Evo ova https://minigreeny.com/organic/njega/tetra-pelene.html. T-tomi su mi najčvršće, valjda će omekšati malo nakon pranja.
ana.b meni ne djeluje visok jer u sredini ima rupu, a ovaj dio di je vrat je isto snižen. Baš sam ga sad izvlačila iz navlake i gledala. Ali vidjet ćemo kad beba dođe. Teško mi je pola toga procijeniti.
Je li tko od vas uzimao ljuljačku/njihaljku/ležaljku? Nisam još odlučila što bi.
A što se tiče ovih četki i toga, mislila sam uzeti Aventov set. Samo me muči što mi ne djeluje neka prirodna četka…
Da, ni meni koala jastuk ne djeluje visok, ono gdje je rupa je prakticki samo jastucnica, isto tako i di ide vrat 😅
2021. M 💗
ana.b imaš li rolice ili trokutiće? Ja bi isto uzela za bočno spavanje. Fora je ovo za ležaljku i hranilicu
Ja imam trokutice.
Da stvarno je super i praktično a i čini se jako kvalitetno 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja 80% stvari sam sa amazona uzela 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Lako tako :D
Meni je amazon u SADu super, ali ovo po Europi ukljucujuci Svedsku i Njemacku, jedva se snadjem koliko izbora ima a koliko lose mi ta njihova trazilica suzi izbor. Pa se izivciram.
Ja sam još dok smo radili na bebi spremala na listu želja sta mi se sviđa. Pa još kako sam od početka trudnoće doma, onda sam imala dovoljno vremena da sve iztrazim dodatno 😄😄
I još uz to imam prime pa mi je na sve njihovo besplatna poštarina i dođe brže 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Najviše što mi je bilo zadalo posla u istraživanju je alarm za bebino disanje i kamera.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Rio zao mi je za stres koji si prosla. Znam da u Os ima groznih doktora. I koliko god covjek misli da su stariji dr bolji jer su iskusniji, cesto ispadnu grozni, bezosjecajni. Bitno da je sve ok. 😊👍
Ja sam jucer imala slicnu situaciju. Imala sam bas dosta vodenastog iscjetka, a dosad sam imala malo i to nikad nije bio tako vodenast. I plus bolovi u ledjima.
Kupila ph test, napravila dva i svaki pokazao mogucu plodnu vodu. I ja u paniku i otisla u bolnicu. Imali su par poroda, hitan carski, tako da sam ja provela 5h u bolnici, vecinom cekajuci. Ali barem mi je jedna sestra donijela veceru kad sam rekla da imam gest. dijabetes pa sam i to probala. I mogu vam reci da je stvarno ok. Imam cak i sliku hh.
Napravili opet test na plodnu vodu, ctg, uzv, sve je bilo ok. 😊 I bebac vec sad ima preko 1500g (30.tjedan) sto je po rijecima doktora u plusu preko 200g. I rekao je da bi mi trebali pomjeriti termin 3 dana ranije. A ja cijelo vrijeme imala osjecaj da je mala beba 😆
U ponedjeljak imam termin kod mog gin pa cu vidjeti sta on kaze.
Iako sam krepala cekajuci bilo je olaksanje cuti na kraju da je sve ok. 😊
Bila sam u tolikoj brizi da sam rekla muzu da u ponedjeljak pakiram kofer i ruksak sa vodom i hranom, da budem spremna. Nikad ne znas kad se tako nesto moze zakomplicirati, pa bolje poceti sa pripremama ranije.
Miska drago mi je da je i kod tebe na kraju sve u redu, mada razumijem koliko si se prepala i načekala.
Samo da sve bezbjedno dođemo do 36-37 sedmica pa onda nek polako krenu bebe.
Moj pregled je u utorak i jedva čekam šta će mi reći za bebu. Nisam bila 2 mjeseca na UZV i nemam pojma kolika je.
Nakon toga planiramo u Bosnu, opet, valjda nas Korona neće zeznuti ovaj put. Trebam pod hitno po stvari za bebu 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sto se tice dodatnog krevetica mi isto razmisljamo o kinderkraftovom neste, ali i o ovome: https://www.magicbaby.hr/babymoov-lezaljka-compact-relax-4u1.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=MB+-+Product+Catalog+Sales&utm_content=All+Products+-+Catalog+sales&fbclid=PAAabnwSdr4DRMxnRvwiJS7eRxbv93bTzg_NRuKaQ1DhE1ka0sS2-FJhad6sc_aem_AV_Fb9xxPJ3Wn8IJIazbYvMdrR8pgrgnPwWYTIDGQ1cUriK16fi4yFGILNsdRXiRfnZBA8lAgyfD8hxsTplfO-hjT6S52nMeWqBXgGBMLJsBUQ
Ima li itko iskustva s ovakvim tipom lezaljke?
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Rio uzas, ne znam uopce sto reci na takvog doktora, tako olako prikacit dijagnozu....Bogu hvala da te uputio dalje i da je sve u redu!
Lucky drago mi je da si kuci i bit ce sve dobro, na kraju ces prekoracit termin, tako to biva 😉
Ana b tvojq beba uopce nije tako velika, to je normalna kilaza, tj. Uredan nalaz. Kilaza se procjenjuje po obujmu tako da tvoj malac moze bit dugonja pa mu zapravo pokaze da je teži i sl. Dakle UZV procjene su samo procjene. Osim toga mi smo sve razlicite u kilazi pa tako i bebice. Tvog dr trenutno zabrinjava tvoe dobivanje kilaze i "visak" plodne vode. Bolje da odes kod interniste i da ti kaze sve je u redu!
Cerviks se provjerava vaginalnim pregledom, ne mogu oni drugacije vidjeti kakvo je dole stanje!
url=https://lilypie.com]
Ja necu uzimati nista zalezanu glavicu, pa ne znam nikoga tko je "zalezao" glavicu lezanjem i okretanjem s boka na bok, malo leđa i trbuh...to bi prošlo za bebe koje su 0 do 24 na leđima i/ili imaju genetsku predispoziciju za zaležanu glavicu.
Ovaj jastuk povišenje u slučaju prehlade je ok al opet ne treba trošit lovu kad se sasvim fino pod madrac stave 2 knjige i madrac bude ppvišen u dijelu prsa.
Te alarme za disanje i to ne vidim svrhu samo cistu vadiparu, al dobro.
Babyphone planiram uzeti zapravo wifi kameru koja se poveže s mobitelom tako da kad zatreba možemo i muz i ja glediti...ionako je mob uvijek s nama. Al to necu odmah nego tamo kad se rodi kad krenu babinje i kad femili ponudi sta ce nam kupiti 🙂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji