Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonks6
    17. Travanj 2021. 09:59

Luckyy42 meni su gaćice mokre svaki put kad se malac okreće, a doktori vele da plodne vode ima dovoljno🤷‍♀️ a da ne velim da misli da mi je mjehur trampolin😅

Mallla
    17. Travanj 2021. 10:11

Raven7

Sto se tice dodatnog krevetica mi isto razmisljamo o kinderkraftovom neste, ali i o ovome:https://www.magicbaby.hr/babymoov-lezaljka-compact-relax-4u1.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=MB+-+Product+Catalog+Sales&utm_content=All+Products+-+Catalog+sales&fbclid=PAAabnwSdr4DRMxnRvwiJS7eRxbv93bTzg_NRuKaQ1DhE1ka0sS2-FJhad6sc_aem_AV_Fb9xxPJ3Wn8IJIazbYvMdrR8pgrgnPwWYTIDGQ1cUriK16fi4yFGILNsdRXiRfnZBA8lAgyfD8hxsTplfO-hjT6S52nMeWqBXgGBMLJsBUQ

Ima li itko iskustva s ovakvim tipom lezaljke?

Nemam iskustva al cini mi se bas prakticna i lijepa, pogotovo za manje prostore. 

url=https://lilypie.com]

Aneee
    17. Travanj 2021. 12:18

Sva ćemo mi dogurati bar do 37./38. tjedna 😊😊
    I ja stalno mijenjam donji ves jer sam konstantno mokra pa eto ipak imam višak plodne vode 🤣🤣 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Tonks6
    17. Travanj 2021. 12:25

Luckyy42

Tonks6eto, pretpostavljam da je onda to sad sve novo normalno😁😂
    Koliko je tebi tjedana?☺️ Sori trudnicki mozak, ne pamtim nis, hvala bogu na tickerima😆😂

U 28 sam ušla danas. Stalno si razmišljam da si uložak stavim jer su mi gaćice i hlače stalno mokre🙄
    E a dal se vama događa da se po noći tolko oznojite da budete skroz mokre? Već mi to ide na živce kaj se u noći budim sva mokra. 

Lullaby
    17. Travanj 2021. 12:38

Meni stalno hladno Nafrljila klimu, muž se davi

• Tonks6
    17. Travanj 2021. 12:48

Tweetyca tak mi je bilo u prvoj trudnoci, vjecito vruce, vani snijeg pada, a ja u kratkim rukavima paradiram😅 i ja spavam tak u majici al sam svejedno mokra sva.
    Lullaby a jesi me sad nasmijala😂😂 nek se davi, ti si ta koja je u drugom stanju 

miska
    17. Travanj 2021. 13:12

Ocito je novo normalno imati mokre gace i uloske 🤣
    Ja koristim one male dnevne, jer da ih ne koristim mijenjala bi gace 10 puta dnevno haha.
    Svaka cast vama sto mozete putovati. Meni je i inace previse biti u autu 12h do HR, pa znamo prespavati u Sloveniji na pola puta i usput nesto obici (Bled, Bohinj, Ljubljanu, svake godine nesto novo). Trudna nema sanse, pogotovo ne sad pred kraj. 

miska
    17. Travanj 2021. 13:14

Meni je stalno vruce, znojim se stalno i budim nocu ili na wc ili piti vode. A inace sam zimogrozna pa mi ovo cudno.

• Tonks6
    17. Travanj 2021. 13:16

Sad mi je lakse kad visim da smo sve u istom problemu😂😂

Bojana2017
    17. Travanj 2021. 15:32

Isto i kod mene, stalno gaćice mokre, znojim se, curi uvijek nešto 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Sutra ulazim u 30 tt 😱 kad prije? 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.