Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    21. Travanj 2021. 06:48

ana.b.

Mirjamobožavam hvatac snova..imam skoro u svakoj prostoriji 😍
    Mara5nekad pomislim da pretjeram sa shopingom…ali onda kad vidim sve ovo, a I prva beba..pa želim da je sve savršeno 🥰
    Sreća nije curica, bila bi već odavno u minusu 🤣
    Evo za one koje nisu stigle vidjeti
    https://ibb.co/LnsSxHn
    Iako još nije gotovo 🙈
    .
    Opet u 3 budna. Polagano ulazi u naviku 😒
    .
    Ja još nemam kremice, ulja i sl. jer još uvijek se dvoumim sta mi treba a šta ne 🤷🏼‍♀️
    Za bebin pupak npr dosta samo octanisept? Ili?
    Panten proizvodi su oke?
    Pavliceva mast? To sam htjela uzeti u ljekarnoj, ali jedna je (ako se dobro sjećam) tu pisala da nije dobra. Ili se varam 🤔

Pavloviceva mast (koliko sam ja gledala) ima kancerogene sastojke. Ovo drugo vjerojatno mislis Penaten - oni imaju nesto ok, nesto bas i ne.
    U pocetku treba topla voda, blazimice, mozda koja kap dobrog bademovog ulja i to je sve. Za kasnije cu ja koristiti Laveru, Weledu, Alverde, ovisi sto mi bude pasalo. Npr. Weleda ima odlicnu kremu za guzu. 

Lullaby
    21. Travanj 2021. 07:05

Ja sam za guzu mislila jgl, a ostalo hipp iako isto na početku samo bademovo ulje. Mada nisam gledala sastojke. To ovako što sam čula od frendica da im se pokazalo najbolje.

Bojana2017
    21. Travanj 2021. 07:25

Ana.b divna sobica, sve je prelijepo. Ja sam ovako nešto uzimala 😀 i za prvu curu i sad za drugu 😊
    https://ibb.co/qkBnrBw
    https://ibb.co/yXFHXt4
    Što se buđenja tiče kod mene oko 3 ili 4 ujutru obavezno. Nekad uspijem lako zaspati poslije a nekad borba sa snom.
    Je li neko koristio biobaza kreme za guzu? 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• snje
    21. Travanj 2021. 07:45

miska

ana.b.

Mara5nekad pomislim da pretjeram sa shopingom…ali onda kad vidim sve ovo, a I prva beba..pa želim da je sve savršeno 🥰
    Iako još nije gotovo 🙈
    .
    .
    Ja još nemam kremice, ulja i sl. jer još uvijek se dvoumim sta mi treba a šta ne 🤷🏼‍♀️
    Panten proizvodi su oke?
    Pavliceva mast? To sam htjela uzeti u ljekarnoj, ali jedna je (ako se dobro sjećam) tu pisala da nije dobra. Ili se varam 🤔

Pavloviceva mast (koliko sam ja gledala) ima kancerogene sastojke. Ovo drugo vjerojatno mislis Penaten - oni imaju nesto ok, nesto bas i ne.
    U pocetku treba topla voda, blazimice, mozda koja kap dobrog bademovog ulja i to je sve. Za kasnije cu ja koristiti Laveru, Weledu, Alverde, ovisi sto mi bude pasalo. Npr. Weleda ima odlicnu kremu za guzu.

Potpisujem - topla voda i hladno presano bademovo ulje. Radije birajte prirodnu kozmetiku, srecom, ponuda je sve veca i dosta toga je dostupno svuda. Zato ne apliciram za sve ove trudnicke pakete jer nisam sklona ni johnsonsu ni hippu...daleko su od prirodnog. Biobazine sampone sam pocela kupovati kad mi je prvorođena bila nekih 1.5 god, ok su.

ana0310
    21. Travanj 2021. 07:46

Sto se imena tice ne moze se svima ugoditi i to je izbor roditelja. Mi smo se dvoumili izmedu 2, naslusala sam se svakakvih komentara, iskreno na kraju je presudilo testiranje imena u svim uvjetima 🤣😂😁 a ne ti komentari. Nekako smatram da je to nasa stvar.

A sto se tice kupovine stvari za malu, isto sam se naslusala svega i po zenama koje su vec mame ispada da nista ne treba i da je sve nepotrebno i da bebi ne treba ni robica takoreci 😅 al prestala sam se opterećivati puno ( i ispitivati ).  Prva nam je beba, naša, kupit cemo sto zelimo i ono sto smatramo da je potrebno i to je to. 

2021. M 💗

mara5
    21. Travanj 2021. 07:55

ana.b.

Iako još nije gotovo 🙈
    .
    .
    Panten proizvodi su oke?

Vec smo tu pisali da je ova iz ljekarne  sa sto naziva, i pavlovic i ivic i djecija mast itd, pa su cure pisale ok, ali za ove iz dm da imaju talk.. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Mare87
    21. Travanj 2021. 08:44

tweetyca

Ja sam kao organizator za stol za presvlacenje uzela nesto ovako
    https://www.experiencedmommy.com/wp-content/uploads/2018/01/Brolex-baby-diaper-caddy.jpg
    sa Wisha, samo sa ”koznim” smedjim ruckama. Cini mi se prakticno da ga mogu nosit iz jedne prostorije u drugu💪
    Jos mi treba nekakav manji organizator za stvari koje ocu pri ruci dok dojim, al to cu probat nac u Ikei 😁

Je ti to vec stiglo? Zadovoljna si?

• Ivančica_Maslačak
    21. Travanj 2021. 09:15

Lullaby

Mene isto muče ti di se plaća dostava pa trpam svašta i kombiniram samo da si opravdam trošak dostave 😂😂
    Kiflice nisam ih pegalala jer čekam da muž ofarba i sklopi ormar. Do tada ništa ne perem, pa nemam pojma kako će se ponašati. Mislim da nema smisla muslin peglati. Lijepo izgleda i bez toga. A ja inače ne peglam apsolutno ništa osim onog što ću taj dan nositi ako je zgužvano. Prije sam napeglavala i znojila se, trpala u ormar i onda kad bi izvadila opet zgužvano. Zaključila sam da mogu biti idealna domaćica ili uživati u životu i ispijati kavu s mužem 😂 Tako da ja operem sve, očistim koliko treba da je čisto, ali sad da ću se ubijati ko na početku da sve bude kristalno. Ne hvala 😂😂 Sad mi mama dođe oprati otkad ležim doma. Pere pod 2 sata, izludi me 😂

Potpisujem ovo...ista sam 

Mia 🥰 termin 27.7.

• Ivančica_Maslačak
    21. Travanj 2021. 09:41

Što se imena tiče uvijek će biti osoba kojima se neće sviđati i osoba koje će komentirati. No, ukućani i bližnji će se naviknuti s vremenom na ime koje god vi odaberete. 
    Za dečka je tata birao ime, tako da je na meni da izaberem za curu (bit će Mia).

Što se podloga za prematanje tiče, nisam kupovala uopće jer se na kraju svelo da sam dijete presvlačila uvijek na krevetu, ispod podloga (slično kao poplun) i preko tetra pelena. Većina namještaja ostaje kasnije neiskorištena, pa tako da nema potrebe bespotrebno kupovati.

Kremicu za svrbež tijela sam koristila od Herbalifea, miri na lubenicu i super mi je i za pete jer mi je rijetko što pomagalo.

Kremicu za bebu koristim iz ljekarne, a ako ne nešto teži osip i sl. super mi se pokazala Bepanthen.

Mia 🥰 termin 27.7.

MariLove12
    21. Travanj 2021. 09:45

tweetyca

Mi cemo uzeti nastavak za Malm komodu za stavit prematalicu na nju, na taj nastavak mogu zakacit to ja mislim

Tweetyca mislis da bi Malm funkcionirao i bez nastavka? Moj plan je nekako bio staviti na Malm samo podlogu, onako bočno, ovaj đir https://ibb.co/fXNhYbP ili mozda na Hemnes https://ibb.co/nkNgg8d

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.