Sad sam shvatila dok ja rodim da će većina bebica ovdje imati već dva mjeseca 😊
Mi nemamo nista osim robice i krevetica 🤣 polako, stigne se sve 😊 bas ko miska, mi smo isto u fazi bacanja nepotrebnog da nademo mjesta za njene stvari… robica mi doslovce stoji u kutiji u spajzi, a krevetic je kod staraca 🤦🏻♀️ ja sam bas skuzila da uskoro bude manje od 100 dana, i jedva cekam da to prode (vjerujem da sam jedna od rijetkih zena koje ne uzivaju u trudnoci, dont judge) 😂
Ana evo ni ja ne uživam u ovoj trudnoći, baš jedva čekam da prođe 🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mi nemamo nista osim robice i krevetica 🤣 polako, stigne se sve 😊 bas ko miska, mi smo isto u fazi bacanja nepotrebnog da nademo mjesta za njene stvari… robica mi doslovce stoji u kutiji u spajzi, a krevetic je kod staraca 🤦🏻♀️ ja sam bas skuzila da uskoro bude manje od 100 dana, i jedva cekam da to prode (vjerujem da sam jedna od rijetkih zena koje ne uzivaju u trudnoci, dont judge) 😂
Hvala, lakse mi je 😅🤗
2021. M 💗
Kiflica hvala ti za info o ergobaby metro kolicima, pogledat cu ih jos uzivo koji dan pa naruciti dok je jos akcija. Svida mi se da su lagana i kompaktna 😊 pogledala sam jos onaj video koji ste stavile i mislim da su super za nas
2021. M 💗
Toplomjer ‐ klasicni najbolji ili brzi digitalac al prvo usporedit koliko mu treba dodati. Za bebe toplimjer u guzu, a malo kasnije pod ruku. Ovi na čelo i uho big NO. Vecinom nepouzdano. Nekad netko kaze ok su al zapravo puno para malo muzike.
Vaga - ovaj put kupujem, obicnu digitalnu cca 300 kn za vlastiti mir. Jer prvi put sam samo dojila a nisam imala bucku vec mrsavicu i vjecno sam se pitala.jede li dovoljno.
Presvlacenje - nepropusna podloga, za one koji xe na kaucu/krevetu presvlaciti jednokratne su najbolje. Netko je vec pisao nisu nuzno jednokratne. Al kros rucnik i tetru popišanac i litavac bi propustili.
Kada - obicna ravnog dna, bez onih uvijutaka zavijutaka, poprilicno neprakticno. A kasnije u ovim s ravnim dnom moze i sjediti. Sklopiva za one koji nemaju mjesta.
Ciscenje nosica - ne vjerujem da ce nam trebat do jeseni, ali.najboljanstvar velika šprica i fiziološka otopina, to sve tjera van. Ili onaj na usisivac i to sve vuce van. One rucne pumpice su samo za eventualno cvrsto govance izvuc, a one na baterije su samo za tekucu slinu koja je slicnija vodi nego slini.
Izlazak iz bolnice - tanki bodi dugi, duge hlacice i carapice. Ako bude pakleno prvo skidamo carapice.
url=https://lilypie.com]
Slazem se, Malla, hvala, puno znaci cuti sto je bolje od mama s iskustvom. 🤗
Slazem se, Malla, hvala, puno znaci cuti sto je bolje od mama s iskustvom. 🤗
Dosla sam do kraja, Kiflice da se osvrnem na tvoju kupaonicu jer nam je izgleda ista situacija.
Zamislila sam kao i ti stavit tvrdu presvlacilicu na ves masinu i razmisljala sam gdje sa kadicom, cak sam za pocetak mislila kupiti ono postolje iako ono ne podnosi tezinu vecu od 10 kg.
Ti kazes da ces i kadicu na ves masinu, znaci planiras to izmjenjivati? To bi mogla raditi samo ako kupamo bebu zajedno, ako sam sama necu moci napraviti izmjenu 😅
Molim te reci jesam dobro shvatila, ili imas neku bolju ideju 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mirjamoces ti prva ic rodit od nas? Pa ako je oke onda mogu i ja sljedeca 😆😆😆
Juju, pa ima naša lista i cura koje su trudnije od mene pa se ne žele javljati 🤔 Al tu sam negdje sa Clio, Mallla 😁😁
.
Također cijenim tvoje prijedloge i komentare Mallla ❤️
Na kraju krajeva ti isto Lucky 😆 Sad tek vidim. Ja ne vjerujem terminima tako da se prepuštam iznenađenju 😁
🙋♀️ a jos kad mi kazu pa to ti je jos malo... a ono 2,5 mjeseca, reko kako kome 😂
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Sortiraj odgovore
Najstariji