Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Ožujak 2021. 09:55

Mirjam2

Jutro svima, moram podijelit ovaj san iliti noćnu moru s vama!
    Znači rodila sam i došla kući prvi dan. Jutro je, podojila sam bebu, beba prihvatila sisu, mlijeko teče, presvukla je i ostavila u kinderbetiću spavati, a ja otišla u dnevnu. I tu se ja na sofi izležavam, pa skuham ručak, pa netflix, pizzu naručimo za večeru, jedno drugo treće…. I krenemo ja i muž spavati, ulazimo u spavaću i ugledam ja kinderbetić. Šok!! Kažem "Muž pa mi imamo bebu, kako sam mogla zaboraviti, kakva sam ja to mama, pa ja nisam spremna biti mama!!"😰😰
    Evo još me uvijek oblijeva znoj i već vidim da mi neće ovaj san samo tak iz glave 😣
    .
    Lijep vikend, trudnice! 🤗🤗

Ne boj se! Nece se beba dat zaboravit a u tvoj mozak ce bit programiran na bebine potrebe. To je sad tesko zamisliti ali bit ce sve ok...to je samo ruzan san!
    😊

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    27. Ožujak 2021. 10:10

Mirjam2

Znači rodila sam i došla kući prvi dan. Jutro je, podojila sam bebu, beba prihvatila sisu, mlijeko teče, presvukla je i ostavila u kinderbetiću spavati, a ja otišla u dnevnu. I tu se ja na sofi izležavam, pa skuham ručak, pa netflix, pizzu naručimo za večeru, jedno drugo treće…. I krenemo ja i muž spavati, ulazimo u spavaću i ugledam ja kinderbetić. Šok!! Kažem "Muž pa mi imamo bebu, kako sam mogla zaboraviti, kakva sam ja to mama, pa ja nisam spremna biti mama!!"😰😰
    Evo još me uvijek oblijeva znoj i već vidim da mi neće ovaj san samo tak iz glave 😣
    .

Ja sam takve snove imala prije trudnoće, ali zato sinoć i kod mene noćna mora......
    U svakom tromjesečju neka briga....
    Sinoć sanjam da me  muž budi rano, za kod nas kažu zornjak (jutarnji sex) 🤭🤭, a ja kao umorna, loše spavala, ali pristanem i kad je taman akcija trebala krenut kaže on pa ti rađaš, glavica se vidi😳😳. Ja mu samo kažem zovi hitnu i reci da dolazimo, a ja kao rukom gurnem maloga nazad 😱😱. Na hitnoj me zašiju i ostanem na čuvanju trudnoće u bolnici.
    Interesanto je da ja u tom snu znam da sanjam.

P. S. Bebač me je sinoć tokom noći tako dugo lupkao da sam se zapitala može li njima u trbuhu biti neudobno i trebam li se kako drugačije namjestit? (ovo nije san, ovo je pitanje) 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Bojana2017
    27. Ožujak 2021. 10:23

Mallla

Mirjam2

.

Ne boj se! Nece se beba dat zaboravit a u tvoj mozak ce bit programiran na bebine potrebe. To je sad tesko zamisliti ali bit ce sve ok…to je samo ruzan san!
    😊

Baš sam to htjela napisati. Nema šanse da ćete zaboraviti na bebe, nemoguće je. Sama će vas beba podsjetiti na svoje peisustvo svakih par minuta, hahahaha, bar je tako kod mene bilo.
    Nije baš bilo nekih dugih spavanja 😀🙈
    Kažu budi bebu da jede, ja molila Boga da odspava bar nekad 3 sata u komadu 🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

miska
    27. Ožujak 2021. 10:48

Haha to su trudnicki hormoni krivi 🤣 Nema sanse da zaboravimo da ju imamo!
    Ja sam sanjala da smo muz i ja zaboravili bebu u autu u sjedalici i otisli sami u setnju sa praznim kolicima 🤣🤣

Kiflica
    27. Ožujak 2021. 10:57

Haha ja nisam sanjala tako nesto, ali je nedavno moj frend na FB podijelio pricu iz kafica, ulijece mlada izbezumljena cura u kafic i trci do jednog od stolova, tamo beba u autosjedslici, uzima ju i promrmlja prisutnima: tek smo ju dobili, nismo se jos navikli.🙈🤣😶 

Dominique_i_bebita
    27. Ožujak 2021. 11:06

Hahahhah ajoj 🤦‍♀️ ipak nije samo u snovima! 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Kiflica
    27. Ožujak 2021. 11:30

Haha da, ja mislila da se netko zeza, a kad sam citala komentare ljudi ispod te objave sam skuzila da se mnogima desilo da zaborave 😂🙈. Meni to zvuci nevjerojatno... 

Bojana2017
    27. Ožujak 2021. 14:58

Ja ne mogu vjerovati da se to može desiti 😱😱stvarno ne mogu 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Hedwig.Z
    27. Ožujak 2021. 16:07

Negativ.Ljubavi

Inače, danas sam kupila još onih nekoliko stvarčica koje sam isplanirala… Kupila sam i grudnjak za dojenje, juhuuu, pa ga jedva čekam probati. Sada će mi dobro doći za proljetne majice i haljine, a širok je, neće me stezati.
    Za neke stvari me zanimaju vaši komentari i iskustva, kakav biste vi kupile:
    - toplomjer i
    - vagu za bebu.
    I još nešto, na čemu presvlačiti bebu? OK, netko će na kauču, netko na komodi za presvlačenje, ali što staviti ispod - ručnik i tetra pelenu?
    Hvala vam 🧡

Baš sam i ja razmišljala za toplomjer neki dan, ali sam zaboravila malo po netu pogledati. Znači pamćenje mi je ajmeee! 🙄 Vagu nisam mislila uzimati, patronaža vaze bebu svaki put kad dodje. Čitala sam da ima i kadica sa vagom. A za presvlačenje ima i jednokratnih podloga za presvlačenje, naravno ako je čista ne treba baš biti jednokratna 😅 10kom cca 25kn. 

Dominique_i_bebita
    27. Ožujak 2021. 16:55

Ne znam jesam dobro shvatila sta trazis al ovak: Imas za kupiti prijenosne podloge za presvlacenje koje se mogu slozit pa budu kompaktne, vidjela sam ih na vise stranica, fora je u tom da bude od ispod nepromociva u slucaju da nesto procuri iz pelene, al to su vise kao prijenosne tj kad nisi doma da ih mozes u torbu stavit i bilo gdje presvuc bebu, naravno nitko ne brani da to doma koristis ak ti je prakticno..a ove za doma ima ona klasicna, čvrsta, spuzvasta pa obucena nepropusnim materijalom sto moze ici na komodu, ves masinu i slicno, a ima i mekanih, mislim da su cure spominjale da su kupovale takvu neku u ikei, ak se dobro sjećam siva je, kvadratni oblik. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.