Ne znam kakve krevetice proljetnice imaju i sto pisu ali konkretna gibanja djece su od cca 3+mj, ovo sve prije su minimalna gibanja ili proljetnice imaju "super bebe". Tim više ako se tako male gibaju i zavuku pod ogradicu onda je problem jer ne znaju to skloniti sa sebe pa je priča dvosjekli mač. Ako rukica zapne za rešetku ništa se neće dogoditi, ako nos zapne za ogradicu može se svašta dogoditi (sad idem u krajnosti). Uglavnom bebe s 1-2mj tek pocinju glavu okretati.... al dobro opet kazem razlika je jel fiksirana jastukom za bočno spavanje ili ne.
url=https://lilypie.com]
Odjeća - meni osobno za muskice ima preslatke robice. A za cure je previse izbora i onda je cesto rijec o prekrasnim stvarima koja nisu uvijek prakticna i koju djeca ne vole uvijek nositi.
Npr, moja curka obozava crnu trenirku koja na sebi ima iscrtanog kostura. Imamo ormar pun suknjica i haljinica koje ponekad nosi...uglavnom hrpetina prekrasne robe koja često stoji sa strane jer su tajice, trenirke i opcenito udibna odjeca dqleko prakticnije. A za decke su mi prekrasne kosuljice, vestice, cipele...manje izbora al konkretan izbor!
url=https://lilypie.com]
Ja svojoj maloj nisam uzimala nist ekstra curkarsto za prva ajmo rec 4 mj, sve je vise manje neutralno, gledam da mi bude prakticno i jednostavno za odjenuti.
Ja sam gotova s bolovanjem, posteljica se skroz odmakla od usca preko 5 cm i sad mogu laganini normalno dalje.
2021. M 💗
Ja svojoj maloj nisam uzimala nist ekstra curkarsto za prva ajmo rec 4 mj, sve je vise manje neutralno, gledam da mi bude prakticno i jednostavno za odjenuti.
Ja sam gotova s bolovanjem, posteljica se skroz odmakla od usca preko 5 cm i sad mogu laganini normalno dalje.
Juhhuu, odlično! Baš mi je drago! 🥳🥳
Evo cure da vam se javimo. Upravo došli sa pregleda. Sad smo u 28 tt i težak sam 1120g.Rekla je dr. da, računam do 1200g jer se previše koprca pa ga je reško izmjeriti. Uključila je na kratko 4D pa sam mu bap lijepo glavicu vidjela. Ali je dosta nemiran, cak je pokusavao nogicu utrpati u usta. Ona je zadovoljna što se tiče njega i mene. Ipak sam na Fragminu pa joj je bitno da je posteljica zdrava. Jop je nisko, malo se pridigao, ne moram ležati ali je mirovanje preporučeno.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
joooj sto me ovo razveselilo :) ja jos cekam ali sad si mi opet malo dala nade da ce se dici!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Evo cure da vam se javimo. Upravo došli sa pregleda. Sad smo u 28 tt i težak sam 1120g.Rekla je dr. da, računam do 1200g jer se previše koprca pa ga je reško izmjeriti. Uključila je na kratko 4D pa sam mu bap lijepo glavicu vidjela. Ali je dosta nemiran, cak je pokusavao nogicu utrpati u usta. Ona je zadovoljna što se tiče njega i mene. Ipak sam na Fragminu pa joj je bitno da je posteljica zdrava. Jop je nisko, malo se pridigao, ne moram ležati ali je mirovanje preporučeno.
Mene bas zabrinula doktorica jučer sa tom tezinom jer bas odgovara za tjedan vise ili dva, ja sam 26+5 1100g, a jedna prijateljica 31 tj pa 1300g. Bas me to zamaralo
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
joooj sto me ovo razveselilo :) ja jos cekam ali sad si mi opet malo dala nade da ce se dici!
Da, kod mene ti je bilo skroz preko usca, nakon 2 tjedna mirovanja je oslo 13 mm od usca i onda je sad nakon cca mj dana doslo na 5 i po cm od usca 😊 samo sam mirovala dosta i to je to... gin je odusevljen napretkom, a ja sam oduševljena povratkom na normalu 😅
2021. M 💗
Maryy ma ne brini se, nakon tamo 20og tj svako dijete raste drugacije. Imaju oni neke svoje okvire ali to sto je sad tolika ne znaci da ce nastavit tako brzo dobivat na tezini!
Tocno to 😊
2021. M 💗
Super Ana, divno. Super je pročitati lijepe vijesti. 🤩🤩🤩
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji