Ljetne bebe 2021.šŸ’›

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Ožujak 2021. 12:56

Tweetyca, hvala za preporuku, ako joÅ” netko neÅ”to ima nek podijeli šŸ™ƒ Perem kosu jednom tjedno, kažem nema potrebe i ne masti se, tak da će mi sigurno potrajati.Ā 

Bojana2017
    30. Ožujak 2021. 12:57

Mirjam2

E da i ljuta sam jer mi svi baby shopovi, fejs i instač izbacuju najslade stvari za curice koje postoje. Slinim za haljinicama, jumpsuitovima, pletenim vesticama, a nosim dečka. A za dečke nema upola toliko izbora ko za cure. Imam osjećaj da je lakÅ”e obuć curicu nego dečkića šŸ˜†šŸ™ˆ Razuvjerite me, mamacite 🄰

Mirjam slažem se, puno viÅ”e ima izbora svakakvih slatkih stvarčica za curice, ali gledaj to sa vedrije strane, manje bespotrebnog troÅ”enja paraĀ 
    I moja je cura jako aktivna, i to po cijelu noć. Jako loÅ”e spavam, joÅ” me budi rano ujutru i nikako zaspati, ajme ludilo. Nikad se neću naspavatiĀ 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• snje
    30. Ožujak 2021. 13:17

Mirjam2

E da i ljuta sam jer mi svi baby shopovi, fejs i instač izbacuju najslade stvari za curice koje postoje. Slinim za haljinicama, jumpsuitovima, pletenim vesticama, a nosim dečka. A za dečke nema upola toliko izbora ko za cure. Imam osjećaj da je lakÅ”e obuć curicu nego dečkića šŸ˜†šŸ™ˆ Razuvjerite me, mamacite 🄰

Ahahahha ako si odlučna, onda je lakÅ”e curu obući, ako si neodlučna onda imaÅ” 100 problema Slažem se, ženska industrija od malih nogu nudi 2863812636532 viÅ”e proizvoda nego muÅ”ka Ā zato i jesmo komplicirane, a dečki su jednostavni Ā Iz perspektive mame djevojčice - voli tajice, mrzi trapke, ne voli ni Å”trample pa se često nose čarapice, tajice i haljina. Ja sam tome kriva jer je nisam navikavala trpiti Ā E mali će mi bome za sređivanje nositi trapke i koÅ”ulju, ostalo trenirke i harlempants koje su mi najkul na malim dečkima

• snje
    30. Ožujak 2021. 13:21

tweetyca

Mirjam - evo ja cu te razuvjerit! Ja sam kupila onaj kompletic iz h&m-a na batmana svojoj curici jer ja obozavam superjunakeMoj mi je rekao kad sam donijela to doma - ti kuzis da je to za decke? Ja rekoh TKO KAZE!
    Kad gledam gledam plave ili zelene stvarcice jer nisam od roze. Nisam nikad niti bila, a mama me uvijek pokusavala utrat u rozo. Ne volim jednoroge niti vile niti ista tako. Sad sam u procesu gledanja covera za platnene pelene i samo mi se plavi svidjaju. Okej vidila sam jedan s vilama koji svijetli u mraku i onda umjesto da mi prva pomisao bude kako slatko ja si mislim kako bi krepala od smijeha svaki put kad bi je isla presvlacit jer bi razmisljala kako se mala upravo usrala a ima vile koje joj izlaze iz dupeta tako rec
    I opcenito sve te mornarske stvarcice i space/superhero stvarcice su vise za decke a meni je to tako preeeslatko.

Jel itko zna sta se dobije u Mulleru?

Ta sam sestro  nikad joj rozi komad nisam kupila, ima puno plavog, a danas kaže da su joj plava i crvena omiljene boje

Hedwig.Z
    30. Ožujak 2021. 13:21

tweetyca

Mirjam - evo ja cu te razuvjerit! Ja sam kupila onaj kompletic iz h&m-a na batmana svojoj curici jer ja obozavam superjunakeMoj mi je rekao kad sam donijela to doma - ti kuzis da je to za decke? Ja rekoh TKO KAZE!
    Kad gledam gledam plave ili zelene stvarcice jer nisam od roze. Nisam nikad niti bila, a mama me uvijek pokusavala utrat u rozo. Ne volim jednoroge niti vile niti ista tako. Sad sam u procesu gledanja covera za platnene pelene i samo mi se plavi svidjaju. Okej vidila sam jedan s vilama koji svijetli u mraku i onda umjesto da mi prva pomisao bude kako slatko ja si mislim kako bi krepala od smijeha svaki put kad bi je isla presvlacit jer bi razmisljala kako se mala upravo usrala a ima vile koje joj izlaze iz dupeta tako rec
    I opcenito sve te mornarske stvarcice i space/superhero stvarcice su vise za decke a meni je to tako preeeslatko.

Za poklon u Mulleru - treba se prijaviti na njihovoj stranici Moja beba, ispuni se obrazac i 6 tjedana prije termina stiže na adresu kupon sa kojim se ide u Muller koji se naznači u prijavi. Dobije se etui sa podlogom za previjanje, dvije kreme, dvije pelene i knjižica sa popustima.
    Ja sam jučer odgledala Rodin tečaj za trudnice! Ajme predivan jeee! 🄰🄰 Kod njih ima joÅ” tečaj za babinje i za dojenje tako da ću i to pogledati joÅ”!Ā 

Hedwig.Z
    30. Ožujak 2021. 13:45

Negativ.Ljubavi

Lulu.Lu

tweetyca

Za poklon u Mulleru - treba se prijaviti na njihovoj stranici Moja beba, ispuni se obrazac i 6 tjedana prije termina stiže na adresu kupon sa kojim se ide u Muller koji se naznači u prijavi. Dobije se etui sa podlogom za previjanje, dvije kreme, dvije pelene i knjižica sa popustima.
    Ja sam jučer odgledala Rodin tečaj za trudnice! Ajme predivan jeee! 🄰🄰 Kod njih ima joÅ” tečaj za babinje i za dojenje tako da ću i to pogledati joÅ”!

Lulu.Lu, nabrzinu sam Ŕkicnula na njihovoj stranici, vidim imaju tri vrste tečaja i čini mi se privlačno, pogotovo kad su i tvoji dojmovi takvi.
    Plaćaju li se uopće?

Ne, ne plaćaju se! Samo se treba registrirati i u roku od 7 dana odgledati. Ima videa i tekstova. Nije u dugo, .ali sve prekrasno objaÅ”njeno.Ā  PoÅ”to izgleda da neće biti "u živo" tečaja kod nas, barem da tako odslusam.Ā 

30. Ožujak 2021. 13:50

Ma nisu sve haljinice roze i Å”ljokaste. To koliko čujem je neizbježno kad cura poraste pa želi neÅ”to takvo, a ne možeÅ” odbit šŸ˜„ A kod dečkića me odbijaju autići i bageri i dinosauri pa kad to makneÅ” ostane ti obična jednobojna majica. Da, imam sreću da sam naslijedila robicu pa ne moram kupovati ali kak Bojana veli, bankrotirala bi da moram sve kupovati 🤦

Hedwig.Z
    30. Ožujak 2021. 14:38

https://edukacija.roda.hr/tecajevi-1/

Hedwig.Z
    30. Ožujak 2021. 14:39

Čula sam da u Puli ne rade problema za tečaj, da partner i bez te potvrde može prisustvovati. Ali svakako bi trebalo prije provjeriti sa rodiliÅ”tem. 😊

Hedwig.Z
    30. Ožujak 2021. 14:39

Javite utiske tečaja! 🄰

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.