Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    31. Ožujak 2021. 09:35

tweetyca

Mene probudila bol kao da cu dobit mengu, i na momente probadajuca tocno po srijedi trbuha. Precudno, nije mi bilo svejedno

Uf scary. Nemas krvarenja ni bolove neke kasnije? Osjetis micanje kad se smiris i legnes?

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Ivo& Ivana💙♥️
    31. Ožujak 2021. 09:44

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Clio35

Orhidejanisi sigurno. Neznam kako je kod tebe, ali meni obavezno prije nove ture( daju mi po tri kutije tj. za mjesec dana) vade trombocite.
    Da još 6 tjedana nakon poroda.
    Sretno jutros na OGTT. Meni je prošli put bilo loše, ne od glukoze već što sam predugo bila gladna. Nisam jela ništa večer prije od 8, a sa pretragom sam bila gotova tek oko 10.30

ljepoto nasa samo te zelim pozdravit naprijed draga 💙💙

Hvala ti draga od ♥️. Škicnem ja  malo na našu temu da vidim kako napredujete. Želim ti da što prije se prebaciš na teme beba. 🤞🤞🤞🤞♥️♥️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Aneee
    31. Ožujak 2021. 09:58

Pozz cure, samo da se javim da sam u hrv kod svojih pa se zato ne stignem javljati. Citam vas malo pred spavanje i u jutro ovak...od jučer pokusavam da vas pročitam hahah i napokon sam uspijela...ali dok sam došla do kraja sam zaboravila sta želim uopće napisati 😅😅
    Ugl već sam za doručak dobila burek pa čisto da najavim za 10 dana kad se vratim doma da ću vam opet plakati za kilazu 🤣🤣🤣🤣
    Evo nešto što se sjećam da sam htjela napisati u vezi mojih pregleda:
    Meni su vadili na svakom pregledu krv (osim na jednom do sad), tlak, vaganje, urin...uzv samo preko stomaka, zadnji vaginalni mi je bio u 11tt. Cervix mi je isto s tim preko stomaka mjerio. Briseve se ne sjećam dali su uzimali na početku ili ne 🤔
    Krevetić I ogradice:
    Ja ću sam tako kupila krevetić sa tim zaštitnim ogradicama. Ne čitam previše o tim smrtnim slučajevima i što se tiče strahova nemam ih bas previše, jer boze moj nikad ne znaš šta će te zadesiti u zivotu 🤷🏼‍♀️ naravno treba paziti, ali ne treba ni pretjerivati...mi imamo i alarm na kojem beba leži i ako beba počne cudno disati ili prestane disati alarm se oglasi...a I mi smo stalno tu I stalno ćemo strepiti uz naše bebe tako da nema straha. Mi imamo jastuk za bočno spavanje (trokutici) I jastuk da nebi došlo do ulezane glavice...bočno spavanje želim prakticirati noću, a jastuk da ne dođe do ulazane glavice danju. Danju jer će se tad najviše sa bebom pričati itd. 
    Gnijezdo također imam, ali ono mi je za boravak čisto da nije samo tak na kauču ili da se beba odjednom ne okrene pa padne.
    Čestitam na dobrim pregledima I Ana na posteljici 😁 sad uzivaj 🥰
    Ne znam više sta sam pročitala 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    31. Ožujak 2021. 10:09

Ana - jako mi he drago za posteljicu da se digla!!!!🎉🎈🤗❤
    Tweetyca - drzi se, nekad samo presjece pa prođe, mene zna i dalje ako naglo kihnem a sjedim nekako iskrivljeno...mozda zato🤗
    Ana B. - ovaj alarm koji kaze kel beba dise mi zvuci fenomenalno! Mislim da bi mi to pomoglo puno u vezi s mojim strahovima za bebu. Mozes li staviti link ili naziv uređaja? Hvala 🤗❤

Dominique_i_bebita
    31. Ožujak 2021. 10:26

Ajme bas mi je drago za sve preglede i da ste vi i bebicee super! Izgleda da su nam najveci problemi hrana 🤤🍝🍿🎂🍫heheh al Bogu hvala, nek tako i ostane! 
    .
    Ja za ogradicu jos ne znam, također se ne bojim sidsa i ostalih mogucih scenarija nego cisto razmišljam jel potrebno ili nije,a naravno bez svega se moze..ima mi lijepih (od done by deer one obicne su mi najljepse ili stokke isto ima obicnu bijelu koja se veže) 
    To jos moram razmislit jel vise koristi bebi ili mom oku 😂 ovako na prvu mislim da je to vise zbog lijepog izgleda krevetica nego iceg drugog, a kak necu imati nista posebno u kreveticu ondq mozda i ulozim u to 🤭

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

31. Ožujak 2021. 10:40

Mene mali pošteno izritao ovu noć i kad sam ustala me baš grčilo, nisam znala jel zbog ritanja, probave ili nešto treće.
    Jedva čekam burek 😜😜 mmmmljac

Aneee
    31. Ožujak 2021. 10:46

Aime izvini skroz zaboravila link staviti 🙈🙈🙈
    https://www.amazon.de/dp/B004D060GG/ref=cm_sw_r_cp_apa_glc_i_KHYP1VS2ZATD3VPG5X0E?_encoding=UTF8&psc=1
    Evo ga tu, pa ga po nazivu vjv možeš naći i negdje drugo ako ti ne možeš sa amazona naručiti...gledala sam više njih ali smo se odlučili na ovaj, jer ima najbolje ocjene. Naravno sve je to tehnologija i svaka tehnologija može imati svoje greške, ali mislim da ćemo bar malo mirnije biti uz ovo. Jer I same znao da ćemo stalno bebu nadgledati bez obzira na alarme itd.
    Tweetyca sad ćemo dobiti još ovoliko koliko smo dobile do sad kilograma 🙈🙈🙈 
    Još sam rekla danas ću malo lakše s hranom jer sam jučer previše pekarskih proizvoda jela, ali ne možeš reći ne bureku 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    31. Ožujak 2021. 10:48

Samokontrola u trudnoći mi je na nuli 🙈 pogotovo kad dođeš kod svojih onda je sva hrana tako ukusna kao nikad u životu 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    31. Ožujak 2021. 10:55

Što je najgore do sad sam pazila na prehranu pa sam dobila 10kg. Šta će tek sada biti 😅🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Amber
    31. Ožujak 2021. 11:18

Kiflica

Ana - jako mi he drago za posteljicu da se digla!!!!🎉🎈🤗❤
    Tweetyca - drzi se, nekad samo presjece pa prođe, mene zna i dalje ako naglo kihnem a sjedim nekako iskrivljeno…mozda zato🤗
    Ana B. - ovaj alarm koji kaze kel beba dise mi zvuci fenomenalno! Mislim da bi mi to pomoglo puno u vezi s mojim strahovima za bebu. Mozes li staviti link ili naziv uređaja? Hvala 🤗❤

Kiflice, znam da je jako skup, ali ako te muci to, mozda da razmotris Owlet smart sock? Ide ti bebi na stopalo i dijagnosticira promjenu u disanju ili protoku krvi (opet, povezano s disanjem) i onda dize alarm. Ja jos nisam sigurna hocu li se odluciti, ali navodno je od tih ultra high-tech alarma najbolja. Kolegica je bila jako zadovoljna s njom, nisu imale problema, a nekad se ljudi na internetu zale da puno puta opali alarm bez potrebe, jer si je beba to skinula. Vidi! 

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07MCLX1DF 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.