Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • snje
    30. Ožujak 2021. 10:30

Lullaby

Ma na kraju ispadne da sve što rade oko nas drugi ljudi ne valja 😄 A sva djeca živa i zdrava.
    Ja sam se za dobro jutro prosula pred dostavljačem ispred zgrade haha. Malo ogulila šaku i obrazac me pecka, ali sreća nisam jako. Eto kad trudnica trči i skače kao da nije trudna 🙈

Jaooj, ne trči ženo, nek čeka, oprostit će ti kad te vidi trbušastu  svaka čast da možeš, ja ubrzam hod pa jedva hvatam dah, a ako sam se najela/napila i trbuh me zateže pa moram skoro kornijevim korakom 

mara5
    30. Ožujak 2021. 10:36

Lullaby

Ma na kraju ispadne da sve što rade oko nas drugi ljudi ne valja 😄 A sva djeca živa i zdrava.
    Ja sam se za dobro jutro prosula pred dostavljačem ispred zgrade haha. Malo ogulila šaku i obrazac me pecka, ali sreća nisam jako. Eto kad trudnica trči i skače kao da nije trudna 🙈

Nadam se da si dobro 😅 da i ja se nekad sokiram svojim ne trudnickim ponasanjem 😏

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lullaby
    30. Ožujak 2021. 11:38

Je je sve ok. Baš moram pripaziti, ja sve kao da nisam trudna. Trudim se ne saginjati, ali zaboravim pa muž viče jer je beba nisko i moram se paziti. 

• snje
    30. Ožujak 2021. 11:52

Kad se savijem odmah me pikne iznutra, baš kao da javlja da mu smeta takva pozicija, kad čučnem da bih prezula neman u vrtiću da je ubrzam, isto krene lupkati pa kontam da je to pobuna zbog položaja
    Noću kad se roštiljam ( srećom manje), isto se javlja, lupka i gura, e tad ignoriram jer čekam da mi prestane trnuti drugi bok

• snje
    30. Ožujak 2021. 11:55

Negativ.Ljubavi

Lullaby, pazi se 😄
    Meni jučer isto došla dostava - paketić od Hippa juhuuu 😁 - a dostavljač sve namiguje, i na kraju mi pruža paket i ujedno ga poljubi i namigne mi ahahahaha 😂 A ja s trbušinom 😂
    Paketić je baš zgodan. DM i Hipp zasada su mi favoriti što se paketića tiče!
    PS. Sjećam se da je netko napisao da joj je Hippov paketić došao u roku od 3-4 dana. Meni eto jučer došao, a naručila sam ga otprilike sredinom veljače 😉

Što si dobila u njihovim paketima?

• snje
    30. Ožujak 2021. 11:57

Negativ.Ljubavi

Btw. Kavica je i jutros za stolom, pa eto recimo da obilježavam službeni ulazak u treće tromjesečje 😊
    Nazdravlje svima 😁
    ☕☕☕

Živjela!

Samara
    30. Ožujak 2021. 11:58

Negativ.Ljubavi

Lullaby, pazi se 😄
    Meni jučer isto došla dostava - paketić od Hippa juhuuu 😁 - a dostavljač sve namiguje, i na kraju mi pruža paket i ujedno ga poljubi i namigne mi ahahahaha 😂 A ja s trbušinom 😂
    Paketić je baš zgodan. DM i Hipp zasada su mi favoriti što se paketića tiče!
    PS. Sjećam se da je netko napisao da joj je Hippov paketić došao u roku od 3-4 dana. Meni eto jučer došao, a naručila sam ga otprilike sredinom veljače 😉

Što se sve dobi u hippovom paketu?
    Dm paket za bebe, onaj gdje se dobe pelene to se može podići tek kad se beba rodi? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Mallla
    30. Ožujak 2021. 12:09

Čar trećeg tromjesečja...od sinoć me boli kuk, prepona i koljeno....gegam se ko pingvin jer mi je tako lakše!
    Više se ne mogu namjestit kako hocu jer dobijem odmah bubak iznutra!

url=https://lilypie.com]

30. Ožujak 2021. 12:37

Mallla, da, ta teorija mi ima smisla, učenje iz iskustva. Ali čitam na proljetnicama, neke bebe se okreću već s mjesec dana, guraju rukice kroz ogradice van i tu se kupuju prve zaštite za ograde. Malo me strah toga nekak, ne znam.
    .
    Samara, pa ti nas sve šišaš po tjednima 😄👍
    .
    Treće tromjesečje. Otvorio mi se apetit 😱 Žderem megiće, čipsiće, čokolade i sva slična nezdrava sranja koja nisam ni gledala proteklih 6 mjeseci.
    Perut. Cure, nisam je imala od puberteta i neki dan muž otkrio glavu svu prašnjavu. A kosa mi se ne masti, zanimljivo 🤔
    Spavanje. Spavam najbolje ikad. Mali me tu i tamo probudi po noći ali sve nadoknadim tamo negdje do 11.👻

30. Ožujak 2021. 12:50

E da i ljuta sam jer mi svi baby shopovi, fejs i instač izbacuju najslade stvari za curice koje postoje. Slinim za haljinicama, jumpsuitovima, pletenim vesticama, a nosim dečka. A za dečke nema upola toliko izbora ko za cure. Imam osjećaj da je lakše obuć curicu nego dečkića 😆🙈 Razuvjerite me, mamacite 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.