Ja cu definitivno kupiti Baby bjorn, i to s Njuskala. Samo se dvoumim kupiti skupa sa original igrackom ili bez. Ne znam je li bitna ta igrackica, hoce li ona duze zadrzati paznju bebe da hoce duze biti u ljulji ili je nepotrebno. Ima li koja iskustva? Bas sam ugledala onu koju hocu, samo me ta igracka muci, spasavajte 😊🤗❤
I da, i ja imam stalno mokre gace, plus jos sto utrice koristim pa dodatno pojacavaju iscjedak... Plodne vode uvijek normalna kolicina... I stalno piskim, slabo spavam po noci, nikak se namjestiti, kukovi i leđa me ubijaju od mirovanja... Ocito je sve to normalno.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Malo po malo se sobica sprema 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Danas stigao krevetić 😁😁
Ali naravno da nije stigla zestita I Baldachin nego sitze u drugom paketu ...a bas sam htjela vidjeti sve u komplett...sad opet čekanje 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
I kod nas em je krevet visok em nema mjesto između kreveta I poda da se krevetić uvuce hahah pa imamo onaj sklopivi putni. I opet dobro 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Super, thnx Tweetyca. Ana, predivna sobica!😍 Joj ovog slonica cemo i mi uzeti, divan je!
Evo, rezervirala sam Baby Bjornicu, sutra idemo po nju. :) Odlucila za tu bez igracke. Bas se veselim! ❤
Super, thnx Tweetyca. Ana, predivna sobica!😍 Joj ovog slonica cemo i mi uzeti, divan je!
Evo, rezervirala sam Baby Bjornicu, sutra idemo po nju. :) Odlucila za tu bez igracke. Bas se veselim! ❤
Slonica sam dobila od seke 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana.b. - koji ste uzeli?
Ja si gledam MoMi smartbed, poljski brend, ne znam koliko valja, ne mogu nac recenzije. Ali moze ic malo vise od Kinderkrafta i svidja mi se sto ima prostora ispod pa mogu stavit dekicu ili nesto
Ma mi obični sklopivi putni kupili u smyths toys...nije uz krevet ali eto čista da imamo nešto i u našoj sobi
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Tweetyca
https://www.smythstoys.com/de/de-de/baby/babym%c3%b6bel-und-co-/reisebetten/hauck-reisebett-sleep%e2%80%99n-play-center-ii/p/182150
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
E kad smo vec kod putnih kinderbeta. Mislila sam ga kupiti da imamo za put i kad smo u Hrvatskoj na godisnjem. Koliko su cvrsti i jel ih ima razlicitih velicina? Ja bi neki koji se sto duze moze koristiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji