Mene probudila bol kao da cu dobit mengu, i na momente probadajuca tocno po srijedi trbuha. Precudno, nije mi bilo svejedno
Uf scary. Nemas krvarenja ni bolove neke kasnije? Osjetis micanje kad se smiris i legnes?
Ma da, sve je okej. BH mogu pocet vec jako rano u trudnoci, a mama kaze da je vjerojatno zato sto se mala okrece po cijelom trbuhu, bas postane aktivna navecer. Malo dijafragimckog disanja i fokusa, promjena polozaja i neugodnost je prosla.
Ana - znam kako ti jeja sam jucer strusila sirnicu (pincu), pola cokolade s rizom i malo cipsa od paprike.
Dakle, šta je s tom kombinacijom čokolade i čipsa od paprike?! I ja sam jučer tu kombinaciju, samo tamnu čokoladu s mousseom od maline pa čips od paprike
Aaaaaa cokoada mi faliiiiiiii, bas jedem cips i nije mi to to, tenks tenske 🤣🤣🤣
2021. M 💗
E žene ja sam u izolaciji, muž je covid pozitivan 😔🤬
Najgore od svega mi je što ništa od pregleda iduće sedmice a na ultrazvuku sam zadnji put bila 22.02.i već ludim 😔😭
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
E bas super da si spomenila te jastuke sad. Vidim ethereal i lesnina imaju isti tip jastuka koji je kao dva trokutica, a mali andjeo ima onaj okrugli. E sad moj tehnicki nastrojen mozak misli da ima vise smisla uzet ove trokutice nego okruglo. Okruglo se kotrlja trokut je malo teze. Oba su na istu foru, mali jastuk je spojen s velikim, tako da mislim da oba funkcioniraju.
Ali ima itko iskustva s tim jastucima za bocno spavanje?
Da imam ja iskustva s njima. Moj je kao dva trokutica. Mali i veliki su spojeni tkaninom. Beba iz toga ne moze. Bitno je nakon svakog buđenja se mijenja strana lijevi bok - desni bok. Dnevno spavanje sam ja radila i beba na trbuhu jer je pod nadzorom i lezanje bebe na leđima...a noc smo uvijek uz jastucic obavljale. Meni su oni super jer beba ne mrda iz toga.
url=https://lilypie.com]
točkica i tweetyca, sad gledam obje ste 21tt, ja također, a prekjučer me malo jače i neugodno probolo
u predjelu jajnika...možda je do 21.tt
Ajoj Bojana! Nadam se da ga prodje bez vecih komplikacija!
Jel zna gdje/kako je pokupio? Bas sranje!
Ja sam mislila da cu sigurno pokupit u letu bas me bilo strah ali eto negativna sam srecom
Baš nema pojma. Što je najbolje ja sam ta koja se puno više kreće od nas dvoje.
Sreća nema temperaturu, baš skoro ništa, izgubio osjetilo mirisa i glavobolja.
Nadam se da će tako ostati i najviše od svega da mi se mala neće razboljeti 🙏
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Joj Bojana držite se. Neka sve prođe bez većih tegoba. Mene tek sad hvata prpa od covida...jer vidim opet da bukti...nikako se smiriti skroz.
url=https://lilypie.com]
Ajoj Bojana! Nadam se da ga prodje bez vecih komplikacija!
Jel zna gdje/kako je pokupio? Bas sranje!
Ja sam mislila da cu sigurno pokupit u letu bas me bilo strah ali eto negativna sam srecom
Baš nema pojma. Što je najbolje ja sam ta koja se puno više kreće od nas dvoje.
Sreća nema temperaturu, baš skoro ništa, izgubio osjetilo mirisa i glavobolja.
Nadam se da će tako ostati i najviše od svega da mi se mala neće razboljeti 🙏
Drzite se, izolirajte cim vise mozete, pazite malenu. Pliz racunaj da se prenosi zrakom, koliko god mozete otvorite prozore, ventilirajte itd. Nadam se da niste vec pokupile :/ mi smo na kraju okej prezivjeli, ali nije mi bilo svejedno, muz mi je bio bas jaaaako bolestan, a inace trci maratone, tako da ocito nema veze. Nadam se da ce tvoj muz imati najlaksi moguci slucaj!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Hahah kak ste navalile na čips i čokoladu, nema bolje kombinacije nego u jednoj ruci čokolada, u drugoj čips 🤣 Inače, meni nema do kettle chipsa, taj jedino kupujem ovdje u DE 😄 A iz Hrvatske obavezno teglimo donat, čokolino i linoladu 🥰
.
Bojana, baš mi je žao zbog covida, držite se!
.
Ja sam za svoje strahove uzela video baby phone ako će funkcionirat da beba spava u kindaću preko dana. Inače mi sestra nudi jastuk za nošenje, gnijezdo, ona je sve to imala, ali mislim da neću uzimati 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji