Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    18. Travanj 2021. 05:12

tweetyca

Ana - ti si moj amazon majstor 😂😂 hvala!!!
    MaryClear - daj pogledaj na grupi Recenzije by mame&trudnice ili rodina grupa za autosjedalice. Mislim da za te novce mozes i neku maxi cosi dobit a na dobrom su glasu. Nisam prije cula za ovu marku

Studirala sam amazon u ovom vremenu otkako sam trudna 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    18. Travanj 2021. 06:01

Ivančica_Maslačak

Hvala svima na savjetima za zgaravicu. Izgleda da moram prihvatiti tako kako je.
    Probala sam puno stvari i sve djeluju par sati (od tableta, badema, cajeva itd.).

🤣 na više sati/dana/tjedana ces se rijesiti kada rodis 🙂 Drzi se do tada 😉

url=https://lilypie.com]

Mallla
    18. Travanj 2021. 06:05

MaryClear

Drage moje, kumovi nam zele uzeti auto sjedalicu i to neku Sparco, rekli su mi da su gledali da je bas za bebe 0+, ja sad trazim na netu i jako slabo ima u ponudi, radi se o Hrvatskoj… Znate li vi sta o toj marki? Jel to pouzdana marka? Nasla sam neku autosjedalicu, link u privitku… 🙄
    https://race-shop.hr/djecje-autosjedalice/55070-djecja-autosjedalica-sparco-corsa-f300-isofix-group-0-0-13-kg.html

Ono što znam o Sparco oocenito je da su to proizvođači sportskih sjedala, švedska marka....a sad nešto konkretnije o AS ne znam. Isto mislim da za njenu cijenu može proći neka s atestima jer čak ni ne vidim ima li ateste i koje su joj sve funkcije. A super bi bilo da na fejsu postavis pitanje u grupi o AS.

matea1989
    18. Travanj 2021. 07:25

Mary Clear iskreno nikad nisam čula za tu, ali kako cure kažu najbolje u grupama za as postaviti pitanje. Mi smo na kraju sinoć uzeli cybex cloud z nakon dugotrajnog istraživanja 😆

I ljudi moji evo sinoć sam sanjala da sam rodila o to pazite blizance 🤣🤣🤣 Porod prošao super, a ja i muž iznenađeni pa kako blizanci i to još dva dečka s mi čekamo curicu. I onda panika kako nemamo krevetić, kolica i sa duplu. 

matea1989
    18. Travanj 2021. 07:27

I as duplu 🤣🤣 uglavnom ne znam od kud ideja za ovo ali porod mi je bio kao super, bolnica fina i uredna i nisam uopće krvarila nakon (par kapi)🤣🤣🤣🤣 Puste želje 🤣🤣🤣

Bojana2017
    18. Travanj 2021. 08:48

Jutro cure, lijepo ste se raspisale, baš mi je uživanje uz kafu ujutru čitati 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    18. Travanj 2021. 10:44

🙂🙂🤣 matea ma nema veze sto nemam duplo kad je porod i bolnica super mogu kuci i sa troje 😉🤣🤣 odlican san!

MaryClear
    18. Travanj 2021. 12:10

matea1989

Mary Clear iskreno nikad nisam čula za tu, ali kako cure kažu najbolje u grupama za as postaviti pitanje. Mi smo na kraju sinoć uzeli cybex cloud z nakon dugotrajnog istraživanja 😆

I ljudi moji evo sinoć sam sanjala da sam rodila o to pazite blizance 🤣🤣🤣 Porod prošao super, a ja i muž iznenađeni pa kako blizanci i to još dva dečka s mi čekamo curicu. I onda panika kako nemamo krevetić, kolica i sa duplu.

Budem postavila pitanje na face... Budem pogledala i tu tvoju cybex cloud z... Ili ako mi vi cure imate prijedlog nekog jajeta? Jer su mi kumovi rekli ili recaro da mi uzmu... Ali sad ne znam koju bi hahahaha, nisam jos to nista istrazivala... Morat cu pocet 😅😅🙈

MaryClear
    18. Travanj 2021. 12:27

Nasla sam neku nuna pipa next i-size 0+, ima dobre ocjene na Hakovoj stranici, a cini mi se i cijena da je ok...  🙈

ana0310
    18. Travanj 2021. 12:39

MaryClear

matea1989

Budem postavila pitanje na face… Budem pogledala i tu tvoju cybex cloud z… Ili ako mi vi cure imate prijedlog nekog jajeta? Jer su mi kumovi rekli ili recaro da mi uzmu… Ali sad ne znam koju bi hahahaha, nisam jos to nista istrazivala… Morat cu pocet 😅😅🙈

Mi gledamo cybex cloud z ili aton 5 zasad, tokom dana cemo vidjeti dal ima sta jos zanimljivo 😅

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.