A odjeća za izaći, ma imam i ja haljina na izvoz koje bi mogla obući ali ova mi se baš svidila, a nisam si dugo nešto kupila osim novih grudnjaka i traperica za trudnice pa bi se rado počastila. 🙈🙈🙈
Baš tako, dovešćemo se u red mi, samo da nam bebice dođu kako i kad treba
ahahahaha već vidim kod sebe akciju na ljeto, dvije cure, i ja u pokušaju da sve dovedem u red.
Muž je ljeti jako zaposlen i u drugom gradu, tako da.... biće mi veselo
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana bas si fit 😁
https://ibb.co/kBfdNy8 stigla minigreeny narudzba, prezadovoljna sam 😍
Taj pixie prekrivac mi je predivan!!! Skicam ga i ja! A koji je ovaj tamniji? Jel to swaddle dekica??
Da swaddle tetrica, cita miz nes o swaddlanju pa sam uzela par vecih, nek se veseli 😂
2021. M 💗
Meni još frendica donila robice od svoje male pola s etiketom još, kad sam vidila koliko toga ima zlo mi je došlo i obećala sam sama sebi da ništa više ne kupujem, neće stići ni jednom sve obući... Jedino još ruksak i kozmetiku za sebe i bebu i to je to.... A još sam ja racionalna koliko toliko, šta je s ljudima koji se ne mogu kontrolirati ja ne znam....
Mi planiramo uzeti joie kolica. Ono sto mi trrba je torba za ta kolica jer oni nemaju dodatno torbe. Jel ijedna od vas mozda zna koja torba ide uz joie kolica ili je sasvim svejedno?
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ma meni ste sve slatke. Za Bojanu smo zakljucili da je pocascena genima i odrzavanjem prije trudnoce.
Ja u ovoj T izgledam bolje nego u prvoj T. Recimo da u 30tt imam trbuh kao Bojana u 38tt 😁
Sto se tice izlaska, bit ce ljeto, a na mene ce haljina, lagana i prozracna da mogu izbacit sisu po potrebi 😊 ovisi di rodim al imam voznje oko sat vremena. Treba mi full udobnost i prakticnost. Prosli mj sam se pocastila sopingom jer ko zna kad cu opet, a sve mogu koristiti i nakon T.
Jastuk za spavanje imam zapravo samo trokutic tj. Dva trokutica povezana s malo tkanine...dobro su posluzili. Kod nas ce biti rostiljanje, po danu leđa i trbuh, po noći bokovi.
Olivera i tvoj odgovor je doslovno nastavak mog stanja. Od 31tt kao da me netko iskljucio ukupno....isto stanje kod mene!
url=https://lilypie.com]
Mislim da ti je to svejedno. Ja ću ruksak. Vidjela sam još jedan dobar osim Molly, ali moram ga opet naći i provjeriti dimenzije. Uglavnom pitao je netko kako kratimo vrijeme. Ja shoppingom 😂😂😂 Upalim si seriju il nešto i onda opet guglam i tražim dok gledam 🙈
Što se tiče organizatora ja bi rado oxo plastični s ladicom, ali to očito kod nas nema. Što god nađem ne dostavljaju u RH, pa mislim da ću s alija pletenu košaru za pelene. Od nekog je konopa i mrvicu manja od onog što su neke cure jučer uzimale.
E da, koliko vidim popust je u h&m 20% na dječju robu i robu za mame ako se potroši iznad 40€. Nisam još provjerila, punim košaru 😂
Ne kupujem vise nista do 5og mjeseca. Nisam. Ne. Ne kupujem !!!
Hahahahahahah ja sam stedila i do sad skupljala robicu, prosli mj sam istrazila sve da vidim kaj nam treba i kaj zelim i sad sam laganini krenula samo sibati narudzbe 😁 brzo mi vrijeme leti, ne mogu vam ni opisati... jos kako radim, dodem doma s posla i gotovo, to je to od mene, nemam snage ni zivaca za hodanje po ducanima, sve pokusavam online naci 😅
2021. M 💗
Bojana2017 izgledaš 🔝
I u trudnoci i na ovoj slici nakon. Svaka ti čast. Trebala bis ti to pretvorit u posao skidanja kila i dovođenja u red nakon poroda.
Ja sam dosta u uredu i u voznji, ali neovisno o tome lijena sam za vjezbat, rekla sam si da se moram dovest u red nakon poroda. Jedno vrijeme sam isla na hard body, ali uganula glezanj kuci i to mi bila izlika da prestanem. Prije postupka sam si rekla dovest cu se u red te krenula s trcanjem, ali srecom dobitan nam je bio prvi postupak tako da vjezbanje odgađam.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji