Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hana85
    16. Travanj 2021. 21:15

Odustala kada je mali bio godinu dana jer je dobio ekcem na guzi od pelena koje su postale ko šmirgl papir jer imamo užasno tvrdu vodu
    A mogu vam preporučiti da nabavite i linere, papiriće koje bacite ako se beba pokaka, ako ne, operete kao i pelenu 

Aneee
    16. Travanj 2021. 21:16

Sreća pa sam ja dosta mirna osoba. Bez dokaza da nesto nije u redu ja nikad neću unaprijed previše paničariti. Tako da sad čekam i vjerujem da je sve oke 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• hana85
    16. Travanj 2021. 21:48

Ajoj 😔 kod njih sam kupila genijalne male ručnike za obrisati guzu nakon mijenjanja pelena, pa sam planirala uzeti novo pakiranje jer su ovi stari postali grubi 😔 uf... Sad moram naći neku zamjenu, joj a tako sam umorna od surfanja i traženja

• hana85
    16. Travanj 2021. 21:52

A baš čudno da su zatvorili, činilo mi se da imaju dobar biznis, bila sam kod njih na radionici za platnene pelene...
    Hm baš mi je žao 😔

Lullaby
    16. Travanj 2021. 22:05

Rio ja ne mogu vjerovati koji idiot! Strašno. Baš mi je drago da je sve ok.
    Tweetyca cijeli dan mislim na tebe hahaha. Došle mi jutros tetre s mall.hr, ali nikako da napišem jer sam u pogonu cijeli dan. Uzela sam bijele t-tomi 155 g/m2 i ok mi djeluju, debele su, ali nisu baš nešto super mekane. Ja računam da će nakon pranja biti ok, ali neću još prati ništa jer nas čeka farbanje stana i moram uzeti ormar. Dalje sam uzela 3 plave isto 155 g / m2. Ista priča s tim da mi je dizajn sad malo bljak, ali što je tu je, služit će. Ethereal krpice stigle. Naručene u srijedu nakon ponoći, stigle jutros! One su ok. Rekla bih jedno 3x bolje od krpica s onim rubom u boji. Tvrde su, isto računam da će se omekšati nakon pranja. Ethereal tetra obična ona pamučna s uzorkom, dosta tanja od t-tomi, malo svilenkastija, ne mogu reći da ne valja jer u usporedbi s onim jeftinim tetrama u paketima po dućanima je ipak bolja i ne djeluje mi da će se raspasti, ali tanja je osjetno.  Ethereal rukavice za pranje bambus, onako ok, mekano, ali uzorak puno ružniji uživo i dosta su velike. E sad Baobaby tetra s minigreeny je mekana mekana u usporedbi s ovima, jednu sam samo naručila jer mi paše uzorak uz dekicu, stvarno je super. Super joj je i cijena 43 kn. Uzela sam i 3 krpice neutralne kod njih po njihovom izboru, mekano mekano, ali piše pranje na 30 stupnjeva. Zato sam samo jedan paket uzela.
    Inače sam uzela Baobaby dekicu od muslina dvoslojnu s čvorovima i deblju s tri sloja muslin-šerpa-šifon. Ta deblja bude ko poplunić đir. Baš sam hepi s dekama jer su 100% pamuk i više mi se sviđa ovo nego one plišane. Još se nisam odlučila bi li koju plišanu, čini mi se i ovo dosta. Još sam uzela jednu pamučnu tanku s Nexta.
    Dudice meni stigle bibs i to one s gumom, nisam uzela te druge koje hvalite, sad mi malo žao ako su bolje, ove su mi lijepe i djelovale su mi prirodnije. Znam zubaricu koja je svojoj bebi te kupila tako da ne mogu valjda biti loše.
    Stigao mi je i jastuk. Uzela sam onaj koala jastuk za zaležanu glavicu, dobiju se dvije pamučne navlake. Premekan je. Baš mi je super.

Aneee
    16. Travanj 2021. 22:12

Lullaby joj I ja sam htjela taj Koala jastuk pa sam čitala dosta komentara da je visok za novorodence, pa sam odustala I onda sam si uzela ovo
    https://www.amazon.de/dp/B0160OYPEQ/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_E19EMBXM7G65WPFZ0N41?_encoding=UTF8&psc=1
    .
    Sutra mi stize krevetić..presretna sam 😊😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Lullaby
    16. Travanj 2021. 22:34

Evo ova https://minigreeny.com/organic/njega/tetra-pelene.html. T-tomi su mi najčvršće, valjda će omekšati malo nakon pranja.

ana.b meni ne djeluje visok jer u sredini ima rupu, a ovaj dio di je vrat je isto snižen. Baš sam ga sad izvlačila iz navlake i gledala. Ali vidjet ćemo kad beba dođe. Teško mi je pola toga procijeniti.

Je li tko od vas uzimao ljuljačku/njihaljku/ležaljku? Nisam još odlučila što bi.

A što se tiče ovih četki i toga, mislila sam uzeti Aventov set. Samo me muči što mi ne djeluje neka prirodna četka...

Aneee
    16. Travanj 2021. 22:34

Ja imam I onaj za bočno spavanje...i njega sam mislila koristiti noću a ovaj za ulezanu glavicu preko dana...dok pričamo I zabavljamo bebicu nekako mi onda draze da je na leđima 😄
    Jedino zato imam oboje 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    16. Travanj 2021. 22:46

Evo nasa njihaljka za početak a kasnije hranilica 😊
    https://www.amazon.de/dp/B0767TRF66/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_V806E9N3DN4D5BV4VQNW?_encoding=UTF8&psc=1

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Lullaby
    16. Travanj 2021. 22:57

ana.b imaš li rolice ili trokutiće? Ja bi isto uzela za bočno spavanje. Fora je ovo za ležaljku i hranilicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.