizvod/stokke-flexi-bath-stand/

Hvala ti Mara... fakat je skup taj stalkic. Mozda cemo mi ipak to na stolu rijesiti :) 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Aneee
    21. Travanj 2021. 16:45

https://www.amazon.de/dp/B0778W3YYC/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_CTNZN5QDGFGV1RT06MS4?_encoding=UTF8&psc=1
    Evo naša kadica...jednu imam za hrvatsku I jednu ovdje 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tinchy_07
    21. Travanj 2021. 17:17

Cure na mirovanju, kako kratite vrijeme? Osim knjige i netflixa? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Tonks6
    21. Travanj 2021. 17:47

Tinchy_07

Knjige, netflix i forum😂😂 kad nemas kaj drugo radit🤷‍♀️

matea1989
    21. Travanj 2021. 18:34

Tonks6

Tinchy_07

Knjige, netflix i forum😂😂 kad nemas kaj drugo radit🤷‍♀️

Isto, plus imam brata u OŠ koji je sad online i potpuno nezainteresiran za školu i u pubertetu pa mu glumim i učiteljicu dok svi ostali rade 😆😆😆

MariLove12
    21. Travanj 2021. 19:03

tweetyca

Ja ne znam kako bi ja dvogodisnje dijete na to stavila, cini mi se da je dijete tad vec preveliko?

Bez problema, na prematalici ima nastavak onaj drveni kakav ti zelis i gore onaj mekani dio, s tim da je fakat veliko dijete i dobro funkcionira 💪 pretpostavljam da bi bez tog drvenog nastavka bilo tesko, odnosno premalo mjesta za tada vec preveliko dijete 

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.