Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    16. Travanj 2021. 14:52

Aime onda je moja beba bas velika onda sa 1770g 🙈🙈
    Kako vam provjerava jeste otvorene? Meni je jednom mjerio cervix u 21tt sa uzv preko stomaka I to je to...od tada ništa nije gledao...malo imam osjećaj da nije neki dobar gin 😒
    Meni je u pon samo gledao plodnu vodu I to znam da mi je rekao da je ima previše za ove tjedne..a sad ja se ne razumijem u to...budemo vidjeli sta ce biti idući tjedan kod internista 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimica2
    16. Travanj 2021. 15:03

Ana, mojoj sestri mali bio 1770 u 32.tt. Očito je moj manji, tako je bilo i na prošlom pregledu rečeno. Ali fino dobio u međuvremenu i ginekologinja kaže da je sve super.
    Meni cervix ručno provjeri. U bolnici su mi jednom sa onom sondom provjeravali.

Termin 18.06

Aneee
    16. Travanj 2021. 15:06

tweetyca

Ana - al’ crijeva od bebe se ne vide tj anatomy sken u 20tt ti je bio okej?

Da sve bilo oke 🤷🏼‍♀️

Mimica2

Ana, mojoj sestri mali bio 1770 u 32.tt. Očito je moj manji, tako je bilo i na prošlom pregledu rečeno. Ali fino dobio u međuvremenu i ginekologinja kaže da je sve super.
    Meni cervix ručno provjeri. U bolnici su mi jednom sa onom sondom provjeravali.

Meni moj nista vaginalno ne gleda 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Rio
    16. Travanj 2021. 15:12

CURE, KAKAV SAM JA ŠOK JUČER DOŽIVJELA... 
    Primjetila sam na gaćicama u dva navrata vodu, ne obilno, ali dovoljno da se uplašim da nije plodna voda. Nazvala svoju doktoricu, objasnila joj sve i rekla mi je da se odmah uputim u bolnicu na pregled. Dolazim kod nas u bolnicu, zaprima me šef smjene, ginekolog s više od 30 godina radnoga staža. Nakon vaginalnog pregleda, mumljanja sebi u bradu, pitam ga što se događa, jesam li otvorena? On meni odgovara, citiram: Nisi otvorena, ali curi ti plodna voda. TO JE GOTOVO. Ja u šoku pitam što je gotovo?! Kaže on: U tjednu u kojem si ti, kad curi plodna voda, od toga nema ništa. Ideš hitno u KBC, plodne vode ima malo, beba je mala za tjedan trudnoće u kojem jesi (ja bila dan prije na pregledu, beba za tjedan veća i teža) još uvijek je živa. Uništio me svojim riječima i hladnokrvnošću. 
    Nadalje, u toj agoniji koju proživljavam još čekam kola hitne pomoći sat jebenih vremena. Do tada moja doktorica zove i organizira mi prijem tamo kod dr. Vulin.
    Dolazim u KBC, na nalazim piše da curi plodna voda. Oni se svi sletili, pita me dr. jel mi radio test na plodnu vodu s obzirom da na nalazu to nije navedeno, a on tvrdi da je plodna voda u pitanju. Ja reko koliko znam nije radio nikakav test, samo uzv. Ispričala joj sto mi je sve rekao, žena se zgrozila. Beba ne da nije mala, velika je, plodne vode ima savršeno dovoljno, otkucaji srca uredni, on se miče cijelo vrijeme, ja zatvorena. Napravila mi test da vidi jel to plodna voda u pitanju - test negativan! Znaci apsolutno ništa od toga sto je on rekao, a kamoli da je moja trudnoća GOTOVA! 
    Ljudi moji...koliki sam ja stres doživjela radi krive dijagnoze i tolike hladnokrvnosti jednog čovjeka. I dalje ne mogu doći sebi...toliko da se pitam dal da rodim uopće tu u bolnici. Eto. 

Bogu dragom hvala, moj maleni je dobro. 🙏🏻🙏🏻

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Aneee
    16. Travanj 2021. 15:16

tweetyca

Vidi sa svojim gin oce ti sljedeci put isto bit vise. Moze jednostavno bit da imas taj sindrom di zene imaju visak plodne u trudnoci, a moze upucivat i na druge stvari tako da bolje provjerit

Ma on sumnjam na diebetis jer je eto velika beba, a I ja dobivam puno na kilazi...pa me prvo šalje internistu...
    I baš glupo nemam vise plaćeni uzv od zdravstva
    ..pa zar nebi u ovakvim slučajevima trebao biti besplatan? Jer je bitno 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    16. Travanj 2021. 15:18

Rio

CURE, KAKAV SAM JA ŠOK JUČER DOŽIVJELA…
    Primjetila sam na gaćicama u dva navrata vodu, ne obilno, ali dovoljno da se uplašim da nije plodna voda. Nazvala svoju doktoricu, objasnila joj sve i rekla mi je da se odmah uputim u bolnicu na pregled. Dolazim kod nas u bolnicu, zaprima me šef smjene, ginekolog s više od 30 godina radnoga staža. Nakon vaginalnog pregleda, mumljanja sebi u bradu, pitam ga što se događa, jesam li otvorena? On meni odgovara, citiram: Nisi otvorena, ali curi ti plodna voda. TO JE GOTOVO. Ja u šoku pitam što je gotovo?! Kaže on: U tjednu u kojem si ti, kad curi plodna voda, od toga nema ništa. Ideš hitno u KBC, plodne vode ima malo, beba je mala za tjedan trudnoće u kojem jesi (ja bila dan prije na pregledu, beba za tjedan veća i teža) još uvijek je živa. Uništio me svojim riječima i hladnokrvnošću.
    Nadalje, u toj agoniji koju proživljavam još čekam kola hitne pomoći sat jebenih vremena. Do tada moja doktorica zove i organizira mi prijem tamo kod dr. Vulin.
    Dolazim u KBC, na nalazim piše da curi plodna voda. Oni se svi sletili, pita me dr. jel mi radio test na plodnu vodu s obzirom da na nalazu to nije navedeno, a on tvrdi da je plodna voda u pitanju. Ja reko koliko znam nije radio nikakav test, samo uzv. Ispričala joj sto mi je sve rekao, žena se zgrozila. Beba ne da nije mala, velika je, plodne vode ima savršeno dovoljno, otkucaji srca uredni, on se miče cijelo vrijeme, ja zatvorena. Napravila mi test da vidi jel to plodna voda u pitanju - test negativan! Znaci apsolutno ništa od toga sto je on rekao, a kamoli da je moja trudnoća GOTOVA!
    Ljudi moji…koliki sam ja stres doživjela radi krive dijagnoze i tolike hladnokrvnosti jednog čovjeka. I dalje ne mogu doći sebi…toliko da se pitam dal da rodim uopće tu u bolnici. Eto.

Joj kako znaju biti neki dr uzasni...pa kako postavljanju dijagnozu bez provjere 😒😒 uzas..samo bzvz stres naprave

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Raven7
    16. Travanj 2021. 15:21

Rio gdje si to bila ako se smije znati? katastrofa od pristupa

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

ana0310
    16. Travanj 2021. 15:21

Rio

CURE, KAKAV SAM JA ŠOK JUČER DOŽIVJELA…
    Ljudi moji…koliki sam ja stres doživjela radi krive dijagnoze i tolike hladnokrvnosti jednog čovjeka. I dalje ne mogu doći sebi…toliko da se pitam dal da rodim uopće tu u bolnici. Eto.

Ajme Rio, nek je sve na kraju u redu s malenim, drži se

2021. M 💗

MariLove12
    16. Travanj 2021. 16:02

Rio 🙈🙈 pa jel moguće da netko tako olako daje dijagnoze 🤦 o kojoj bolnici se radi, ako mozes podijeliti? 

It's a boy! 💙

MariLove12
    16. Travanj 2021. 16:03

Drago mi je da je sve dobro ❤️
    Bojana, hlače su super ali kakoooo... Kako si uspjela do sada? 😅

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.