Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    16. Travanj 2021. 16:16

Koliko se sijecam Rio ti si iz Os, koji doktor te primio?
    Zao mi je sto si prolazila takav stres :(, najbitnije da je sa tvojim malcem sve ok🤞💙 
    I jesu na kraju ustanovili o cem se radi?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Dominique_i_bebita
    16. Travanj 2021. 16:22

Ajme Rio...zao mi je zbog iskustva, al sva sreca da je bio u krivu i da je tvoj bebac ziv i zdrav!!  Uzas kakva neprofesionalnost i hladnoca..bas sam se rastuzila kad sam citala, mogu mislit kak je tebi bilo
    .
    Cure pomagajte...jel se ijedna do sad uhvatila u kostac s platnenim pelenama? Ja vec dugo prikupljam informacije, danas krenula opet trazit konkretno sta cu, al opet ne znam di krenut, di nabavit, kolko komada itd.. bome sam isfrustrirana! 
    Za sad mi se najvise sviđa ona all in two opcija koja sadrzi vanjski, nepropusni cover + unutra se dodaju ulosci i tu ima sto kombinacija tih umetaka.. super je sto se ne mora svaki put mjenjati vanjski dio nego samo ti unutarnji ulosci.
    Nek netko jos da svoj insight please! :D

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Bojana2017
    16. Travanj 2021. 16:28

MariLove12

Drago mi je da je sve dobro ❤️
    Bojana, hlače su super ali kakoooo… Kako si uspjela do sada? 😅

Do sad sam mogla skoro sve zakopčati 🤷🏼‍♀️ a u prvoj trudnoći kad je stomak narastao bila već zima i vrijeme za haljine, čizme 🤩🤣
    Sad mi još nije ugrijalo za haljine a nije mi ni za čizme i zimske haljine pa reko mogu trudničke hlače sad 😉
    Ajme Rio pa to je strašno, da se tako ponaša doktor, baš je kreten, sram da ga bude.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    16. Travanj 2021. 16:34

tweetyca

Bojana woohoo, super su hlace!! I pupica!
    Ja jos nisam sa stomakom tolika da ljudi pripoznaju da san trudna, al mama to ponosno dijeli sa svima 😂

Nije se ni kod mene vidio prije 5 sedmica, sad je narastao, a i vrijeme je 😊😊
    Ne brini, i tvoj će polako narasti, ubrzo 😉
    Hvala na komplimentima cure 🥰
    Da da Mimica, shopping odmah poslije izolacije. Jedan od rijetkih dana se zadesio da je mala u vrtiću, muž na poslu, a ja slobodna 😉
    Pa sam malo uživala

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Mimica2
    16. Travanj 2021. 18:51

Rio 😳😳 Ja ne znam, nemam komentara na ovo postupanje liječnika. Drago mi je da se sve dobro završilo i neka tako i ostane 🙏
    Ana, meni to isto nije jasno da nešto extra plaćaš. Meni su recimo danas iznimno vadili krv da provjere tsh zbog visokih otkucaja srca i to je ginekologinja naglasila da ide preko zdravstvenog i nisam ništa platila. A moja KK ima taj neki famillienbonus gdje šaljem sve račune šta sam platila u trudnoći i vraćaju mi novce, ne sve, ali većinu. A one što ne vraćaju ostavljam za Steuerberatera.
    Lucky, sutra ćemo na put, rano ujutro. Obavezno nosim jastuk sa sobom 😄

Termin 18.06

• Mimica2
    16. Travanj 2021. 19:01

Ana, i da, možda se bolje uputit u bolnicu, kažeš nešto da te boli, zateže, pa ti naprave kompletne pretrage i ne platiš ništa 🤷‍♀️🤫

Termin 18.06

Dominique_i_bebita
    16. Travanj 2021. 20:09

tweetyca

Dominique - ja sam dosta proucila i savjetovala se s frendicama koje su koristile platnene i mamom. Zavrsila na izboru tetri/ulozaka i zastitnog covera. Tetri sam uzela u lesnine, sa mall.hr sam uzela uloske xkko od bambusa bas za ovu svrhu i snappy kopce, treba mi jos tetri da ne moram prat svaki dan, to cu uzet t-tomi s mall.hr. Onda zastitne gacice sam uzela dvoje od boo and boo, usile su mi custom pattern i predivne su. Jedne newborn velicinu jedne ”univerzalne”. Uzela sam od njih i nocne bambus koje dodju s uloscima. Onda sam narucila i od Dottie diapers and more jos pelena razlicitih njihovih tipova da vidim koji ce nam najvise odgovarat. I jedne nocne od njih takodjer. kod obe sivalice sam dobila i nesto popusta i sve sam kontaktirala preko fejsa prije. Takodjer sam dobila preporuku za Kreativni kutak, ali su mi dottice bile lijepse. Ovo s kombom ulozaka i onda zastite preko mi vise odgovara jer ako cu cisto moderne platnene treba ih vise, deblje su pa se duze suse, itd. Ovako perem tetre/uloske. Tetre mogu bacit na 90. Zastitu ili snail cover mogu prat kad prodje kakica. To su neki moji zakljucci nakon citanja grupe Moderne Platnene Pelene na fejsu i slusanja savjeta prijateljica.

Svaka cast ti si to bome prostudirala..hvala ti na opsirnom odgovoru..onda mi se cini da sam na istom tragu kao i ti samo sto nisam razmisljala o tetrama nego samo o uloscima..bas sam se danas uclanila u grupu tu na fejsu pa cu se jos tamo iniformirati, krenula sam i dottie diapers gledat pa me sokiralo da ima jos vise nacina nego sto sam do sad nasla s ovim snail umetkom 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Aneee
    16. Travanj 2021. 20:47

Mimica2

Ana, i da, možda se bolje uputit u bolnicu, kažeš nešto da te boli, zateže, pa ti naprave kompletne pretrage i ne platiš ništa 🤷‍♀️🤫

To mi I muž kaze 😄😄 jer nekako sam počela sumnjati u svog gina..pa mi je I muž to sa bolnicom predlozio 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    16. Travanj 2021. 21:03

Luckyy42

Ana.b. ako sumnjas u njega mozda bolje da potrazis drugog?🙏🏻

Moj muž me nagovara da ga promjerin još od onih mucnina kad ništa nije poduzeo nego rekao da je to normalno...ali mislila sam možda nije mislio da je toliko loše bilo. Ali sad kad vidim kako je bas nekako neobziran nez....a I kad gledam na internetu njihova praxa je najbolje ocjenjena u gradu 🤷🏼‍♀️
    Sad ću pričekati sta ce biti na kraju s ovim svime i ako bude zabrljao odmah idem nekamo drugo..jbg  

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• hana85
    16. Travanj 2021. 21:13

Jel zna tko što se dogodilo s Ekobutikom? Webshop im ne radi već duže vrijeme? Ja sam kod njih naručivala platnene pelene, od kojih sam doduše 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.