Tweetyca, hvala za preporuku, ako joÅ” netko neÅ”to ima nek podijeli š Perem kosu jednom tjedno, kažem nema potrebe i ne masti se, tak da Äe mi sigurno potrajati.Ā
E da i ljuta sam jer mi svi baby shopovi, fejs i instaÄ izbacuju najslade stvari za curice koje postoje. Slinim za haljinicama, jumpsuitovima, pletenim vesticama, a nosim deÄka. A za deÄke nema upola toliko izbora ko za cure. Imam osjeÄaj da je lakÅ”e obuÄ curicu nego deÄkiÄa šš Razuvjerite me, mamacite š„°
Mirjam slažem se, puno viÅ”e ima izbora svakakvih slatkih stvarÄica za curice, ali gledaj to sa vedrije strane, manje bespotrebnog troÅ”enja paraĀ
I moja je cura jako aktivna, i to po cijelu noÄ. Jako loÅ”e spavam, joÅ” me budi rano ujutru i nikako zaspati, ajme ludilo. Nikad se neÄu naspavatiĀ
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
E da i ljuta sam jer mi svi baby shopovi, fejs i instaÄ izbacuju najslade stvari za curice koje postoje. Slinim za haljinicama, jumpsuitovima, pletenim vesticama, a nosim deÄka. A za deÄke nema upola toliko izbora ko za cure. Imam osjeÄaj da je lakÅ”e obuÄ curicu nego deÄkiÄa šš Razuvjerite me, mamacite š„°
Ahahahha ako si odluÄna, onda je lakÅ”e curu obuÄi, ako si neodluÄna onda imaÅ” 100 problema Slažem se, ženska industrija od malih nogu nudi 2863812636532 viÅ”e proizvoda nego muÅ”ka
Ā zato i jesmo komplicirane, a deÄki su jednostavni
Ā Iz perspektive mame djevojÄice - voli tajice, mrzi trapke, ne voli ni Å”trample pa se Äesto nose Äarapice, tajice i haljina. Ja sam tome kriva jer je nisam navikavala trpiti
Ā E mali Äe mi bome za sreÄivanje nositi trapke i koÅ”ulju, ostalo trenirke i harlempants koje su mi najkul na malim deÄkima
Mirjam - evo ja cu te razuvjerit! Ja sam kupila onaj kompletic iz h&m-a na batmana svojoj curici jer ja obozavam superjunakeMoj mi je rekao kad sam donijela to doma - ti kuzis da je to za decke? Ja rekoh TKO KAZE!
Kad gledam gledam plave ili zelene stvarcice jer nisam od roze. Nisam nikad niti bila, a mama me uvijek pokusavala utrat u rozo. Ne volim jednoroge niti vile niti ista tako. Sad sam u procesu gledanja covera za platnene pelene i samo mi se plavi svidjaju. Okej vidila sam jedan s vilama koji svijetli u mraku i onda umjesto da mi prva pomisao bude kako slatko ja si mislim kako bi krepala od smijeha svaki put kad bi je isla presvlacit jer bi razmisljala kako se mala upravo usrala a ima vile koje joj izlaze iz dupeta tako rec
I opcenito sve te mornarske stvarcice i space/superhero stvarcice su vise za decke a meni je to tako preeeslatko.
Jel itko zna sta se dobije u Mulleru?
Ta sam sestro  nikad joj rozi komad nisam kupila, ima puno plavog, a danas kaže da su joj plava i crvena omiljene boje
Mirjam - evo ja cu te razuvjerit! Ja sam kupila onaj kompletic iz h&m-a na batmana svojoj curici jer ja obozavam superjunakeMoj mi je rekao kad sam donijela to doma - ti kuzis da je to za decke? Ja rekoh TKO KAZE!
Kad gledam gledam plave ili zelene stvarcice jer nisam od roze. Nisam nikad niti bila, a mama me uvijek pokusavala utrat u rozo. Ne volim jednoroge niti vile niti ista tako. Sad sam u procesu gledanja covera za platnene pelene i samo mi se plavi svidjaju. Okej vidila sam jedan s vilama koji svijetli u mraku i onda umjesto da mi prva pomisao bude kako slatko ja si mislim kako bi krepala od smijeha svaki put kad bi je isla presvlacit jer bi razmisljala kako se mala upravo usrala a ima vile koje joj izlaze iz dupeta tako rec
I opcenito sve te mornarske stvarcice i space/superhero stvarcice su vise za decke a meni je to tako preeeslatko.
Za poklon u Mulleru - treba se prijaviti na njihovoj stranici Moja beba, ispuni se obrazac i 6 tjedana prije termina stiže na adresu kupon sa kojim se ide u Muller koji se naznaÄi u prijavi. Dobije se etui sa podlogom za previjanje, dvije kreme, dvije pelene i knjižica sa popustima.
Ja sam juÄer odgledala Rodin teÄaj za trudnice! Ajme predivan jeee! š„°š„° Kod njih ima joÅ” teÄaj za babinje i za dojenje tako da Äu i to pogledati joÅ”!Ā
Za poklon u Mulleru - treba se prijaviti na njihovoj stranici Moja beba, ispuni se obrazac i 6 tjedana prije termina stiže na adresu kupon sa kojim se ide u Muller koji se naznaÄi u prijavi. Dobije se etui sa podlogom za previjanje, dvije kreme, dvije pelene i knjižica sa popustima.
Ja sam juÄer odgledala Rodin teÄaj za trudnice! Ajme predivan jeee! š„°š„° Kod njih ima joÅ” teÄaj za babinje i za dojenje tako da Äu i to pogledati joÅ”!
Lulu.Lu, nabrzinu sam Å”kicnula na njihovoj stranici, vidim imaju tri vrste teÄaja i Äini mi se privlaÄno, pogotovo kad su i tvoji dojmovi takvi.
PlaÄaju li se uopÄe?
Ne, ne plaÄaju se! Samo se treba registrirati i u roku od 7 dana odgledati. Ima videa i tekstova. Nije u dugo, .ali sve prekrasno objaÅ”njeno.Ā PoÅ”to izgleda da neÄe biti "u živo" teÄaja kod nas, barem da tako odslusam.Ā
Ma nisu sve haljinice roze i Å”ljokaste. To koliko Äujem je neizbježno kad cura poraste pa želi neÅ”to takvo, a ne možeÅ” odbit š A kod deÄkiÄa me odbijaju autiÄi i bageri i dinosauri pa kad to makneÅ” ostane ti obiÄna jednobojna majica. Da, imam sreÄu da sam naslijedila robicu pa ne moram kupovati ali kak Bojana veli, bankrotirala bi da moram sve kupovati š¤¦
Äula sam da u Puli ne rade problema za teÄaj, da partner i bez te potvrde može prisustvovati. Ali svakako bi trebalo prije provjeriti sa rodiliÅ”tem. š
Sortiraj odgovore
Najstariji