Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    21. Travanj 2021. 10:55

tweetyca

Matea, uzela sam ga s Wisha. to je jedino mjesto otkud mogu narucivat u Svedsku bez da carine. Tebi bi preporucila i da pogledas na AliExpressu. Za ruksake sam procitala na Fejs grupi Recenzije by Mame i Trudnice da su odlicni . A i nekad ih se zna nac za toliko malo novaca da bi ih narucila i ako pukne za mjesec dana pukne

Hvala, evo naručila s Alija, trebalo bi doći za mjesec dana pa ćemo vidjeti 😆😆

Evo link ako još nekom treba
    https://a.aliexpress.com/_mqws5WL

A za ruksak ću još vidjeti, ne bi ni ja neki preveliki, nisam ni skužila te dimenzije 😆😆

Aneee
    21. Travanj 2021. 10:57

Bojana2017

ana.b.

E cure šećer nataste mi je 77 mg/dl ili 4,3 mmol/l
    Odličan…bas me zanima kakav će biti nakon doručka 😄

Odlično, ma to će biti sve super, vidjećeš
    Ja sutra idem u Bosnu, jeeeeeee, napokon da vidim mamu i sestru, nismo se vidjele 3 mjeseca, i da donesem stvari za bebu i kolicaaaaaaaaa, i onda sam spremna.
    Samo još da se beba okrene kako treba

Okrenut će se ima još vremena samo ne brini 😊
    Ideš i ti na put 😁😁 najbolje sad dok još možemo, jer kasnije ćemo biti sve tromije 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    21. Travanj 2021. 11:22

ana.b.

Bojana2017

ana.b.

E cure šećer nataste mi je 77 mg/dl ili 4,3 mmol/l
    Odličan…bas me zanima kakav će biti nakon doručka 😄

Odlično, ma to će biti sve super, vidjećeš
    Ja sutra idem u Bosnu, jeeeeeee, napokon da vidim mamu i sestru, nismo se vidjele 3 mjeseca, i da donesem stvari za bebu i kolicaaaaaaaaa, i onda sam spremna.
    Samo još da se beba okrene kako treba

Okrenut će se ima još vremena samo ne brini 😊
    Ideš i ti na put 😁😁 najbolje sad dok još možemo, jer kasnije ćemo biti sve tromije 😅

E da, bolje sad dok još možemo, mada sa +4 kg se stvarno osjećam dobro, nemam bolove, nije mi teško ništa, ali mi je više zbog toga što je beba nisko, pa da ne bih nešto preforsirala.
    A i sad da vidim svoje, prije poroda pa poslije ko zna šta će biti sa koronom i sa putovanjima 
    Nadam se da će se okrenuti, jer mi je Iskra u ovom periodu trudnoće već bila lijepo okrenuta i nije se micala do poroda nikuda, seka malo zeza 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Toncica24
    21. Travanj 2021. 11:25

Cure sta mislite o komodama koje su ujedno i kadice na onoj prvoj polici.
    Moja svekrva kaze da je to super,ja bi volila misljenje vas ako znate jel neko to koristia.
    Gdje ste vi uzimale komode?
    Tenks

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

Tinchy_07
    21. Travanj 2021. 11:38

Kiflica ako se ne varam, ja sam si zalijepila na podlogu gumene podloske da se ne klize. A mozes u ako imas ono vruce ljepilo pa po rubovima istockat.
    Ja sam isto na malm komodu s 4 ladice samo tu podlogu i od kad su podlosci ne klize se, a kad beban dođe ako vidim da ne valja budem uzela u lesnini imaju podloga za presvlacenje sa drvenim ispod pa se def nece klizat. Susjeda ima isto malm tako s podlogom, bez onog nastavka i kaze nikad problema.
    Toncica ja isto nikad nisam cula dobra iskustva sa tima sta su i kadica i stol za presvlacenje. Vlastitog iskustva nemam, ali kad sam trazila stol za presvlacenje svi s tim kadicama ispod su mi djelovali nepouzdani, pogotovo ti jeftiniji, to nestabilno dok je prazno, a kamoli kad napunis. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Bojana2017
    21. Travanj 2021. 11:38

tweetyca

Ma joj Bojana! Iskra & Iris, predivno!!!
    Okrenit ce se ona, ja se nisam okrenila mami do dana poroda, rekla je da joj nije bilo ugodno
    Drago mi je da putujete, malo me smiri kad pocnem panicarit sto cu morat putovat u vasim tjednima. Dan nakon sto sam stigla u Hrv sam bila kompletno unistena a to je bilo ima 4 tjedna. Avion 1, avion 2, auto, ubilo me, spavala bice 12h.

Tweetyca hvala, i meni se sve više i više sviđa i ime Iris i kombinacija njih dvije 
    Što se tiče putovanja kod mene kratko traje stvarno, iz Pule do Dubice (Bosna) imamo 3,5 sata, najviše 4 kad je gužva, tako da nije neki napor.
    Mene malo brine što mi dr stalno ponavlja da mirujem više (pa bih zato put obavila čim prije da sve imam spremno), a ja stvarno nisam aktivna kakva sam inače  
    Mada, realno, sa djetetom od 3 godine nema puno ležanja, tako da slušam svoje tijelo i odmaram i krećem se normalno. 
    Toncica ja sam imala tu komodu sa kadicom, ali evo iskreno kadicu nikad nisam koristila, nijednom. 
    A i presvlačenje je bilo svuda više nego na komodi, tako da ovaj put idem bez komode, ali naravno ,to je moje iskustvo, ne mora značiti da će drugim curama tako biti, možda je nekom to super bilo.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

miska
    21. Travanj 2021. 11:42

Ja imam potpuno nov sivi nepropusni ruksak (univerzalni, ne presportski nego vise sminkerski) normalne velicine pa cemo njega koristiti umjesto onih koji su za stvari za bebu jer mi se ti cine bas preveliki. Jedan dan sam vidjela jednu mamu s tim na ledjima i izgledala je kao da ce se prevaliti na ledja od tezine i velicine tog ruksaka 😵 
    I uzeli smo one dvije kukice s kojima se zakace torbe na drsku od kolica pa ne moramo nositi. 😊 Ja ne znam jel stvarno treba hrpetina stvari kad ides negdje pa to teglis ko mazga ili svi natovare stvari u te prevelike ruksake?! 🤔

• Toncica24
    21. Travanj 2021. 11:47

tweetyca

Toncica - cisto sumnjam da ti je svekrva to koristila?
    Ja nisam cula niti jednu dobro recenziju za takve komode, mame obicno kazu da im je bilo neprakticno. Moji su izvodili to tako da bi kadicu stavili ili na stol u kuhinji ili na krevet ili na kauc, i onda spuzvu za prematanje do kadice, na njoj bi bio rucnik za obrisat bebu i pelene itd. Kad su bebe malo narasle tusirali su se s njima u kadi.

Je,imam mladu svekrvu koja ima sina od 11 godina i koristila je i kaze super je to njoj bilo.
    Meni se iskreno to bas i ne cini prakticno 🤔
    Hvala vam razmislit cu

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

Bojana2017
    21. Travanj 2021. 11:47

miska

Ja imam potpuno nov sivi nepropusni ruksak (univerzalni, ne presportski nego vise sminkerski) normalne velicine pa cemo njega koristiti umjesto onih koji su za stvari za bebu jer mi se ti cine bas preveliki. Jedan dan sam vidjela jednu mamu s tim na ledjima i izgledala je kao da ce se prevaliti na ledja od tezine i velicine tog ruksaka 😵
    I uzeli smo one dvije kukice s kojima se zakace torbe na drsku od kolica pa ne moramo nositi. 😊 Ja ne znam jel stvarno treba hrpetina stvari kad ides negdje pa to teglis ko mazga ili svi natovare stvari u te prevelike ruksake?! 🤔

Nažalost sa malom bebom stvarno treba hrpetina stvari, naročito mamama koje ne doje, sa bocom, hranom, i šta znam čime sve ne. Pelene, dekica, za presvući nešto, za mamu voda, ma uvijek treba nešto. 
    Mada je meni sve stajalo u onu torbu od ispod kolica i torbu koja se zakači na kolica, koja je došla uz njih.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    21. Travanj 2021. 12:05

Evo samo da javim i sat vremena nakon doručka je 108mg/dl ili 6mmol/l
    Još za doručak pojedem i mermelade doduše od 40% manje šećera ali svejedno...mislim da nemam dijabetes 😊 ali eto nastavljam mjeriti do ponedjeljka pa im nosim dopis

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.